Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kleding zeer mooi en past perfect!
26 December 2023
Ariane
Antwerpen
Mooie kleding en prachtige stoffen
8 December 2023
Super kleding snelle service
28 September 2023
Marjet
Breda
Vrouwelijk en tijdloos ontwerp. Top kwaliteit stoffen, mooie afwerking. Goed eerlijk advies en service.
26 September 2023
Nathalie
Rotterdam
Ik kreeg mijn pakketje keurig via de post toegestuurd, mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje. Dankjewel!
18 September 2023
Louise Dijkmans
Arnhem
Mooie kwaliteit denim. Niet goedkoop maar is het zeker waard. Uitstekende pasvorm ook.
16 September 2023
Marjan Veldhuyzen
IJhorst
Goed Dutch Design en snel geleverd.
31 August 2023
Karijn
Rotterdam
Zelfs presentje bij aankoop! Echt heel klantvriendelijk!
29 August 2023
Merieme
Etten-Leur
I enjoyed shopping at Dutchess and I am happy with my new skirts. A minor note, although they were both 36 size the pink one feels and is a little bigger than the chaki one on the waist. One thing that troubled me was that I wasn' t able to track and trace my order through the suggested links but they arrived at the end.
29 May 2023
Vaia
Melissia, Greece
Nice discovery with magnificent collections!
23 March 2023
Demoitié
Marche-en-Famenne
Over de producten zijn we het allemaal eens... Dutchess heeft steeds een prachtige collectie met fantastische items. Maar ik wil hier vooral de hulpvaardigheid en de klantvriendelijkheid van de crew van Dutchess in de verf zetten. Online word je geholpen alsof je al jaren een vaste klant bent. Je krijgt steeds persoonlijk advies. Echte toppers...!!! Ik ben fan!
23 March 2023
Caroline Antonsen
Edegem
Uitstekende service en advies. Pasvorm en kwaliteit heel mooi!
9 February 2023
Jacqueline
Landgraaf
Oprecht persoonlijke klantgerichtheid
31 January 2023
Anoniem
Anoniem
Gwen neemt de tijd om met je mee te kijken en denken. Is eerlijk in haar mening. Erg kundig, vriendelijk en het is er altijd een gezellige sfeer.
28 December 2022
Fiona
Den Haag
Onlangs heb ik een heel leuk jasje gekocht & ik ben super blij met de kwaliteit. Goede materialen, een dikke stof: dit jasje gaat nog jaren mee. En daarnaast vind ik de collectie altijd on-trend met veel unieke items. Zeker een aanrader als je het mij vraagt!
28 December 2022
Femke
Rotterdam
Altijd een persoonlijke touch met advies van de ontwerpster zelf. Heerlijke ontwerpen met mooie stoffen die ook zalig zitten… En zo een leuke naam van het merk: oerdegelijk Dutch en elegante duchess…
Isabelle
Blankenberge
Prachtige kleren en prachtige kwaliteit. Vrouwelijk, stijlvol, tijdloos en toch vlot draagbaar. En dan nog een topservice.
Sophie
Boechout
Fijne ontwerpen en mooie materialen! Altijd blij mee!
Fanny Kemper
Austin
Alles is heel correct en duidelijk verlopen! Ook fijn ingepakt met een persoonlijke boodschap!
21 December 2022
Stephanie
Houwaart
Klantvriendelijkheid is top! De kwaliteit en pasvorm van de kleding is perfect.
21 December 2022
Jacqueline
Landgraaf
Dutchess is een kledingmerk met een ontwerpstudio gevestigd in de bekende van Nelle Fabriek in Rotterdam. Klassieke ontwerpen zijn het grote voorbeeld van ontwerpster Gwen van den Assem. Ze zijn zo uitgebalanceerd en tijdloos en halen het beste in vrouwen naar boven. Dutchess werkt alleen met luxe materialen, met aandacht voor mens en milieu. De kleding wordt geproduceerd door kleine familiebedrijven in Portugal en Nederland.
van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam