Zeer handig

Check up voor elke dag

goed, maar zie beneden.

De gebruiksaanwijzing is verouderd. Je kan geen duosimkaart gebruiken! Doe je zoiets dan schakelt het horloge uit. Een account aanmaken gaat slechts als je de simkaart in een mobieltje stopt. Dus punten die te verbeteren zijn.

Nieuw horlogebandje in 2 tellen gemonteerd

Mooi, stevig en gebruiksvriendelijk horlogebandje met klittenbandsluiting. Top!

Een mooi horloge

Maar instaleren lukte me niet . Maar met jullie hulp op afstand lukte het wel .

De noodhulpknop beantwoord aan zijn doel.

Het contact met het oplaadkabetje is storings gevoelig. GPS geeft sons plaatsen aan waar ik niet ben. Batterij duur zou wel wat langer moeten zijn.

geeft een heel betrouwbaar gevoel.

Het installeren via het boekje verliep vlot. Bij de Lebara Simkaart werd het wat ingewikkelder. Soms is de locatie niet correct.

Goed!

Fijn horloge. Goede uitleg voor installatie. Draagt fijn. Ziet er mooi uit

Super goed geholpen. Heel blij mee !

op het eerste oog voldoet het aan mijn verwachtingen.

Wat ik belangrijk vond dat waren de functionaliteit ende gebruiksduur van de batterij. die zit i.d.d. op 6 dagen. Dat is behoorlijk lang.

Horloge PC45

Ik heb de horloge PC45 voor mijn dochter met epilepsie, gekocht. Installeren ging redelijk, soms wat onduidelijk. Wat het grootste probleem is, is dat de horloge constant aangeeft 'not networking'. Heb advies gevraagt via de chat, daar wordt je doorverwezen naar de klantenservice. Daar heb ik een terugbelverzoek achtergelaten. Bijna een week verder niemand meer gesproken. En dat vind ik echt heel vervelend.

Zeer vriendelijk en duidelijke support

Ik heb een noodhulphorloge gekocht en er ging iets mis met de installatie. Ik heb ge-appt en heb zelfs op zondag contact gehad met Luuk. Zeer fijn.

Zeer goed!

Zeer goed geholpen online, duidelijke uitleg mbt beschrijving. Netjes prepaid kaart, geen abonnement.

Geweldig horloge

Het horloge is geweldig maar het instellen is vooral voor senioren nogal ingewikkeld hoewel er wel duidelijke instructies bij zitten

Even wennen maar zit als gegoten

Goed in gebruik

Voor mij niet makkelijk te installeren. Erg jammer dat er geen stappenteller op zit. Ik had automatisch gedacht dat dit erop zou zitten! Daarmee zou ik een dikke JA geven maar nu….

Reageren snel en lossen het probleem snel en netjes op

Snelle ondersteuning maar antwoorden niet adequaat

De locatiebepaling werkt niet goed want wifi werkt niet. Ik krijg geen antwoord op mijn vragen hoe ik het wel werkende kan krijgen. Het enige antwoord is: het gaat vanzelf goed. Maar dat klopt niet.

Teleurstellend

Dank voor de retourbetaling. Jammer dat u niet eerder aangaf het zwarte bandje niet te kunnen leveren. Nu heeft het tijd en ergernis gekost. Het bruine bandje retourneer ik, want dat wil ik niet hebben.

Perfecte oplossing!

Deze noodhulpknop is dé oplossing voor als je geen meldkamer (en dus geen duur abonnement) nodig hebt. Met de knop kan je in geval van nood direct bellen met partner/familie/buren die als achterwacht dienen. Daarnaast kan je in de app zien waar de noodhulpknop zich bevindt. Prima Nederlandse handleiding.

Geweldigheb

Heb hem nog maar een week maar ben er erg blij mee gelukkig nog niet gebruikt

Superservice

De Noodknop van mijn ouders vertoonde na twee jaar gebruik een klein defect, maar werd onmiddellijk vervangen door een nieuwe. Dat is pas service!

Zeer goede garantieafwikkeling!

Geweldig!

Duidelijke omschrijving en geweldig horloge

Het horloge bevalt prima

Geeft een vertrouwd en veilig gevoel

Zeer klantgericht bedrijf, goede service, goed apparaat!

Zeer tevreden met onze aankoop. Goed product en een zeer klantgericht bedrijf dat met je meedenkt. Overtuigd 5 sterren!!

Rijksweg Zuid 133

6161 BJ Geleen

Over Noodhulpknop

Kwalitatieve personenalarmering gebruiksklaar en verzekerd verzonden.