Bestelling Lowa schoenen ging prima. Levering goed. Helaas retour moeten sturen ivm te kleine breedte-maat. Kost me dan toch €7,95.

Slecht

Schoenen gekocht. Nike Sneakers. Amper gedragen. Teruggestuurd binnen 3 maanden na overleg (met verzendkosten voor eigen rekening , 8 euro) vanwege het geluid alsof er lucht ontsnapt uit de zool bij het lopen. Daarna als feedback ontvangen dat het ontsnappen van lucht zou kunnen komen omdat de schoenen mogelijk nat zijn geworden door de regen met als feedback "je mag ook niet met deze schoenen door de regen lopen". Waarbij ik aangaf dat het ontsnappen van lucht niet in regen was, maar bij klein stukje rennen, ook dat mocht niet op deze schoenen. Waarbij ik als reaktie gegeven heb, waarvoor mag je deze schoenen dan eigenlijk wel gebruiken? Schoenen zien er werkelijk uit als nieuw. Uiteindelijk na veel onderhandeling kortingscode voor nieuwe schoenen ontvangen, echter op de originele prijs, terwijl de schoenen al 20 euro afgeprijsd waren en weer 8 euro verzendkosten erboven op. Eigenlijk dus gewoon de prijs van nieuwe schoenen betaald (korting plus 16 euro verzendkosten). Samenvattend, bijzondere communicatie! Nog nooit eerder meegemaakt!

Snelle levering!

Binnen een paar dagen de schoenen al binnen gekregen. Ben er blij mee!

Schoenen besteld zijn perfect

helemaal goed, is een aanrader

Op zondag besteld en ondanks de belofte op de website niet binnen 24 uur geleverd, maar pas op woensdag. Maar verder wel een prima ervaring.

Snelle verzending en sneakers voor een goede prijs

De Nike sneakers heb ik voor een goede prijs kunnen kopen (nergens anders nog afgeprijsd en bij Wout Bergers Sport wel). De sneakers had ik de volgende dag al in huis. Prima dus!

Snel en zorgvuldig

Pluspunten: Snelle levering en retour! Duidelijk in communicatie Producten in de sale: flink afgeprijsd.

Zeer snelle service

Heel fijn bedrijf, snelle levering, communicatie top

Snelle levering!!!

Snelle levering!!!

Prima dienstverlening

Schoenen geruild voor half maatje groter. Dat verliep soepel met leveren en retour betaling.

Zeer snelle levering. Product voldoet aan de eisen

Klantgericht

Van de klantenservice kreeg ik snel antwoord op mijn vraag en kon ik de bestelling plaatsen. Daarna ook nog snelle levering van het juiste product. Super.

Alles snel en correct afgehandeld

Prima levering

Mooie wandelschoen voor een nette prijs

.....

.....

Ben tevreden

Gymschoenen voor mijn zoon besteld. Geen bevestiging per email gekregen (misschien ligt dat aan hotmail?), maar op "mijn bestellingen" gecheckt, was alles te zien, geen paniek dus. Pakketje snel ontvangen, netjes ingepakt en... mijn zoon is super blij met zijn nieuwe gymschoenen!

top

Had schoenen besteld en 2 dagen later binnen

Duidelijke website, snelle levering

Snelle levering en goed contact met klantenservice

De voetbalschoenen zijn snel verzonden en geleverd. Ondanks de drukte bij post nl

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Schoenen voldoen aan verwachtingen.

Jammer dat ik niet de bestelde sneakers kreeg toegestuurd.

Had new balance sneakers besteld maar kreeg andere kleur dan ik besteld had. Retour gedaan voor eigen rekening. Melding van gemaakt. Ze hebben gelijk de retourkosten vergoed. Dat was top.

Snel verzonden!!

Snel verzonden!

Sneakers besteld

Snelle levering, mooie prijs en gratis verzending.