Snelle levering, duidelijke website

Mijn schoenen zijn snel geleverd en de website was duidelijk!

Prima service en zeer vriendelijk

Vriendelijk behulpzaam en zeer service gericht

Snelle levering, goeie service prima webwinkel

Verschillende artikelen gekocht en altijd zijn de spullen goed afgeleverd. Webwinkel is ook telefonisch goed bereikbaar

Mooie schoenen goede prijs !

Fijne schoenen alleen de bezorging! Post nl app gaf 4 dagen lang andere tijden door en dan dat het vandaag niet lukte. Uit eindelijk kwamen ze ,zei tegen de chauffeur ze zullen wel het hele land zijn doorkruist zei hij kom nu van Nijmegen woon zelf in Heerlen Hoog tijd voor een andere besteldienst. Daar kan de verkoper niks aan doen maar dit brengt ergernis met zich mee.

Conform de verwachting geleverd

Bestelling, betaling, levering en kwaliteit : alles zoals bedoeld was. Meer was niet gevraagd.

Betrouwbare winkel, snelle levering

Ik zou hier zonder meer weer bestellen. Mooie aanbieding, duidelijke communicatie en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden

Alles is naar wens. Het product de levering en de mailwisseling

Snel en heldere communicatie

Tevreden

Snel geleverd....

Artikel werd snel geleverd.....

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van prima schoenen

Snelle service en nette afhandeling bij terug sturen product

Prima service en snelle levering .

In één zin , zoals het eigenlijk hoort .

Snel en correct!

Snel en correct

perfect

Netjes verpakt en snel in huis.

Goed verpakt en snelle verzending!

Prima schoenen en snelle levering

Prima schoenen en snelle levering voor een redelijke prijs.

Keurig

Ik had nikes besteld alleen de verkeerde. Klantenservice gebeld. Netjes ter woord gestaan. Order geannuleerd door klantenservice en dag later geld al terug. De juiste besteld en dag later al binnen.

Goede en snelle levering

Topproducten. Snelle verzending.

Super snelle uitlevering,zelfde middag.

Helaas duurde het door post.nl een paar dagen eer ik de schoenen ontving.

Besteld en snel geleverd!

Schoenen besteld en snel geleverd conform verwachting.

Breed assortiment Teva sandalen voor aantrekkelijke prijs

Breed assortiment Teva sandalen voor een aantrekkelijke prijs. De sandaal die ik op het oog had was in huis. Na bestelling is de sandaal de volgende dag bezorgd.

Netje en snel

Netje en op tijd geleverd

Leuke collectie en supersnelle levering

De keuze is reuze en voor een best mooie prijs. Eenmaal besteld en betaald heeft het slechts enkele uurtjes geduurd voordat ik te horen kreeg dat de bestelling onderweg is. Mijn zoon is helemaal blij ermee.

Snel en goed contact

Duidelijke infomails. Er was een probleem met PostNL, snel opgelost door Wout Bergers Sport.

Makkelijk besteld, snel geleverd