Makkelijk besteld, snel geleverd

Snelle levering!

Hele snelle levering, echter vond ik de schoenen niet mooi. Meteen retour gestuurd, volgende dag een bevestiging gekregen van ontvangst en meteen is het geld weer terug gestort! Complimenten voor de service.

Snel en correct

Keurige prijs ook.

Alles volgens afspraak.

De zending kwam volgens afspraak.

Snelle levering, dure retourkosten

Snelle levering, dure retourkosten

Perfect !

Gewoon goed geregeld

Snel ontvangen

Beste prijs snelle verzending

Na vergelijking op internet vond ik hier de beste prijs. Zelfde dag nog verstuurd. Top!

Alles netjes en snel geleverd.

Snelle verzending! Goede prijs

Kende het bedrijf niet maar ben blij verrast!

Voor de eerste keer top

Mijn eerste bestelling ging top en ook nog voor een goede prijs en snelle levering

Snel verzonden, prima service

Bergschoenen gekocht en snel in huis -prima verpakt- Helaas toch te smal, ondanks onderzoek. Dat is de schuld van mijn voeten. Terug inleveren bij een filiaal in Voorschoten leverde geen probleem op, ik kreeg alleen geen ontvangstbewijs. Het geld werd zeer snel teruggestort, daar doen andere webwinkels langer over. Al met al een goede (eerste) ervaring met Wout Bergers.

Alles was prima in orde. Snelle levering.

Alles was prima in orde. Snelle levering.

Makkelijk bestellen. Dag later in huis. prima geregeld

Veel verzendkosten!

De verzending koste €5,-. Toen ik een fout in de schoen constateerde moest ik opnieuw de retour betalen wat nog eens €6,- kostte. Dan zou ik weer opnieuw 5,- voor en nieuw paar moeten betalen. Daar ben ik niet meer aan begonnen. Ik haal ze wel ergens anders! Ik bestel hier niet meer…

Fantastisch geregeld! Snelle bezorging

Goede website, makkelijk te bestellen en super snelle verzending!

Goede prijs, goede service!

Niks op aan te merken, fijne winkel.

Sneakers besteld. Meteen bevestigd via email en snel geleverd voor een leuke prijs. Top

Broek voor mijn zoon snel geleverd, goed gedaan!

De schoenen lopen fantastisch!!

correcte en snelle levering

zeer tevrede

PRIMA!!

Bestelde schoenen werden netjes binnen 1.5 dag geleverd. Waar er 2-7 dagen verwachtte levertijd voor stond. Dus blij verrast.! :)

bestelling keurig en snel geleverd, Top Bedrijf!

Voor de eerste keer klant bij Wout Bergers Sport. Bestelling super verzorgd binnengekregen en snel. Ik ben heel blij en dankbaar!

Prima verzorging