Snel en adequaat het product geleverd

Snel en adequaat het product geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Ook retournerend is prima op orde

Goede communicatie en snelle levering

netjes verzorgd en een goede prijs kwaliteit verhouding

Alles snel en netjes ontvangen schoenen in dit geval zien er net zo uit als op de website. prijzen zijn goed, en kwaliteit en prijs is eerlijk. super!

Goed en snel

Bestelling snel opgestuurd. Juiste ontvangen, maar paste niet lekker. Ik had heel snel de vervangende maat binnen en de retour werd goed (en weer snel) afgehandeld.

Heb sneakers besteld, toen ik de bevestiging kreeg, dat ze de volgende dag bezorgd zouden worden, stond er bij de kleur donkergroen, ik heb meteen een mail gedaan, met de vraag of het wel goed zou gaan, zeiden ze dat het wel ging om de sneakers die ik wil, dus hier waren ze super snel mee en ook met de verzending. En de sneakers bevallen dikke prima.

Via mail goed op de hoogte gehouden en hele snelle levering.

Alles top.

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Mooie spullen.

Zeer goede service

Fantastische begeleiding bij koop van sportschoenen

Goed!

Goede ervaring snelle levering

het klopt

Zonder problemen, zonder moeite. Het klopt.

Sokken

De sokken heb ik gekocht bij jullie was na 1 keer gebruikt kapot docos sokken

Schoen is top. Service ook.

Schoen is inderdaad goed voor HITT trainkngen. Zit heerlijk en grip is goed. Bne een tevreden klant.

goede snelle dienstverlening.

Alleen vind ik de retourkosten geen service.

Snel en correct geleverd

Goede webshop. Snelle en correcte afhandeling

Betrouwbaar en snel

Na snelle levering van bestelde schoenen, helaas te klein. Snel geld terug gestort gekregen na terug sturen. Mail contact was persoonlijk en eerlijk. Fijne winkel!

Snelle levering, super product

Goede prijs kwaliteit!

Prima service en snelle levering.

Super snelle levering en uitstekend product tegen een goede prijs.

helemaal oke

prijs prima snelheid en duidelijkheid verzending prima

Besteld, volgende dag netjes geleverd, niets op aan aan te merken

Voetbalschoenen besteld. Zouden eerst op een dinsdag komen, maar werd toch op de maandag al afgeleverd. Zoon erg blij ermee. Je werd netjes op de hoogte gebracht.

Super snelle levering.

Snel geleverd en product is prachtig in orde.

Snelle levering.

Makkelijke site, snel een keuze kunnen maken en de schoenen werden direct een dag later geleverd.

Wisselend

Bestelling plus levering goed. Helaas paste de schoenen niet. Terugsturen, minder goed. Dit moet op eigen kosten.

Snelle levering, prima aanbod!

Slippers werden heel snel geleverd. Aanbod van producten is uitstekend!