Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Duurzamekantoorartikelen.nl is dé duurzaamste keuze voor het bestellen van je kantoorartikelen. Ons uitgebreide assortiment varieert van inktcartridges en printers tot vuilniszakken, papier en schrijfbenodigdheden. Wat je ook zoekt, wij hebben het. En met een groot assortiment aan 100% circulaire kantoorartikelen van Nederlandse bodem, geven wij duurzaam en lokaal geproduceerde artikelen een prominente plek binnen onze webshop. 100% gerecyclede kantoorartikelen worden gemaakt van grondstoffen die wij uit afval halen. Deze waardevolle grondstoffen kunnen alleen behouden blijven door afval te scheiden bij de bron. Met onze vooruitstrevende oplossingen op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering helpen wij jou hier graag bij. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of een gratis afvalscan op locatie om te bepalen welke afvalstromen binnen jouw organisatie vrijkomen.