Geweldig!

Mooie schoenen, snelle levering!

Goede kwaliteit, snelle levering. Erg tevreden.

Bestel hier vaker, aanrader!

Valt niets op aan te merken

Ik ben tevreden over deze shop. Het artikel dat ik zocht was bij hun op voorraad en nog in de sale ook. Keurig verpakt, vlotte levering.

Super prijs en snelle levering

Nike's besteld omdat ze veruit de beste prijs hadden. De bestelling was keurig de volgende dag verzonden en er werden niet eens verzendkosten in rekening gebracht.

Eerste keer hier besteld netjes bezorg mij zoon is blij .et ze nieuwe nike air bedankt kom zeker nog keertje shoppen

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Bij Bol. Com geen bezorgkosten

Jammer dat je zowel bij bestelling als retour zending bezorgkosten moet betalen.

Alles top!

Scherpe prijs, snel en verzorgd geleverd en eenvoudige retourprocedure (die ik niet heb gebruikt).

Schoenen waren voorradig en snel geleverd. Overzichtelijke site.

top product, top service

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering!

goede prijs, snel geleverd, prima service

Positieve ervaring

Snelle levering van mijn nieuwe super fijne wandelschoenen.

Snelle levering en top prijzen

Snelle levering en goede prijzen.

Hele duidelijke website. Makkelijk om te bestellen, direct antwoord en melding wanneer er bezorgd wordt. Kortom super geregeld

Snel besteld, snel verstuurd, snel ontvangen

Kan niet anders dan top zeggen. Goede website, snelle service. Ik had mijn Nikes de volgende dag al in huis.

Snelle bezorging.

Goede ervaring. Elke keer snelle verzending. Top service.

Zeer tevreden klant

Fijne en overzichtelijke website. Snelle levering. Helaas waren de sneakers te klein en moest het retour. Ook hier snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden!!

Bestelde schoenen binnen 2 dagen geleverd! Niks op aan te merken

Snelle levering en de artikelen waren wat ik ervan verwacht had. Top

ja, zijn betrouwbaar (mocht je twijfelen)

Gewoon goed. Hadden mijn maat (court vision low) nog die op de eigen website van Nike ausverkauft was. Top dus. Verder gewoon nette hut, zou ze aanraden.

top

super snelle levering

keurig

Voldeed aan verwachting. Keurig verzorgd. Duidelijke communicatie.

Goede service binnen no time een te grote maat omgeruild.

Weet het nog niet

Schoenen liggen in de tuin van de buren en kan daar niet aan. En komen binnen 3 dagen terug. Ligt niet aan jullie