Thanks Stan! Wat fijn om te horen dat het zoveel voor je doet!
Hi Britt, wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Helaas hebben we veel problemen gehad met de verzendpartij waarmee we tot voor kort werkten. Daarom zijn we overgestapt naar een andere verzendpartij. Wij hopen dat het daardoor beter zal gaan. We hebben jou een mail gestuurd met de informatie dat DHL aangaf dat jouw verzending vertraging had opgelopen, klaarblijkelijk is ook deze niet bij jou aangekomen. Het is een vervelende samenloop van omstandigheden. We gaan het voor je oplossen!
Originele beoordeling
Your Daily Health Pack, gepersonaliseerde en zuivere kwaliteit voedingssupplementen.