Tevreden

Goeie aanbiedingen, goeie kwaliteit

Alles was makkelijk en simpel op de site, van bestellen tot betalen. De schoenen zijn snel geleverd en erg blij met de schoenen juiste pasvorm.

Jullie zijn echt goed

I heb alleen maar goeie ervaringen met jullie

Tot nu prima

Wacht nu op retourgeld ..maar komt vast goed

Goede prijzen en snelle levering!

Zie boven..

Geweldige service

Makkelijk en snel

Uitmuntend

Snelle levering, goede prijzen en bovendien mijn complimenten aan de klantenservice. Ze hebben mijn mail snel beantwoord en naar tevredenheid opgelost.

Fijne service en snelle levering

Fijne service en snelle levering

Uitstekend snelle levering

Ik kreeg het product dat ik verwacht had in perfecte staat in afzienbare tijd (volgende dag geleverd). Ook werd ik tussentijds goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering van pakket

Snel en perfect geleverd...

Goede service en keurig afgeleverd en ook nog met korting... top zaak!!

Keurig volgens afspraak

Tegenwoordig is online bestellen vaker niet als wel je bestelling ontvangen, maar mijn nieuwe Nikes zijn top! Dank je wel Wout Berger

Snel geleverd en mooie jas.

Vlotte bestelling direct klaar

Super fijn om te bestellen en niet een week te hoeven wachten!

mooie prijs, goede update van verzending, snelle levering

Concurrende prijs hardloopschoenen, goed op de hoogte gehouden van verzending en levering. Schoenendoos goed ingepakt. Ben blij met de aankoop en service

Alles goed

Snel verzonden en ontvangen. Product ziet er goed uit. Benieuwd naar het gebruik er van.

Snelle, goede levering

Geen gedoe, wordt gewoon super snel geleverd.

positief

alles werd gedaan zoals afgesproken.

Goed assortiment wandelschoenen en.service

Ruim assortiment goede wandelschoenen. Moest deze helaas retour sturen omdat mijn steunzolen de schoen te klein maakten.

Prima ervaring

De goede schoenen gevonden tegen een prima prijs. Levering was ook snel, was niet altijd duidelijk wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Uiteindelijk snel en goed geleverd.

Perfecte service en perfecte producten

Met veel gemak mijn perfecte keuze kunnen maken. Bestellen en levering gemakkelijk en accuraat.

Snel opgestuurd, vlotte afhandeling

Prima service.

Goede voorlichting. Snelle levering.

Goeie snelle service

Had schaatsen online gezien bij Wout Bergse sport maar had even advies nodig dus ik had gebeld met de winkel in Leiden. Goeie adviezen gekregen en daarna via website besteld. Schaatsen waren snel binnen voor een scherpe prijs. Gewoon zoals het hoort.