Laden reviews...
50 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken over het algemeen hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en vriendelijke service. Ook wordt vaak de goede prijs-kwaliteitsverhouding genoemd. Al met al ontstaat een positief beeld van de ervaringen met het product en de service.
18 January 2026
Dirk
Oostduinkerke
Mooi afgewerkt product!
17 January 2026
Rik
Kerksken
Zeer tevreden over de aankoop van een houten zoldertrap, de kwaliteit is uitstekend! Levering werd bovendien zeer goed verpakt en vlot afgehandeld. Top!
9 January 2026
Mathias
Laarne
Ik kreeg heel snel een antwoord op al mijn vragen. De levering verliep zeer vlot. Alles netjes verpakt. Een zeer tevreden klant.
25 December 2025
Geert
Pelt
lange wachttijd de helft maar geleverd na oproep in orde gebracht
22 December 2025
Newdecor
BIERBEEK
!
15 December 2025
Lieven
Brugge
De door mij bestelde plank vertoonde een hinderlijk kleurverschil. Mijn klacht is serieus genomen. Onmiddellijk is door de klantenservice toegezegd een nieuwe plank toe te zenden. Die ontving ik kort geleden. De plank voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
4 December 2025
Annette
Landsmeer
zeer tevreden met mijn aankoop
29 November 2025
Hilde
Pelt
Snelle levering, goede opvolging, tevreden van het product!
29 November 2025
Tim
Destelbergen
Produkten zijn zeer goed verpakt geleverd geweest.Ik moet nog uitpakken. Chauffeur was ook heel vriendelijk!
28 November 2025
Jeffrey
Torhout
Heel snelle levering, heel mooi materiaal! Bedankt voor de uitstekende service!
27 November 2025
Kimberly
Kortenaken
Vlotte regeling, prijs/ kwaliteit prima!
25 November 2025
maurice
Lint
Snel geleverd, eenvoudig om te monteren, makkelijk om te plaatsen.
21 November 2025
Ivan
Klemskerke De Haan
Tevreden met mijn bestelling Zeer vlugge levering
21 November 2025
Nico
Jabbeke
Prima product. Netjes en veilig verpakt. Uitstekende communicatie.
15 November 2025
Mieke
Kapelle op-den-Bos
Ik zocht een kleine houten ladder die ik nodig had om gemakkelijk van het ene platform naar het andere te gaan. Licht en goed handelbaar. Geen enkel alu ladder kon voldoen. De houten ladder is perfect. Trouwens ook perfecte afwerking en zeer schappelijk qua prijs.
6 November 2025
Peter
Belgie.
De levering ging heel vlot, producten waren veilig verpakt en het materiaal ziet er heel degelijk uit!
6 November 2025
Anne
Comblain-la-Tour (Hamoir)
Aangezien de verkeerde ladder (niet bestelde model) geleverd werd, en na melding hiervan is de correcte ladder zonder verwijl onmiddellijk geleverd, Deze regeling en opvolging is perfect verlopen, vandaar mijn dank.
12 October 2025
Jean
Ternat Belgie
De eerste levering vertoonde transportschade. Na melding via website binnen de 2 werkdagen en nieuwe trap geleverd. Dat service!
12 September 2025
8 September 2025
Michael
Antwerpen
;)
Niks op aan te merken. Zeer snelle levering en proper beuken trapje
Mario
Daknam
Alles is verlopen zoals het moest. Geen enkel probleem
Luc
België
Professionals! Op tijd geleverd, product 100% zoals beschreven, kwaliteit!
Sorin
Roeselare, Belgie
Goede levering, goede kwaliteit. 1 kleine opmerking de balustrade kon iets beter zijn voorbereid. Maar al met al een dikke 9 op 10
25 August 2025
Marco smeets