Een fijn bedrijf.

Ze houden de kranen goed in de gaten.

Altijd goed geholpen

Prettig en meedenkend

• Het contact met Hoeflon

Een top zaak die alles zo in orde heeft.

We hebben een aantal kranen van hoeflon. En als er iets mee is dan is het zo op gelost.

Een fijn berdijf

Het is voor ons net als in de wasstraat

• Het contact met Hoeflon

Als er een probleem of storing is kan het altijd binnen korte tijd opgelost worden

• Het contact met Hoeflon

prima machines, goed contact maar niet altijd scherp op reparaties

nu reeds een jaar de machine in gebruik, 2 x weggebracht voor voor reparatie, beide keren de machine slecht gerepareerd of simpelweg onveilig teruggekregen door incomplete terug montage van (belangerijke) onderdelen

Afleveren nieuwe kranen

Ik heb laatst een nieuwe kraan gekocht en moest 4 x bellen om erachtet te komen wanneer hij eindelijk klaar is .. Bij afleveren word erg weinig tijd voor de klant genomen terwijl die jullie betaald. Neem even een half uurtje voor een aflevering en geef er even war leuks bij . Afleveren moet dan wel gebeuren door iemand die er verstand van heeft en je de goeie dingen uitlegt. Dat miste ik. Laat niet een jong ventje kranen af leveren die er nog maar net werkt en niet weet waar hij het over heeft. Ik heb er niet zoveel moeite mee maar in de klantenkring van jullie hoor ik vaak dat het niet naar wens gaat. Zie het niet als kritiek maar als verbeterpunt. Goed dat je de mail rond stuurt. Goed weekend . Gerard Verschuur

• Het contact met Hoeflon

zeer nette en correcte afhandeling

vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en afspraken in zijn geheel nagekomen.

Zwolleweg 2

3771 NR Barneveld

Over Hoeflon

Hoeflon ontwerpt, bouwt en levert mini-hijskranen, ook wel bekend als compactkranen, spinkranen of simpelweg minikranen. Hoeflon is de compacte, mobiele machine voor het verplaatsen van lasten. Met deze machines laten we gebruikers wereldwijd uitblinken in hun werk.