Goede bediening en vriendelijke personeel

Kan zo direct geen problemen of slechte bediening gehad. M.a.w. zo door gaan.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Een bedrijf die snel en accuraat handelt.

Een goede printer gekocht voor een mooie prijs. Snelle levering en komen zelfs het installeren. Had geen omkijken naar.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Goed geholpen bij keuze bureaustoel

Ik was op zoek naar een bureaustoel voor thuis. Ik ben langs gegaan en heb een aantal stoelen kunnen proberen. Ik heb goed advies gekregen en kon de bureaustoel gelijk meenemen. Na een paar weken ben ik nog steeds heel tevreden met mijn aankoop!

• Bent u een bedrijf of particulier? Particulier

Erg enthousiaste verkoper (Junior)

Altijd antwoord, altijd meedenken. Ze zijn zo enthousiast, dat je op moet letten, dat je niet te laat op je volgend afspraak bent. :D

Super bedrijf!

Ik heb een super ervaring met Gerson Kantoorspecialisten. Dankzij de fijne persoonlijke benadering werd er goed geluisterd naar mijn wensen. De snelle service en heldere communicatie maakten het hele proces prettig en duidelijk. Mijn stoel op maat zit perfect. Zeker een aanrader!

Top service!

Je wordt hier helemaal ontzorgt!

Meedenkend!

Heel fijn en snel geholpen en ontzettend goed meegedacht, complimenten!

Erg goede ervaring!

Snel en accuraat

• Bent u een bedrijf of particulier? Particulier

Snel en goed!

En bij kleine bestellingen, zeer vlotte levering! Erg prettig!

Duidelijk en aardige mensen

Geven voldoende info of komen met alternatieven zodat je altijd tevreden bent als klant

Positief

Zeer vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.

Klantgericht

Meedenken, erg aardig personeel en goede producten

Perfecte service

Al jaren lang een meer dan goed contact. Altijd bereidt mee te denken

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Goede en snelle service en levering

Idem

Altijd goed geholpen

Altijd prima geholpen zeer aardig en behulpzaam, factuur wordt altijd netjes verzonden.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Grote sortering en kennis van zaken

Wij komen al jaren bij Gerson en zijn zeer tevreden.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Super klantvriendelijk, goede kwaliteit & fijn advies

Dit is nou zo'n winkel waar je goed en eerlijk advies krijgt. Waar men de tijd neemt om je te helpen, niets teveel is en je blij weer de deur uitstapt. Mét alle informatie en/of artikelen waarvoor je kwam. En zelfs na 7-8 jaar niet geweest te zijn, word je herkend. Ken je klanten :). Dikke aanrader!

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf, Particulier

Uitstekend service

Goed service , breed assortiment

Klantvriendelijk en meedenkend!

Wanneer wij een bestelling doen is de levering vlot en bij vragen denken jullie graag mee!

Efficiënt en snelle levering

Per mail doorsturen bestelling. Snelle reactie dat bestelling is ontvangen. Goede levering tot op de plek waar het staan moet. Telefonisch contact is ook erg vriendelijk

Super service

Was op zoek naar een nieuwe printer voor mijn bedrijf. Echt goed advies gekregen en natuurlijk daar de printer ook gekocht.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Goed bedrijf, met aardige mensen!

Gerson is een bedrijf waar ik jaren kom, zowel voor kleine aankopen als recentelijk voor een nieuwe bureaustoel. Het is een geweldig bedrijf met vriendelijk en kundig personeel. Ze herkennen je als klant, en wat ik bijzonder waardeer, is het deskundige en oprechte advies bij de verkoop van meubels. Tijdens het verkoopgesprek voelde ik geen druk om direct een beslissing te nemen, wat bij andere bedrijven vaak anders is. Dit zorgde voor een ontspannen en prettige ervaring. Bedankt voor de geweldige service door de jaren heen. Op naar nog vele mooie jaren! Met vriendelijke groet, Thomas

Fijne snelle levering

Fijne website, prijs kwaliteit is goed en snelle levering.

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Goed advies en fantastische service in levering en installeren!

Denken mee, geven goed advies en het installatieteam is vriendelijk en professioneel!

• Bent u een bedrijf of particulier? Bedrijf

Snelle reactie op vragen en vriendelijke bejegening

Het bedrijf Gerson werkt snel en reageert snel op vragen en denkt mee!

Marsweg 63

8013 PE Zwolle

Over Gerson Kantoorspecialisten

Gerson Kantoorspecialisten is een Allround kantoorvakhandel voor kantoormeubilair, kantoorartikelen, kantoormachines, ergonomie en ICT. We ontzorgen onze klanten graag en hebben een hoog klant- en serviceniveau op regionale en landelijke basis. Vanuit onze fysieke showroom bedienen we onze klanten in alle facetten van kantoor: - De aanvoer van de dagelijkse kantoorartikelen; - Het inrichten van kantoor met kwalitatief goed meubilair; - Medewerkers met klachten helpen aan ergonomisch meubilair; - Printoplossingen van klein tot grootgebruikers; - leveren van ICT Randapparatuur en dienstverlening in samenwerking met Nicecloud ICT. Dit alles tegen concurrerende prijzen, op een persoonlijke en efficiënte manier, waarbij de klant centraal staat."

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!