Materiaal op 1 dag in België geleverd, top service

correcte en snelle levering

betrouwbaar, correct en snel.

een partikulier zijn uren kosten ook geld

Ik bestelde twee balustrades, 1 van 3.2 m en 1 van 1 m. I Wij hebben twee verschillende producten gehad. kleurverschil na het hout te sappen en verschillende onderlat. Onvrede geuit aan houtenladders welke een nieuw product zullen opsturen. Deze nieuwe producten ging men vandaag leveren. Doch de transporteur XXL stuurt mail voor levering morgen. Dit houd in uren voor schilderen kwijt, extra dag thuis om artikel te wisselen. Alsof wij niet moeten werken.

Snelle levering, alles volgens beloftes, geweldig materiaal!

De trap is zeer degelijk, mooi gelakt en voldoet perfect aan alle verwachtingen. Ook de halen en barre zijn perfect. Zelfs de bijgeleverde schroeven beantwoordden aan de verwachtingen van mijn man!

alles was naar wens.

Rapide et sérieux

Je recommande.

correcte afhandeling

correcte goederen geleverd volgens bestelling en zeer snel geleverd correct verpakt

Zeer te vrede

Opmerking : bij het uitpakken was er bij één trap de onderste trede beschadigd

Top molenaarstrap

Een dag te laat geleverd. Wel topservice!

Topkwaliteit Vlotte levering

Zeer tevreden over deze aankoop

Exellente service, uitstekende producten en snelle levering

Exellente service en uitstekende producten. Levering zoals beloofd de dag na bestelling

Prima niks op aan te merken.

Vlotte tweede aanbieding

Oké

Snelle en correcte levering van mooi materiaal

Perfect, voor herhaling vatbaar

Snel geleverd en kwaliteitsvolle trap

Goed materiaal, geld waard

Goed materiaal, geld waard

Aangenaam werken

Goede communicatie Snel en correcte levering Even ging het mis met de bezorger maar dit werd snel opgelost…

Supersnelle levering en top kwaliteit

Top gewoonweg

Omschrijving misleidend

Ik kreeg en betaalde 4 haken ipv 2. In de omschrijving staat ''1'' en dat zou beter als ''1 paar'' worden omschreven.

Top service in alle opzichten

Perfect in orde met alles .

Topservice en supersnel

Mooi materiaal en perfecte levering

Mooie trap!

Mooie trap voor de mezzanine in de slaapkamer van mijn dochter. Snelle verzending, goede kwaliteit, eerlijke prijs.

Alle nodige uitleg staat op de website en de bestelling en de levering verliepen vlot.

Prima ladder, goede levering

De ladder ziet er mooi uit. We zijn er heel blij mee. Duidelijke informatie op de website. Levering was ook prima, bij de buurvrouw omdat wij niet thuis waren.

Bovendijk 157

3045 PD Rotterdam