Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken over het algemeen hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en vriendelijke service. Ook wordt vaak de goede prijs-kwaliteitsverhouding genoemd. Al met al ontstaat een positief beeld van de ervaringen met het product en de service.
Toevallig de firma online gevonden en super blij met het resultaat. De oude fruitladder van mijn ouders kan nu netjes en nostalgisch worden bevestigd aan mijn zolder zonder gevaar voor onderuit glijden.
14 August 2025
Tine
Gent
Vlot
14 August 2025
jan
Antwerpen
Déçu par la qualité du kit balustrade SAGEM en pin qui en plus n'est pas du tout user-friendly.
Beveelt niet aan
Moerbeke-Waas
Prima ladder
3 August 2025
Gent
Vlotte levering en product voldoet aan de beschrijving.
1 August 2025
Luc
Schelle
Keurig netjes
26 July 2025
Ria
Durbuy
Snelle levering, de ladder voldoet aan mijn verwachting, mooi afgewerkt en stevig materiaal
26 July 2025
Jef
Berchem
De houten ladder (om in de badkamer te plaatsen) voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Mooi afgewerkt product. Helaas is de ladder bij levering niet perfect recht en steunt dus niet met de beide sporten op de muur. Dat is een beetje jammer. Heb getracht dat wat recht te trekken, maar lukt me voorlopig niet.
22 July 2025
Hans
Serskamp
Goed materiaal aan eerlijke prijs, correcte afhandeling
14 July 2025
Guido
Lint
heel tevreden
3 July 2025
Marie-Paule
waregem
plaatsbesparende zoldertrap beuk goed afgewerkt mooi gemaakt ik ben zeer tevreden
26 June 2025
15 June 2025
Willy
Hoogstraten
Beste Willy,
Wat vervelend dat u zich zo voelt
In mijn email had ik aangegeven dat u de plank in de outlet heeft gekocht en daarom is deze goedkoper en van mindere kwaliteit.
Ik heb aangeboden dat u deze mag retourneren en uw geld terug kunt krijgen, maar hier heb ik nooit een reactie op ontvangen.
Mocht u dit nog willen, stuur u ons dan een email?
Team Houtenladders
Ik heb een houten ladder besteld en die werd de volgende dag al geleverd, dat is heel snel. Er was een probleem met de externe pakketjesdienst en daar heeft Houtenladders.be een compensatie voor voorzien. Dat is heel attent van hun en daarover werd goed gecommuniceerd.
6 June 2025
Pieter
Kortrijk
Zowel voor de op laat gemaakte wandtabletten als voor de op voorhand vaste maten van de wandtabletten. Perfect materiaal, goed verpakt. Dank je. Jullie zijn ook vermeld op mijn Instagram profiel.
3 June 2025
Marianne
Ekeren
Très rapide
20 May 2025
olivier
Ecaussinnes
Bestelling en levering verliep perfect.
10 May 2025
Rudi
Brugge
Fijn contact en alles volgens afspraak verlopen
5 May 2025
***
22 April 2025
Johan
Eppegem
via een familie lid jullie ladders leren kennen. deze persoon gaf uw website door. verder vlotte afwerking
20 April 2025
Lucas
Zegelsem Brakel
Vlot en eenvoudig om de nodige stukken te vinden op de website. De levering, echt top dat dit zo snel lukt! Dankjewel en zeker tot een volgende
18 April 2025
Vlaams-Brabant
Vrij snelle en correcte levering; kwalitatief en esthetisch uitstekend!
11 April 2025
Marc