Hoi Jennie, wat vervelend zeg. Van zink is bekend dat het weleens misselijkheid kan veroorzaken als je dit op lege maag neemt. Wellicht kun je inderdaad proberen om de supplementen in de middag te nemen wanneer je al wat meer gegeten hebt gedurende de dag. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken op info@yourdailyhealthpack.com
Hi Remco, heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om de review te geven. Voor ons zijn deze reacties heel waardevol zodat we kunnen zien of onze klanten tevreden zijn en wat er beter kan. We lazen jouw bericht over het losscheuren van de strips. Wat helpt is om de rij of kolom die je af wilt scheuren eerst even om te vouwen. Dan zou de verpakking nooit moeten scheuren een plek waardoor de supplementen op de grond vallen. We hopen dat dit je geholpen hebt!
Your Daily Health Pack, gepersonaliseerde en zuivere kwaliteit voedingssupplementen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.