Erg te vreden

Ik zal vaker bestellen

Fijne zaak

Bedankt voor de snelle levering. Schoenen voor mijn zoon paste perfect.

Goed ontvangen

Netjes op tijd. Goed ontvangen.

Bestelling was snel verzonden en de schoenen pasten prima

Goeie website en mooie schoenen voor weinig geld bent echt tevreden

Snel bezorgd

Het pakketje was snel verzonden helaas was het druk bij ptt waardoor het wel 2 dagen langer duurden .. En een leuke prijs schoen

De levering was 2x uitgesteld met Post NL, terwijl ik thuis was. Toen pakket moeten ophalen bij sort

Product is prima behalve levering Post NL.

Mooi product en topservice

Na vertraging bij Post NL die mijn bestelling niet konden traceren gebeld met de webshop. Snel contact en vriendelijke medewerker die beloofde direct aan de slag te gaan. En dat klopte zeker. Paar uur later stond de bestelling wel in het systeem en volgende ochtend om half 10 kwam het binnen. Top geregeld.

Alles ok, snel geleverd, goede schoenen

Snel makkelijk

Snelle service en snelle verzending en het is wat je besteld

Verkeerde kleur jas

Licht blauwe jas besteld en een groene jas gelegen. Meteen een mail gestuurd en ook meteen een reactie. Met dat Wout Bergers Sport contact met mij op neemt. Ben nog steeds aan het wachten…….

Eerlijk en vertrouwd

product is zoals omschreven op site,snelle levering .bestel zeker weer hier.

Perfect!

Zorgvuldige- en een snelle levertijd. Er zat ook een retourlabel bij, dus aan alles was gedacht. Dat label heb ik gelukkig niet hoeven te gebruiken, omdat ik de meest fantastische wandelschoenen heb ontvangen (Lowa Locarno).Ik heb daar al jaren ervaring mee. Top bedrijf!

Goed en snelle levering

Nieuwe schoen had 1 vies vlekje op de veters, voor de rest was alles nice

Snel, duidelijk en goed

Snel en makkelijk besteld. Schoenen waren perfect zoals omschreven.

Super service

Er ontbrak een onderdeel bij mijn bestelling heb hierover mailtje gedaan en gelijk reactie gekregen en dag later had ik het alsnog in huis.

Incroyable pour la livraison rapide Je recommande

Goede waarde voor het geld. Snelle stipte levering. Wat kun je meer wensen. Ga zo door!

Goede service en erg vriendelijk.

Via website schoenen gekocht. Geruild in de winkel. Advies over scheenbeschermers voor zoon. Helemaal goed!

Dit is hoe je online winkelen wilt ervaren: overzichtelijke site met goede filtermogelijkheden, nette prijzen, snelle levering en goed verpakt.

Snel, netjes en product zoals op website

Snelle service, product netjes en zoals omschreven.