snelle levering en prima prijs

grote keuze, prima prijs en snelle levering

Snelle levering, goeie service

Goede prijzen & snelle levering

Goede aanbieding en snelle levering.

Snel geleverd voor een nette prijs!

Bij mijn zoektocht naar een specifiek model Nike sneakers kwam ik terecht bij Wout Bergers Sport..... en met succes; zij hadden het model in mijn maat op voorraad. Direct besteld en binnen een paar dagen in huis. En ook nog eens voor een nette prijs!

Goedkoop en de volgende dag al binnen

Gewoon prima!!

Bestellen en bam. Dikke prima

Hard werken brengt goede resultaten

Ik vond dat de service van Wout Bergers super was snel geleverd nogmaals bedankt voor de goede werking.

Super goede service

Hier is personeel dat verstand heeft van de producten die ze verkopen

Betrouwbare levering,

Voor het eerst hier besteld. In deze wereld waar je niet zeker bent als je iets online koopt, is het afwachten. Echter was dit een positieve ervaring. Goede communicatie, snelle levering en een kwalitatief goed product. Een aanrader dus.

Goede webshop en snelle levering Zeer tevreden

Top service en snelle verzending

Voor de eerste keer schoenen besteld bij dit bedrijf. Bij aankomst van de schoenen bleek er een mankement te zijn. Na mijn mail een hele snelle reactie met verschillende oplossingen. Snel de schoenen teruggestuurd en na aankomst bij hun dezelfde dag de nieuwe schoenen verstuurd. Binnen 2 dagen nieuwe schoenen echt top!!!

zoals het hoort, perfect!

Komen afspraken na perfecte prijzen, mooie produkten

Geweldig!

Super snelle verzending! Item veel voordeliger dan op andere webshops! Heel fijne ervaring! Bedankt!

Snelle levering, goed product, prima prijs.

Snelle levering, goed product, prima prijs.

Alles volgens verwachting, goed en snel behandeld

Alls goed en snel. Netjes alle informatie via de mail gekregen.

Snelle levering, top kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit

Goede service!

Snel verzonden. Er was een klein gebrek aan de bestelde schoenen, dit is heel netjes afgehandeld.

Snel zonder fouten

Makkelujk te bestellen en snelle levering gewoon via PostNL.

Top levering

Snel en efficiënt

Altijd snelle en correcte levering

Bestel online of koop in de winkel bij jullie altijd sportartikelen voor mijn kleinkinderen, of het nu een bal of een trainingspak is! Complimenten voor de service! Met vriendelijke groet, JMvdB te H.

Snel geleverd, goede prijs

Nike Airforce SC besteld. Voordelig en de volgende dag geleverd.

Goede prijs, snel bezorgd

Prima, betrouwbare website

Matig

De schoenen zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden, duurde uiteindelijk 6 dagen.