Perfect geregeld

Goed en vlot geregeld. Prima product

Mooie schoenen, snel geleverd

Mijn zoon is er blij mee :-)

Verkeerd voorgelicht over maat van sneakers

Volgens New Balance zijn maten niet oevreenkomstig, volgens jullie verkopers wel.

Snelle levering en product zoals omschreven

Goede en snelle service

Kwaliteit prijsverhouding is oké en had m'n spullen snel binnen. Ben zeer tevreden!

Heerlijke wandelschoenen, snelle levering !

Goede wandelschoenen geleverd ; een feest om op te lopen ! Snelle levering, een dag eerder dan verwacht. Geweldige zaak.

Goede prijs en snelle levering.

Paar Lowa wandelschoen gekocht. Goede foto's en beschrijving op de site. Duidelijke voorwaarden en snel geleverd. Tevreden klant.

Retour is op eigen kost

Ik bestelde 2 fleece vesten van een merk waar ik al verschillende items van heb. De groene kleur is prachtig en zoals ik verwacht had, de blauwe kleur ziet er afgewassen uit en de print van de bloemen is onscherpt en helemaal niet zoals op de foto, totaal andere kwaliteit dan de groene versie. Terugsturen kost moet op eigen kosten gebeuren, wat neerkomt op 18 euro met tracking. Veel voor een vest van 40 euro, dus dat laat ik dan maar zo. Echt spijtig dat het product niet naar verwachting is anders had ik 5 sterren gegeven

Super snelle levering!

Product geleverd zoals omschreven.

Snelle levering, scherpe prijs

Goede ervaring. Snel en goede prijs

Heel snel bezorgd. Was in een sale maar mocht evengoed geruild worden. Mooi prijsje en zonder bezorgkosten!

Vlotte en correcte service

Prijs kwaliteit is top

Ondraagbare schoen

Ik heb een paar wandelschoenen besteld, maar de binnenzool is niet goed erin gestikt of geplakt. Er zitten vouwen in die zeer onaangenaam voelen. Is niet op te lopen. Dus heb ik ze terug gestuurd en andere besteld. Helaas zijn retourkosten voor koper...

Beste wandelschoenen ooit tegen de beste prijs

Vorige week Meindl wandelschoenen gekocht, wat een geweldige schoenen zijn dat. Zitten in 1 keer geweldig en lopen de eerste 20km heerlijk. Tegen de scherpste prijs die ik kon vinden.

Helemaal prima

Mooie prijs en snelle levering. Zeer tevreden met product.

Netjes en snel geleverd wat ik besteld had.

Is mij goed bevallen. No nonsens of aan het lijntje houden. Gewoon de volgende werkdag geleverd.

Klanthousiast over de levering van de Meindl schoenen

Mijn eerste ervaringen zijn goed over de ontvangen Meindl Siena wandelschoenen. Lopen prettig en de pasvorm is prima. Na mijn bestelling had ik ze de volgende werkdag in huis. Kortom.., tevreden.

Snel en uitstekend verzorgd

Betrouwbaar

netjes op tijd geleverd. zitten goed

Exactement se que je cherchais.

Super achat pour mes Nike air max ltd3 que je cherchais depuis longtemps dans ma taille. Livraison impeccable et rapide. Prix très intéressant, je l'ai ai juste trouver moins chers dans un autre magasin en ligne après les avoir acheté ici mais ça c'est le jeu sur internet. Merci.

Goede prijs, snelle levering

zeer goed

direct besteld en onmiddelijk ontvangen

Zeer tevreden, schoenenzitten heerlijk

Mooie prijs en snelle levering

Ik heb Lowa renegades gekocht tegen een mooie prijs. De levering was snel