Erg prettig

Fijne dildo. De productomschrijving klopt volledig ben er erg blij mee. De prijs/kwaliteitverhouding is overigens ook zeer goed!

fijne product naar wens

Ik heb voor mijn partner een product gekocht op erosene als kado het beviel mijn parnter goed!

fijne shop winkle gelegenheid

goed geleverd niet bij de buren

Goed spul

Leuke speeltjes voor een leuek prijs die we gebruiken op onze paren club meetings

Mooi goed spul

Ben blij met de kwaliteit en de prijs.

fijen shop en snelle levering

mooie webshop en fijne snelle discrete levering.

Een echte expert in de niche! Aanrader!

Kwam via google in aanraking met Erosense en kan alleen maar zeggen dat ze een expert zijn in deze niche. Goede prijs kwaliteit verhouding. Niet onbelangrijk, de levering de volgende dag klopt en ook nog eens discreet.

Industrieweg 9

2254 AE Voorschoten