Mooie schoenen

Geweldige schoenen maar verzenden duurde echt lang te laat voor verjaardag

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Sneakers besteld, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit

Super service

Onze ervaring met Wout Berger Sport is supergoed. Zowel in de winkel zeer vriendelijk en deskundig geholpen als ook later door de klantenservice. Ze stonden open om met ons mee te denken en een oplossing te zoeken toen wij hierover contact hadden opgenomen. Iedereen was even behulpzaam en we zijn zeer tevreden klanten die deze winkel graag aanbevelen bij anderen.

Snel en netjes bezorgd

Erg tevreden

Snelle levering. Product zoals omschreven. Goedkoper dan andere webshops. Erg tevreden

Zeer goed en snel

Betrouwbaar goed en snel

Supersnelle levering en super goede aanbieding!

Had nieuwe zwembroeken nodig voor de meivakantie. Ff op BOL gekeken. Vervolgens naar de site van de aanbieder gegaan en daar besteld. (scheelt weer fee voor die jongens :-)) Binnen 2 dagen binnen, helemaal top!!! Bedankt!

Prima zaak en snelle verzending

Paar nikes voor mijn zoon besteld. Product was goed geprijsd en goed verpakt. Snel binnen ook. Prima dus.

Snelle verzending

Super fijne schoenen en zitten heerlijk

Snelle levering en retour

Heel snel geregeld. Schoenen waren toch te klein. Retour gedaan, en de volgende dag was er al een bevestiging van de retour. Binnen een week was de terugbetaling al binnen.

Snel geleverd!

Snelle en goede levering

Goede service voor een concurrende prijs

Mooie schoenen, snelle levering

Zitten lekker, goede maat, mooie kleur

Goede prijs, snel geleverd

De titel zegt genoeg; ik had mijn schoenen de volgende dag in huis.

Heel mooi vest, maar !!

Lang rood vest besteld, Mooi van kleur! Bestel altijd dezelfde maat! Maar nu lijkt deze wat groot, ga deze toch niet omruilen! Je moet de retourkosten zelf betalen, Heb een spierziekte, en ben veel geld kwijt. Aan zorg, etc Ga dit dus Nooit meer doen. Dus mensen let een beetje op!

Perfect!

Snelle levering, keurig verpakt en helemaal niets op aan te merken

Goede prijs, snelle levering, goede communicatie

Zie boven

tevreden

ok tevreden

Möoie prijs en snel geleverd.

Zeer netjes, voor een mooie prijs.

Alles verloopt hem soepel

Bestellen ging makkelijk, levering op tijd. Gewoon prima

goede maat

snelle levering,

sorry foute beoordeling

de mensen waar het bezorgd was waren mijn pakketje vergeten

de levering was zeer snel en ik heb ook een pakket geretourneerd, daarvan stond het geld heel snel weer op mijn rekening.

Heel vlot

Heel vlot besteld en heel snel het bestelde geleverd! Bedankt voor de goede snelle service!