Beste prijs en snelle levering

Aangenaam verrast door de prijs en de keuze

Door de aanbieding lagen mijn Lowa wandelschoenen net wat onder de prijs van andere webshops. Doordat ik me goed ingelezen had wist ik welke ik wilde hebben en vond ze bij Wout Bergers. Een goede koop, ik ben er erg blij mee!

Goed en snel

Ik had een vraag over de schoenen Beetje blond maar goed hahah Kreeg binnen 24 uur antwoord De schoenen waren er ook snel Zou de volgende x zeker weer schoenen bestellen daar Gr angel

Snel geleverd. In Top conditie.

Schoenen waren in het weekend besteld en kreeg verzend bevestiging op zondag. Zeer snel geleverd en in perfecte staat. Zeer tevreden over mijn nieuwe Nike Air Max.

Snelle en goede service!

Ik was niet bekend met Wout Bergers Sport, maar ik was aangenaam verrast met de vlotte levering van mijn product. Op zaterdag besteld en op zondag al verzonden. Ook de prijs- kwaliteit is fijn.

Via google op de site terecht gekomen. Mooie aanbieding schoenen en op tijd geleverd

Snelle levering, goed verpakt! Dikke prima

Snel geleverd, goed verpakt! Schoenen waren mooi! Ik zou er zo weer bestellen!

Super duidelijke website en snelle levering

Prima service en snelle levering

Levering binnen 2 werkdagen

Levering binnen 2 werkdagen en scherpe prijs

Jammer

Maandag schoenen gekocht in een sportwinkel. dinsdag dezelfde, maar dan een andere kleur online. Dan zie je dat de online schoenen goedkope dunnere veters heeft. Een paar schoenen van 90 euro bleeeee

Snelle en nette levering

...

Goed en mee denkend

De schoenen die ik voor onze zoon besteld had waren net aan de klappen kant, maar hij wilde ze wel graag. Na een belletje kon ik op de retour bon zetten dat ik ze wilde ruilen voor een grotere maat. Na 2 dagen had ik de goede maat al binnen. Ik zal hier zeker nog eens kopen/bestellen.

netjes

snelle verzorging en goede levering

Snelle en nette verzending

De schoenen werden snel en netjes verzonden. Ook kon je op de website zien in welke winkels het product op voorraad was voor het geval je het liever op wilde halen.

Snelle levering en goede prijs

Super snel binnen, en de prijs met vergelijking andere was een stuk beter

goede service, snelle levering

alles netjes geregeld en geleverd

Goede prijs

Snelle levering en goedkoper dan andere

Snelle levering en goedkoper dan bij een ander!

Heel erg goed

Besteld ,betaald en binnen 2 dagen bestelling keurig ontvangen ..super !

Witte nike sneaker

Bestelling snel geleverd. Blij mee. Ik zal zeker weer hier bestellen.

Besteld en volgende dag in huis. Super

Gemakkelijke, duidelijke website en snelle levering!

Heel tevreden

Ruim aanbod,duidelijke website en snelle bezorging

Prima.

Goed contact. E-Mail gestuurd en hier werd direct op gereageerd.