Goede service en snelle verzending

Mijn dochter had mooie schaatsen gezien. De Bauwer Tremblant schaats. Na een aantal reviews gelezen te hebben van andere sites zijn we naar de winkel in Voorschoten gereden om de schaatsen te passen. Helaas waren er daar nog geen schaatsen te vinden en kregen we de tip om naar Leiden te rijden. Dit was voor ons net te ver en dus heb ik thuis met de winkel gebeld om na te vragen hoe de schaatsen vallen. Hier ben ik goed geholpen en dus hebben we ze toch online besteld in de goede maat. De volgende dag werden ze al bezorgd en is mijn dochter helemaal happy met haar nieuwe schaatsen. Thuis heeft ze de schaatsen gepast en ze zei meteen dat het wel sloffen leken. Ze zijn heerlijk zacht van binnen en door het bont ook lekker warm vermoed ik De 4,5 ster is omdat ik een mail gestuurd had met een vraag maar ik hier geen antwoord op heb gekregen. Inmiddels heb ik het zelf al uitgezocht dus is het geen probleem meer maar daar zit dus nog een klein verbeterpuntje

Waaaw uitstekend

Het is heel erg aardig en eerlijk en gooie kwaliteit

Schoenen besteld, volgende dag in huis. Was de verkeerde maat, dus teruggestuurd en nieuwe besteld. Weer de dag erna in huis. Retour ging perfect en geld werd meteen teruggestort. Dit alles binnen 1 week. Geweldige service.

Helemaal mooi

Snel geleverd en product zoals verwacht

Ik wist exact welke schoenen ik in welke maat moest hebben. Wout Bergers was een van de weinige winkels waar ik die ook kon bestellen. Grote outdoorwinkels hadden niet de mogelijkheid halve maten te selecteren. heel tevreden.

Snelle en correcte service

S avonds bestellen, en de vlg ochtend al in huis .geweldig goed. Super!

Snelle en correcte aflevering

Duidelijke website en gemakkelijke bestelling.

1 punt minder dan 10 om jullie wakker te houden.........

Hele duidelijke communicatie

Ik moest helaas mijn bestelling terugsturen, maar over de communicatie hierover was ik blij verrast.

Heel tevreden.

Eerste aankoop. Alles correct n exact zoals op de foto. Snelle levering. Top

Het was snel bezorgd en het product was in goede staat

Het was snel bezorgd en het product was in goede staat. Ik had gewoon het product verkeerd besteld. Daarom heb ik het geretourneerd

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering.

Goede webshop en snelle levering

Snelle levering!

Product was zoals verwacht en levering was vlot! Blij mee!

Mooie prijs en snel in huis

Ik heb online schoenen gekocht, die helaas niet goed zaten bij mij dus retour gestuurd. De volgende dag stond het geld alweer op mijn rekening. Echt heel goed. Ik zal hier zeker vaker kopen!

Snel bezorgd

snelle levering van het gevraagde product

Online was alle informatie voor handen. Snelle betaling en snelle levering

Retourzendingen zijn op eigen kosten

Retourzending op eigen kosten! Je kan sneakers overal online bestellen zonder retourkosten. Dus denk 2 x na vooraleer je hier een aankoop plaatst.

mwoa

via track and trace zou trainingsbroek op 4 december aankomen. nog steeds niks ontvangen. langsgeweest bij winkel in katwijk ik moest bellen over een week. gebeld en vrijdag zou ik stand van zaken doorkrijgen. dinsdag weer gebeld. Nu woensdag is de broek gearriveerd.

Fijn bedrijf om online aankopen te doen

Fijne bedrijf om iets te kopen, nette service, keurige antwoorden op mailtjes, en nette en snelle levering en ook retour betalingen. Kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren,

mooie schoenen

mooie schoenen zitten als gegoten prima.

goed en snel en netjes verstuurd

Prima product

Snel en correct afgeleverd!