Geweldige service

Geweldige winkel online en in Voorschoten Top service voor mijn nik.s jassen enzo Altijd binnen 24 uur binnen in huis Fijn dat er ook nog winkels zijn.

Klant vriendelijk

Producten gemakkelijk terug gevonden en snelle levering

Mooi artikel, snel en keurig bezorgd.

Snelle levering, goede communicatie, bij terugzending (ivm te grote maat) werd het bedrag snel teruggestort.

Snelle verzending, prima prijs.

Nike sportshirten gekocht, goede kwaliteit.

Uitstekende service.

Snel kunnen bestellen en keurig op tijd geleverd.

Zeer snel binnen!

Voor de eerste keer hier besteld. Een goede prijs en snelle levering!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snelle verzending

Nike Air Max LTD 3 TXT besteld. Direct bevestiging gekregen van mijn bestelling en op de hoogte gehouden van de status voor het verzenden. Binnen een dag verzonden en dus snel in huis! Goede service. Doen wat ze zeggen.

Mooi en betaalbaar product

De beste prijs aangeboden voor de sneaker. Snl en gratis bezorgd.

Prima service en mooie kleding

Snelle en correcte levering van prima outdoorkleding

Super snelle service

Had mijn meindl's hier besteld. Ten eerste een zeer aantrekkelijke prijs, snelle levering, en na de eerste 40 km te hebben gelopen voelde dit weer zeer vertrouwd. Team Wout Bergers bedankt

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Prima winkel

Het blijkt een winkel / site die voordeliger is Voorts komt men de belofte goed na De informatie is correct De aflevering is correct. Van mijn kant een correcte betaling Vriendelijke groet Fam. Smits

Uitstekende service

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Snelle levering. Zeer aanbevolen winkel

Ik had super snel mijn bestelling, helaas waren de schoenen te klein, dus moest ik ze terugsturen. Ook dit proces ging super snel!

Heel snel

Super snelle service

Makkelijk bestellen

Goede website en makkelijk te bestellen. De levering ging vlot en de prijzen zijn ok.

Uittestende dienstverlening

Helaas was de maat niet goed en om die reden heb ik het artikel moeten terugsturen. Afhandeling van de terugbetaling is heel snel gedaan.

snel geleverd, goede prijs

top

Goede schoenen en snelle duidelijke service

Goede snelle service, kwaliteit.

Top zowel de site als de levering!.

Snelle bezorging, product zoals beloofd

Snelle bezorging, goed product en goedkoop.