Snelle terugbetaling bij retour. En met een dag heb je je artikel. Tof.

Snelle levering en goede sneaker!

Duidelijke website en snelle levering

Prima service en goede artikelen.

Snelle levering goede prijzen

Airmax besteld 20e goedkoper in de winkel en de maten op voorraad

Alles prima maar minder tevreden over retourbeleid

Had kleine lettertjes niet gelezen maar als het product niet past en je het terug wilt sturen moet je zelf de volledige kosten daarvoor betalen. Dat vind ik niet zo klantvriendelijk en ben ik niet gewend via andere sites. Jammer, verder ging ging alles prima en voorspoedig… :-)

Schoenen online besteld. Snel geleverd en blij mee.

Prima levering,geen problemen ervaren.

Snel

Snelle en correcte levering. Blij mee.

Prima ervaring

Netjes en snel geleverd

Snelle levering en goed geprijsd!

Fijne webshop met bereikbare klantenservice en mooie spullen

Altijd fijn om te kunnen bellen en even te overleggen met een persoon en niet met een chatbot of contactformulier. Ik twijfelde over de maat dus heb twee maten besteld en een geretourneerd. Geen enkel probleem. Snelle levering en snelle reactie op de retourzending.

Snelle levering, perfect product.

Levering snel, perfect product.

Artikel zoals omschreven en snelle levering.

Snel en netjes geleverd.

Volgende keer weer

Prima ervaring. Niets op aan te merken. Veel keuze, snelle levering en goede aanbiedingen.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel gekeverd

Schoenen netjes ontvangen

Snelle service en de schoenen netjes ontvangen!

Snelle levering zeer tevreden

Goede ervaring

Snelle berichten over alles, levering super snel, en mooie aanbieding op mn lievelings schoenen

Snelle levering maar niet heel netjes ingepakt.

Snelle levering en duidelijke website. Wat ik wel een beetje jammer vond was dat het shirt niet netjes opgevouwen was en in een niet netjes afgescheurd papiertje was verpakt. Voor ons doen een duur shirt gekocht, en dan verwacht je wel dat het netjes geleverd wordt.

Wat een snelle service

Had verkeerde maat besteld en deze moesten dus terug, uiteraard zelf de verzendkosten betalen maar dat is geen enkel probleem als je de schoenen zo goedkoop krijgt.

Gewoon goed

2 paar leuke sneakers in de uitverkoop gekocht. Goede prijs en snel geleverd.

Uitstekende service

Schoenen waren de volgende dag in huis. Heel blij mee!

Super service!

Ik heb voor mijn kapotte schoenen van 1 jaar oud het volledige bedrag terug gekregen. Wat een service is dat!

Goed en snel

Goed en snel