Klantvriendelijke behandeling

Vanwege een te kleine maat zonder enig probleem voorzien van een passende maat die speciaal is overgebracht vanuit andere filiaal.

snel netjes verzonden leuke aanbieding

Meindl wandelschoenen gekocht.

De levering was zeer snel en de prijs was gunstig van mijn bestelde Meindl wandelschoenen.

Perfect!

Perfect!

Vlot geleverd

Snelle levering, netjes verpakt

Besteld , betaald en product snel in huis

Super tevreden

Perfect van A tot Z

Alles ging perfect van A tot Z. En natuurlijk blij met de nieuwe schoenen.

Alles zoals het hoort

Geen bijzonderheden te melden. Had geen vertraging

Goede prijs, snel geleverd

Witte air max sc besteld voor een goede prijs. Enige nadeel is de zwarte plastic verpakking waarin het verzonden is. De laat heel erg af op je handen. Gelukkig op tijd gezien voordat de witte schoenen zwart waren.

Binnen 24 uur in huis

Nette prijs en snel geleverd

Slippers van merk Reef besteld voor een nette prijs en binnen een dag geleverd

Perfecte service en kwaliteit

Product besteld en de volgende dag al in huis. Kan niet beter

Goed merk voor goede prijs

Fijn dat mijn favoriete schoenen voor een heel gunstige prijs te koop waren. Ook snel geleverd. Perfect!

Makkelijk bestelling geplaatst en snelle levering

Ik heb Nike schoenen hier gekocht voor een hele schappelijke prijs. De bestelling plaatsen ging makkelijk. Ik kreeg gelijk een hele duidelijke factuur. Van elke stap richting levering werd ik goed op de hoogte gehouden. De levering was heel snel. Ik bestelde het woensdag laat in de avond en had het vrijdagochtend

Altijd goed!

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering!

Service uitstekend

Service uitstekend ben erg blij met mijn Nike Airmax deze werden ook snel bezorgd bij deze harstikke bedankt voor de goede service wout Bergers Ik kom zeker een keertje terug

duidelijke website

duidelijke website wat ik zocht zo gevonden en besteld

Perfecte levering

Bestelling is op een uitstekende manier door Wout Bergers Sport afgehandeld, precies zoals beloofd

Prima service!

Ik had een paar hockeyschoenen gekocht, helaas vielen ze kleiner uit dan gehoopt! Na retourneren werd het aankoopbedrag direct overgemaakt, top!

Snelle bezorging, prima prijs

Prima prijs, redelijk snelle bezorging en mooi product

Snelle levering en perfecte service

Goede inlichting gekregen en snelle levering alleen jammer dat wij postnl gemist hebben bij de bezorging en het pakket weer mee genomen is en een week zoek is geweest. Kortom mijn kleindochter had niet de skeelers op de verjaardag en wij wonen 100km van hun vandaan. Maar daar kunnen jullie niets aan doen Hoop alleen dat ik de skeelers mag ruilen als ze te klein zouden zijn. Want dat wordt nu dan wel 2 weken na ontvangst skeelers.

Mooie aanbieding

Prijs, service, snelheid, .....allemaal dik in orde

Mooie korting en snelle levering zijn de essentiële criteria voor een goede online shop. Alles was hier dus prima voor elkaar

Snelle prima levering tegen lage prijs

Snelle prima levering tegen lage prijs. Levertijd was slechts 1 dag, top.