Mijn schoenen werden snel en netjes geleverd. Helemaal niets op aan te merken!!!

Uistekend

Geweldig snelle levering en sneakers passen goed

Uitsluitende service en goede sale

Ze hadden nog 1 paar new balance u574hmz hoge sneakers en cordura versie. Het was een gok qua maat maar ze paste precies. Ze waren afgeprijsd van 140 naar 60 euro. Ze zijn extra robuust en wil ze gebruiken voor op de motor. Ik sta versteld van de kwaliteit van de cordura versie al heb ik geen ervaring met de normale u574. Het materiaal is overiaal dikker en stugger. Ik had ze binnen elke dagen binnen. Super snel.

Prima afhandeling van bestelling

Mijn bestelling werd vlot, netjes en volledig afgehandeld.

Redelijk

Verzending prima, alleen minpunt dat je zelf bij retour de verzendkosten moet betalen

Goed verpakt en keurig op tijd

Goede prijs!!!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bestelling was er snel

Product was goed op tijd

Ondanks retourzending een hele goede ervaring.

Het door mij bestelde product bleek qua maat helaas niet te passen. Ik heb de bestelling retour gestuurd en kreeg de volgende dag direct een bevestiging van een goede ontvangst van mijn retour. De volgende werkdag stond het aankoopbedrag direct alweer op mijn rekening.

Mooie producten en snelle verzending

Scherp geprijsde artikelen en snelle verzending. Enorm blij met mijn bestelling!

Snelle verzending

Snelle verzending mooie sneakers.

helaas laat geleverd

Bestellen ging goed, ook het juiste geleverd. Al eerder hier gekocht. Helaas was post.nl weer eens traag, dus duurde extra dagen voordat het pakketje binnen was. Gelukkig net op tijd voor mijn vakantie.

Keurige en snelle service

Nike schoenen besteld en heb deze goed en netjes ontvangen.

Goede ervaring met bestellen, prijs, en contact klantenservice

Goede prijs voor het bestelde product (wandelschoenen), verzending direct uitgevoerd. PostNL had vertraging, daarover contact gezocht met de Wout Bergers Sport klantenservice en erg snelle en goede reacties gekregen.

Online schoenen besteld. Wel een paar dagen pas later bezorgd, maar dat kwam door postnl

Waardeloos

Had een product gekocht maar bleek vies bij opmaken pakket. Pakket retour gestuurd maar retourkosten voor koper is absurd. Nu iets betaald en moet ik extra betalen om een nieuw product te krijgen of om mijn geld terug te krijgen.

Prima levering.....wel wat verlaat

geweldig

Top producten en snelle levering

Lange levertijd

Jammer dat ze met Post.nl werken. Ze houden zich niet aan de oorspronkelijk beloofde levertijden. Bestellingen die ik later plaatste zijn intussen al geleverd door UPS en Bpost.be, enkel post.nl blijft weer achterwege. In de toekomst zal ik niet meer bestellen bij winkels die met Post.nl werken.

Goede snelle betaalbare levering

Mooie Nikes die voor een goede prijs, vlot zijn geleverd.

Snel en correct

Bestelling geplaatst en de volgende dag conform afspraak geleverd

Altijd nette service en snele verzending

Fijne website

Slechte kwaliteit

Het product was er snel maar vond de kwaliteit erg slecht. Ingedeukte schoen die qua model erg lelijk was. Niet zoals het hoorde te zijn.

Super! Netjes en snel geregeld