No response regarding wrong item delivered

My first order with Xmall. I ordered the salmon steak, I received what looked like tail scraps. I sent an email to customer service. I haven't received a reply, however I did receive 2 emails requesting I review their service. Im also waiting for a refund for an item that was out of stock after I placed and paid for my order Since it was my first experience with this company, my recommendation to recommend yes or no is undecided. Im waiting to hear back about the incorrect item.

ruime sortering

Ruime sortering, duidelijke product omschrijving. Snelle en keurige levering.

Ik ben

Prijzen zijn redelijk en bestelling zijn snel getegeld

netjes geleverd en op de juiste tijd

duidelijk op de hoogte gehouden over de bestelling op de datum van afspraak geleverd

Heel fijn

Heel fijn snel geleverd

goed uitgebreid diepvries assortiment

Prima adres als je niet-alledaagse diepvriesproducten wilt bestellen met name aziatische.

Fresh and nice

It is always nice to buy from small, fresh to the door

Excellent

I find this seafood supplier extremely reliable on delivery service and food quality

Op tijd en koel

Ik heb een paar keer besteld voordat ik de review schrijf. Ik heb leveringen via Trunkrs en de eigen bezorgservice ontvangen. Beide gaan goed en worden koel/bevroren geleverd. De communicatie is goed, via whatsapp en/of telefoon wordt je zonodig geïnformeerd over je bestelling en de levering. Enige aandachtspunt punt is dat op de site staat dat in een piepschuim doos wordt geleverd, maar dat is een kartonnen doos. Maar de spullen worden zeker koud geleverd.

Super fast service

Very quickly and friendly service.

Hele prettige ervaring. Klantvriendelijke eigenaar en het personeel niet minder!

Extreem snelle levering

Zeer klantvriendelijk en ik kreeg een mooi product geleverd dat heel goed verpakt was. Ik ben heel erg tevreden. Xmall zou ik je zeker aanraden!

Zeer vriendelijk

Altijd geweldige producten!

Xmall is een erg fijne winkel , uitgebreid assortiment en prijs / kwaliteit is meer dan oke !! Extreem snelle levering ! En een fantastische klantenservice. Ik raad Xmall echt aan iedereen aan !

Geweldig bedrijf

Fijne ontvangst, goede productinformatie en tips. Zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt.

een kapotte doos met een masago kwam

прийшла зламана коробка з Masago

Zoals het hoort!

De scholfilets werden op tijd en gekoeld bezorgd. De filets waren vers en smakelijk (al een paar gebakken). De prijs per kilo is zeer scherp. Dus een klant erbij.

Top dienstverlening! Van harte aanbevolen!

Bij onze eerste bestelling ging iets mis. Een diepvriesproduct kwam vertraagd aan. Binnen een paar uur werd er door Xmall gebeld of ze met een vervangende levering konden langskomen - van meer dan 100 km verder weg. En binnen een paar uur stonden ze op de stoep met een volledige nieuwe levering. Hulde! Hartelijk dank uit Brielle!

Optijd nette bezorging

Erg matig

Ik heb o.a. Wagyu ribeye's besteld en ik moet zeggen dat deze absoluut geen A5 kwaliteit waren. De herkenbare Wagyu beef ervaring was nergens te bekennen. Ik zou deze ribeyes alleen kunnen omschrijven als een misselijkmakende vetsmaak en geen steak. Echt weggegooid geld. De T-Bones leken wel goed, maar die zijn ook van een erkend merk maar ook daar kom ik gauw genoeg achter.

Altijd heerlijk vers, en erg goede service! Zeker een aanrader!

Breehorn 8 A

8321 WP Urk

Over Xmall

Xmall, dé webshop voor gewone én bijzondere producten!