Woohoo Kayleigh!!! Heel blij om te lezen. Welkom bij de Your Daily Health Pack Fam!
Hi Jessica, Yes! Wat leuk om te lezen. We zetten je feedback intern door! ''Helaas'' is ons concept dat je al jouw energiebehoeften in één keer maandelijks op je deurmat valt. Als we merken dat we hier meer vraag naar krijgen, gaan we hier absoluut wat mee doen! Dank voor je feedback! Groetjes, Team Your Daily Health Pack
Hi Mirthe, Wat fijn dat de supplementen zo goed bevallen. Bedankt voor je enthousiaste reactie! Groetjes, Team Your Daily Health Pack
Hi Tim, wat fijn dat je verbetering merkt. Keep on the good work! Dank voor de moeite om een review te schrijven, wordt mega gewaardeerd! Groetjes, Team Your Daily Health Pack
Hi Joeri, fantastisch dat je het zo ervaart! Dank voor de tijd en moeite om een review achter te laten. Groetjes, Team Your Daily Health Pack
Hi Ineke! Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat de supplementen zo bevallen. Geniet van je dag!
Hi Ilse, dit is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben je een mailtje gestuurd met een passende oplossing. Fijne dag!
Oei, onze excuses, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? info@yourdailyhealthpack.com, zij helpen je graag en uiteraard geven wij het door aan onze kwaliteitsafdeling. Bedankt voor jouw feedback!
Goedemorgen Denise, wat vervelend. Wij hebben direct contact opgenomen met de partij die de verzending voor ons regelt. Jouw mail hebben wij gisteren ontvangen en onze klantenservice zal contact met je opnemen, want we willen natuurlijk dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met jouw Health Pack.
Hi Michiel, wat vervelend! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur ons even een berichtje op info@yourdailyhealthpack.com dan pakt onze kwaliteitsafdeling het direct op. Wij nemen de kwaliteit van onze producten en dus ook van de verpakking uiteraard zeer serieus.
Bedankt voor jouw feedback Lotte, dat komt doordat het een geautomatiseerd systeem is, wij hopen dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden :-)
Bedankt voor jouw feedback, wij gaan dit zeker meenemen. We zijn altijd bezig onze producten te verbeteren.
Wat goed Bart!
Your Daily Health Pack, gepersonaliseerde en zuivere kwaliteit voedingssupplementen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.