Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en verse producten. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zitten goed ingepakt. Enkele meldingen gaan over ontbrekende items of vertraagde leveringen, maar deze worden doorgaans vlot opgelost door de klantenservice. De ervaring is positief met veel terugkerende klanten.
Al meerdere keren besteld en altijd goed bevallen. Goede prijzen, snelle en correcte levering en direct contact indein nodig. Laatste keer had ik krabbepoten besteld die bleken niet goed te zijn maar zonder probleem werd dit probleem erkend en terugbetaald. Zo zou elke service moeten zijn. Ik bestel hier zeker in de toekomst nog en geef dit ook door aan vrienden en familie.
15 January 2026
Randy
Zoersel
Helemaal super, bedankt voor je mooie review Randy! Leuk dat je in de toekomst nog vaker wilt bestellen.
Voor tweede keer bestel, het ziet er weer goed uit, niets te klagen.
13 January 2026
Apichat
Overijssel
Dank je wel Apichat voor je review! Leuk om te horen dat je vaker bij ons bestelt!
Ik heb zin om bij Xmall te kopen. De producten zijn goed, maar een beetje duur.
12 January 2026
Lexa
Utrecht
Dank je wel voor je review Lexa!
De bezorging was snel!
12 January 2026
Dominique
Amsterdam
Fijn om te horen Dominique, bedankt voor je review!
Ik was aangenaam verrast door de snelheid van levering, de kwaliteit was ook uitstekend, het product zelf is heel vers en verdient alle lof.
10 January 2026
Janeta
Amersfoort
Wat een geweldige review Janeta, onwijs bedankt!
bestelling gedaan op tijd geleverd echter niet compleet maar direct opgelost door klantenservice super
9 January 2026
peter
Leiden
Fijn dat we het konden oplossen Peter, bedankt voor je review!
Prima ervaring
7 January 2026
Ellen
Haarlem
Super fijn om te horen Ellen, bedankt voor je review!
On time, easy order
6 January 2026
Dan
Netherlands
Thanks Dan, for your lovely review!
Goede service!
3 January 2026
Christal
Den Haag
Fijn om te horen Christal, dank je wel voor je review!
Echte aanrader. Bedankt alvast tot de volgende!
2 January 2026
Ninette
Gent, België
Hartelijk dank voor je positieve review Ninette, we zien graag een nieuwe bestelling tegemoet!
Nog niets ontvangen!!!
1 January 2026
Paul
Schiten
Hoi Paul, wat vervelend dat je nog niks ontvangen hebt! We kijken graag na wat er aan de hand is en dan komt er zeker een passende oplossing. Neem je even contact met ons op hierover?
met kerst een bestelling geplaatst snowcrab,kreeftstaart en garnalen waren echt supervers en overheerlijk,normaal eten we de snowcrab in de usa als we daar op vakantie zijn maar nu hebben we een perfect adres gevonden in Nederland en voor een betaalbare prijs,Xmall echt gewoon bijzonder
29 December 2025
andreas
tilburg
Wat geweldig om te horen Andreas! Hartelijk dank voor je positieve review
Ik had tarbot besteld. Dit werd snel geleverd, maar de kwaliteit kan beter. De tarbots hadden bloedvlekken op de onderkant door de kneuzingen bij de vangst. Voor die prijs had ik mooi witte tarbots verwacht. Ondanks de kneuzingen was de smaak toch ok
29 December 2025
C
België
Wat vervelend dat de tarbot beschadigingen had! Wil je hierover contact met ons opnemen? We kijken graag met je naar een passende oplossing!
Wij waren op zoek naar een alternatief voor de vis groothandel en hebben die bij Xmall gevonden. Goede kwaliteit tegen een marktconforme prijs evt gratis aan huis geleverd. Vroeg op de dag besteld dezelfde dag geleverd, ervaringen zijn inmiddels uitstekend.
27 December 2025
Touss
Den Bosch
Wat fijn om te horen Touss, hartelijk dank voor je positieve review!
mijn pak was op een verkeerd adres afgeleverd dus niet toegekomen bij mij ik shreef naar xmall en had direct antwoord het is een zeer betrouwbare site s de tweede maal ik heb daar besteld en zal er nog bestellen alles is goed verpakt en zeker niet duur , niet twijfelen kopen ik had levende krabben ook besteld en inderdaad ze waren spring levens dus kopen kopen
jeanne
Evergem
Hoi Jeanne, wat fijn om te horen! Gelukkig is het goed gekomen met je pakket. Bedankt voor je mooie review!
Goed contact en snelke reactie op mijn vragen.
Ronald
Huizen
Dank je wel voor je review Ronald, fijn om te horen!
correcte bediening !
theo
Lommel
Bedankt Theo, wat goed om te horen!
Goede kwaliteit en snelle levering
21 December 2025
Marc
Nieuwerkerken aalst
Top, dank je wel voor je review Marc! Fijn om te horen!
Gewicht van bestelde product was wel iets minder en gratie levering vanaf 100 euro klopt ook niet
18 December 2025
Lieven
Aalst
Hallo Lieven, de verzendkosten voor België verschillen inderdaad van die van Nederland. Kun je mij een bericht sturen om te vertellen wat er precies aan de hand was met het gewicht van de bestelde producten? Ik los het graag met je op!
17 December 2025
Jimmy
Emmen
Wat fijn om te horen Jimmy, dank je wel voor je review!
Goede en snelle handeling, Ook bij een aanpassing van de order
17 December 2025
Marius
Hellevoetsluis
Dank je wel Marius, fijn om te horen!
Had begrepen dat ik 2 vissen kreeg van 5 kg elk. Kreeg nu 5 kg hele kleine tarbot, nauwelijs vlees erop en bovendien als 1 blok ingevroren. Ontdooien betekent dus alles opeten of een deel weggooien.
16 December 2025
Guido
Vinkeveen
Hoi Guido, vervelend dat dit zo gelopen is! Ik neem per mail even contact met je op, we komen er vast wel uit.
Garnalen besteld. Zijn in perfecte conditie aangekomen
13 December 2025
Bertus
Groningen
Wat fijn om te horen Bertus! Bedankt voor je review!
Bij mijn eerste bestelling leverde de koerier mijn pakket af bij de buurvrouw maar vergat te zeggen dat het diepvriesvis was.Bijgevolg was de inhoud de dag nadien ontdooit.Het betrof kingkrabpoten ,die nogal duur zijn .na een mailtje naar Xmall kreeg ik dadelijk iemand aan de lijn die me voor de volgende dag ,gratis vervangpakket beloofde wat inderdaad ook gebeurde.Zeer tevreden over deze firma en ik zal in de toekomst nog bestellingen doen
13 December 2025
Luc
Beringen
Vervelend dat het in eerste instantie mis is gegaan, maar blij om te horen dat we het voor je hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je review Luc!
Je vraiment happy de se site fiable rapide et reponde facilement a vos attentes et sont super......
12 December 2025
Astou
De panne
Merci Astou!
Xmall, dé webshop voor gewone én bijzondere producten!
Breehorn 8 A
8321 WP Urk