TOP!!!..

Zeer snelle aflevering. Telefonisch goed bereikbaar en ik werd voor vragen zeer vriendelijk tewoord gestaan. Retour{en} wordt direkt afgehandeld. Het retourbedrag stond de volgende dag al weer keurig teruggestort op de bankrekening. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen! Ik beveel Wout Berger Sport dan ook zeker aan!

Wout Bergers Sport maakt de verwachtingen waar

Het is altijd maar afwachten of een webshop doet wat het belooft. Verwachtingen wekken is niet moeilijk, maar ze waarmaken is een heel ander verhaal, zoals iedereen weet. Wat dat betreft heb ik over Wout Bergers Sport geen klagen. Mijn bestelde bergschoenen werden zoals beloofd binnen een dag afgeleverd. Zoals het ook hoort overigens.....

Incroyable

Merci, pour la promotion et surtout pour la rapidité de livraison. Nous avons commandé et en moins de 24h, nous avons reçu la commande. La commande correspond totalement à la description. Site extrêmement sérieux. Merci

gemakkelijk te regelen, snel en betrouwbaar

goed verpakt kwamen de Lowa Wandelschoenen met een nog mooiere kleur uit de doos

Snelle en correcte levering

De schoenen die ik had besteld voor mijn dochter waren een halve maat te klein. Op vrijdag geretourneerd en op maandag al bevestiging van ontvangst! Ik neem aan dat de terugbetaling ook correct verloopt. Helaas hadden ze de juiste maat niet op voorraad dus heb de schoenen ergens anders besteld.

Uitstekende webshop

Artikel prima verpakt en binnen een paar dagen geleverd

Top producten

Super mooie spullen heb wandelschoenen besteld andere dag aangekomen mooie schoenen en goed verpakt ze lopen geweldig

Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering

Netjes,snel en mooie prijs

Gewoon goed

Selcht

Slechte service en garantie

Keurig

Netje geleverd volgens afspraak tegen een goede prijs

Goede service goede producten

Goede producten, goede prijs, goede service

Goed en snel geleverd

Ik had besteld En ik kijk en het was binnen. Bewijze van spreke dan. De volgende dag dan Maar ik bedoel er mee Goede sevice en snel. Raad deze winkel iedereen aan TOPPIE

Goede ervaring met alles

Duidelijke foto's op website Goede prijs en verzending ook prima

Goede en snelle levering

Schoenen besteld die goedkoper waren dan bij andere websites. En ook nog eens binnen 24 uur geleverd!

Première commande et très satisfait.

Très bonnes conditions de vente et service rapide.

Helemaal tevreden

Het was voor ons een onbekende website/winkel, dus even bij trustpilot gekeken en ze kregen goede reviews. Dus schoenen besteld en ze waren snel geleverd! Dus....helemaal tevreden!

prettig soepel winkelen

Mooie spullen voor redelijke prijs

Prima; verkopen wat ze zeggen

Duidelijke website, goede communicatie, mooi product

Hele fijne website

Mooie wandelschoenen gekocht, snelle verzending.

Goed 4 dagen gewacht

Perfect alleen 4 dagen gewacht

Heel snelle levering

Product zeer snel geleverd en heel goed verpakt,hier ga ik zeker en vast meer bestellen

correcte en snelle levering!

correcte en snelle levering