Laden reviews...
480 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consistent de snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces is eenvoudig en de producten worden goed verpakt geleverd. Verschillende reviews noemen vriendelijke en behulpzame service en duidelijke productinformatie. Over het geheel genomen ervaren klanten een positieve winkelervaring met betrouwbare afhandeling.
Snelle en correcte levering
7 August 2026
Leo
Maastricht
Mooie Nike schoenen en snel geleverd.
7 August 2026
Harrie
Nijverdal
Goeie kwaliteit!! Aanrader
6 August 2026
Ermavienne
Almere
De dag na mijn bestelling een mail ontvangen dat mijn bestelling was verzonden. Helaas was post.nl erg traag: 5 x over een wijziging dat de bezorging een dag werd uitgesteld. De schoenen dus uiteondelijk 5 dagen later ontvangen dan verwacht. En de foos was erg beschadigd. Dit verwijt ik post.nl. Wout Bergers heeft de schoenen snel verzonden en deze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen
5 August 2026
Sandra
Apeldoorn
Mijn sneakers werden snel en netjes verstuurd.
4 August 2026
Heiloo
Erg tevreden
Conny
Vlaardingen
Zij regelen een bestelling snel en gemakkelijk.
Margreet
Monster
Ik had het bestelde artikel snel in huis. Was netjes ingepakt met retour tickets voor eventueel terug sturen, dat was niet nodig het was goed.
Petra
Renkum
Hele goede service en schoenen aanrader
Bram
'S-Gravenhage
Nike schoenen besteld en snel geleverd.
Alex
Assendelft
Pakket snel verstuurd en netjes ontvangen. Goedw prijs/kwaliteit.
Eva
Brielle
Snelle en nette levering, product zoals omschreven.
Esther
HILLEGOM
alles op tijd gebracht en correct verpakt
Andrea
spijkenisse
Schoenen zouden 18 juli geleverd worden. Helaas diverse meldingen gehad van postnl. Uiteindelijk pas woensdag 22 juli bestelling ontvangen. Helaas voor mij te laat dus. Om die reden moet ik nu de schoenen retourneren. Maar kost mij geld omdat retourkosten voor koper zijn. Ondanks dat ik er niets aan kan doen. De problemen bij postnl liggen nu bij mij en dat vind ik erg vervelend. Er staat niets op de website bij retourneren over late leveringen. Lage cijfer is dus grotendeels te wijten aan postnl.
26 July 2026
Linda
Meteren
Snel geleverd en netjes verpakt. Net geen 5 sterren, omdat 1 schoen gedragen was, de zool was vies.
26 July 2026
A
WKP
snel en de juiste schoen
25 July 2026
Peter
Papendrecht
Altijd maar afwachten of je het krijgt bij vooruitbetaling, ben daar een beetje afwachtend mee, maar gelukkig is het goed gegaan.
25 July 2026
Robert
Hoogeveen
Goede maattabel erbij, dus niet retour. Goede prijs!
24 July 2026
Pieter
Heeze
Snelle levering en netjes verpakt
23 July 2026
Rick
Baarn
Online een bestelling geplaatst, duidelijke e-mail informatie en correcte levering. Enige verbetering zou een meer milieuvriendelijke verpakking zijn die ook gemakkelijker als retourverpakking gebruikt zou kunnen worden.
23 July 2026
Patrick
Hillegom
Bestelling geplaatst en heel snel beschikbaar om op te halen in de winkel in Katwijk. Werd goed op de hoogte gehouden en uitstekend geholpen. Bedankt!!
22 July 2026
Anna
Leiderdorp
Snel bezorgd binnen 1 dag. New balance schoenen van zeer goede kwaliteit.
21 July 2026
G
Hoofddorp
Een positieve ervaring. Snel bezorgd. Mooie goede schoenen
20 July 2026
Marloes
Denekamp
Twee artikelen besteld. Zeer snelle levering, duidelijke communicatie en een mooie korting. Heel tevreden!
16 July 2026
Eveline