Product leverbaar

Snelle levering!

supersnel

Wandelschoenen gekocht. Duidelijke site, ook over maten en eigenschappen van de schoenen. En werden supersnel geleverd.

Bestelling gedaan, en werd per omgaande bezorgd. Juiste artikel, juiste maat. TOP.

Zeer tevreden Snelle levering

Netjes goed geregeld

Online besteld en volgende dag inhuis

snelle bezorging en mooie prijs kwaliteit

top snelle verzending goede prijs

Nadat postnl mijn retourzending kwijt is heraakt en ik de bestelling wel al betaald heb heb ik van hun een kadobon van 60€ gekregen. Superlief!

Snelle levering en goede prijs

Duidelijke website, goede prijs en hele snelle levering. Blij met mijn nieuwe hardloopschoenen.

Perfect!

Alles perfect verlopen!

Beste online prijs voetbalschoemrn

Voor de specifieke schoenen die ik zocht hadden ze de beste prijs. Makkelijk bestellen en snel bezorgd met goede verpakking. Helaas moest ik ruilen want een maatje te groot door eigen schuld. Opnieuw moeten bestellen en wederom snel en goed verpakt bezorgd. Helaas retourgepld zelf betalen en onduidelijk retour / betaalproces. Hopelijk krijg ik mn geld. Maar ga er vanuit dat het goed komt. Prima service!

De bestelde artikelen werden snel en goed geleverd.

Perfect online toppie.

Op zijn Hollands gewoon top leuke side en snel bezorgd.

Goed netjes op tijd

Snelle levering en mooie prijs.

Product was goedkoper dan elders en volgende dag in huis.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling

Snelle bezorging en een goed product waar ik echt naar zocht

Correcte en snelle bediening

Geen opmerkingen

Snelle levering goede communicatie

Aanrader

Vlotte levering

Snel geholpen!

Snelle levering, goed product. En een goede prijs!

Snelle levering, product zoals beschreven. Dankjewel.

Mijn retour is niet teruggestort!!

Paar nike’s gekocht helaas maatje te groot. Deze keurig retour gestuurd zoals vermeld in hun procedure. Na 2,5 weken nog steeds geen refund ontvangen!! Zeggen zij als we het ontvangen en verwerkt hebben dan krijgt u uw geld terug. Dat is normaal 3 werkdagen…. Ik wacht al 19 dagen!!!! Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Snel correct en goed.

Goede snelle service.

fantastisch

snelle levering en netjes verpakt