Snelle levering, niet duur en mooie spullen

harstikke top!

Snel, goed en goedkoop

Correct levering

Correcte levering en een goede prijs voor een paar fijne wandelschoenen

altijd correct

Goede aanbiedingen en goed service

Gewoon een aanrader!

Hele goede online winkel.

Zeer rap leverig

Heel rap levering !! Heel te vrede

Het bestelde artikel was snel in huis. Prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde. Ik kom zeker terug.

Uitstekend!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Top! Goede aanbieding

Heldere communicatie en snelle levering

Fijne site, snelle reactie en levering.

Fijne site, snelle reactie en levering Goed dat er ook een retour label bij zit maar deze had ik niet nodig.

Prima winkel met ruime sortering

Meindl wandel schoenen gekocht, zeer ruime keuze! Goede kwaliteit en snelle levering.

Boven verwachting snelle service

Goede kwaliteit en snelle levering.

's ochtends besteld volgende dag in huis. Ik vertrouwde het eerst niet omdat het zo goedkoop was. Ondanks dat heb ik goedlopende originele Nike air max binnengekregen. Kortgezegd:TOP!

Prima webshop

via google een Nikepak gevonden, supergoede aanbieding. Zo besteld, betaald en snel binnen gekregen. Helaas was de broek te groot, dus retour. Ook deze afhandeling was top.

Goed en snel geleverd. Duidelijke factuur

De schoenen zijn perfect lopen heerlijk en ze zijn goed aangekomen.

Zie hier boven

Op tijd bezorgd

Netjes bezorgd

Goede service en afhandeling

Snel en correct

Telefonisch advies en verwerkingstijd zijn top.

Online schoenen besteld maar twijfelde dus 1 maat groter besteld en had ik binnen 2 dagen binnen. Retournering van aankoopbedrag was ook binnen 2 dagen geregeld. Erg prettige en snelle service.

Snelle goede service, goed verpakt. Voelt als een degelijk vertrouwd bedrijf.

Grote collectie, concurrerende prijzen, bestelproces simpel en snelle verzending

Super, snel en goed verpakt….

Voor het eerst schoenen online bestelt en ik ben er super blij mee. Wat een snelle levering en goed verpakt bezorgd. Ik ga zeker nog wel meer bestellen bij jullie. bedankt, Martina

De schoenen werden goed verpakt en vlot geleverd.

Producten zijn snel geleverd en voldoen aan onze wensen

De website is duidelijk, de producten goed geprijsd en de levering snel. Wat wil je nog meer.