Goede service en snelle levering

Ook maatwerk binnen een paar dagen binnen

Duidelijke website en netjes geleverd. Materialen van goede kwaliteit

Mooie site, duidelijk en vlot en netjes afgeleverd.

Snelle service goed product

De webshop is overzichtelijk, ik kon precies vinden en bestellen wat ik zocht. De beschrijvingen van de producten zijn behulpzaam om te weten dat je alles koopt wat je nodig hebt. Snelle levering, mooi materiaal, helemaal top.

Duidelijke webshop , snelle levering

Producten overzichtelijk te vinden , snelle levering . Zeker aan te bevelen …….

Aankoop- en leveringsproces verliepen vlot.

Klant vriendelijk Bellen als iets niet goed Snelle verzending Goed te spreken

Goed bedrijf na beschadiging spullen snel nieuwe opgestuurd

Keurig advies gehad zodat ik EPDM goed kon plaatsen

Alles voldoende bij de afmetingen EPDM

Super snelle levering.

Alles verlopen zoals het hoort. Zelfs meer ontvangen dan besteld. Top!

Snelle service, geweldige bezorger

Snel binnen, bezorgingsdienst was ook zeer behulpzaam toen ik niet thuis was. Dikke complimenten ook naar hen.

Sklep pierwsz klasa

Robisie robote

Kon het nagenoeg direct ophalen

Even gebeld, had last minute wat nodig, binnen een kwartier al teruggebeld dat ik het kon ophalen. Top service en goede prijzen

Alles correct en snel geleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding!

Prima materiaal

Voor de 3e keer een bestelling gedaan, prima gegaan. Dit keer waren alleen de houdbaarheids data van de stickers gescheurd. Buiten dat ziet het dak er weer prima uit.

Levering en communicatie volgens afspraak

Snelle leverring

Makkelijke webshop met snelle levering

tevreden snelle levering

snelle levering, echter de lijm laat op sommige plekken na een dag heet weer weer los. dit kan betekenen dat er toch te weinig lijm is gebruikt. lijm is aan beide zijden aangebracht met een roller. direct na het aanbrengen van het EPDM zag het er strak uit. nu twee dagen verder zie je plekken waar de EPDM los laat van het hout.

Spoedig, duidelijk en op maat

Gewoon duidelijke website en accessoires erbij, snelle levering en compleet

Correcte snelle levering

Product van goede kwaliteit. Vlotte snelle afhandeling van mijn bestelling

Goede materialen en vlotte service

EPDM en accessoires online besteld. Levering in België reeds 2 dagen na bestelling. De kwaliteit van het EPDM voldeed aan mijn verwachtingen. Deze winkel is zeker een aanrader!

Overzichtelijke website

Snelle levering en gunstige prijzen

Was net niet thuis bij levering, bezorger belde op en hebben we een goede oplossing gevonden om de spullen achter te laten.

mooi materiaal en simpel te verwerken

't repareren van een lekke dakgoot is altijd goedkoper dan vervangen. En met de juiste middelen, een fluitje van 'n cent. Goed spul en waterdicht. Prima.

zeer goede service

Het e.e.a. besteld voor dakgoot reparatie, maar kon niet kiezen wat betreft de betaling (vooruit betaling) maar naar contact hebben ze de factuur via email gestuurd, betaling voldaan en snel geleverd.

Duidelijke website

Leemstraat 4

4705 RH Roosendaal

Over EPDMshop

EPDMshop.nl De webshop van Nederland en België voor al u EPDM-producten!