Bestellen en de dag nadien in huis. Top service en mooi product

Prima en snelle service; uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Prima en snelle service; uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

topppp

duidelijke site en zeer scherpe prijzen. alles snel thuis geleverd.

Snelle verzending en prima prijs

Mijn bestelling was binnen een dag binnen en door de heldere en duidelijke foto’s exact wat ik er van verwacht had. Het enige nadeel is dat het retour zenden niet gratis kan mocht het product niet passen of bevallen. Dit was in mijn geval niet aan de orde overigens.

Snelle levering, goed verzorgd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Ben keurig netjes te woord gestaan. Ik had heel lastige en specifieke wensen qua wandelschoenen en de verkoopster was enorm vriendelijk, behulpzaam en geduldig met mij.

Uitstekend geregeld

Uitstekend geregeld

Doet wat het zegt

Bovenstaande zegt genoeg

Mooi op tijd geleverd

Prima schoen waarvan ik er al een paar heb, dus wist ik dat deze lekker lopen. Koop anders nooit online hardloopschoenen omdat je niet weet wat je koopt en ga altijd eerst naar een winkel om uit te proberen

Alles naar wens gegaan

Besteld en snel binnen.

Snel en goed

Snel geleverd en goede schoenen

Snelle nette levering

De schoenen werden snel geleverd. Netjes verpakt. Ik zou er weer wat bestellen

Goede website. Mooie spullen Snelle levering, compleet met retourbon en sticker, zo hoort het.

Snel geleverd en mooie producten

Eerste keer via google dit bedrijf tegen gekomen... Leuke aanbiedingen en snel verzending.. goed service Groet, David

Bestelling en levering super vlot verlopen

Snelle levering. Duidelijke communictie.

Snelle levering van het bestelde. Duidelijke communicatie hierover. Alleen jammer dat het bestelde net iets te klein (140 nodig ipv 128) was en dat retourkosten dan voor de klant zijn.

Goed kwaliteit en snel levering

snelle service

mijn online bestelling is snel geleverd!

Helaas een productiefout bij de schoenen die ik besteld had. Heb gebeld en het is direct geregeld. Kon ze terug sturen en een aantal dagen later stond de postbode voor de deur met een goed paar. Zeer tevreden over de service. Vriendelijk personeel.

Fijn bedrijf

Goede snelle levering niet moeilijk te bestellen online

goede sevice

product snel geleverd

Enorm snel in huis en een goede prijs! Heel tevreden met de schoenen.

Scherpe prijs snelle levering

Snelle levering!

Sneller levering en netjes verpakt!