Mooi product

Mooi paneel, fijne warmte

Gemakkelijk te bestellen, goede uitleg op de website. Het paneel is mooi en werd netjes en op tijd geleverd.

Snel, eenvoudig en ruime keuze

Ruime keuze, makkelijke te bestellen, en volledige informatie op de site. Goede informatie over de bestelling, snel en netjes afgeleverd

Mooie producten

Mooie produkten, volgens afspraak geleverd, kwaliteit Oké

Mooie producten voor redelijke prijs

De kwaliteit van het infrarood paneel is erg goed en de prijs viel ons reuze mee.

Schitterend

Een paneel met foto van mijn kleinkinderen genomen, mooi paneel en foto is schitterend geworden.

Vriendelijke service

Ik heb een keer gebeld en kreeg gelijk goed advies ! Ook de levering was snel en in orde.

Super goede service!

Goede service bij het aanleveren van het fotomateriaal voor een aantal infraroodpanelen met eigen foto. Bij een van de infraroodpanelen was er helaas transportschade wat ook prima werd opgelost!

snelle levering en uitstekende communicatie

vriendelijke en correcte afhandeling nadat we om hulp vroegen!

prima webwinkel

Correct geholpen . alles naar behoren geleverd . goed geïnformeerd over de aansluiting en montage .

Ok

Ok

Perfecte levering en op tijd!

Deze set aangeschaft om de stroomkosten van een zwembadwarmtepomp (780W) een beetje op te vangen. Met deze 2 panelen van elk 410Wp is het resultaat verbluffend. Dik tevreden over dus. Daarbij is CozyCool een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken. Die worden keurig opgevolgd. Mijn bestelling was netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Heel tevreden dus!

Vriendelijke en goede service.

Duidelijke instructies voor het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen. Daarnaast goede begeleiding van Wouter.

Geweldige service

Ik had vergeten bi een infrarood paneel een thermostaat te bestellen. Een telefoon naar cosycool, de volgende dag was hij binnen. Zo snel nog nooit mee gemaakt Prettig winkelen noem ik dit bij een online bestelling.

Zeer snel en goed

Zeer snelle levering en terugkoppeling , CSD is zeer pro active komt met snelle passende antwoorden , de panelen met een vrachtwagen geleverd , zeer tevreden

Staat voor klanten

Ik had maal keer gebeld en ben. 2 maal zeer netjes te woord gestaan en had ook alle tijd voor mij als toekomstige klant en heb niet echt ervaren met een verkoper te maken te hebben zeer professioneel en zeker een aanrader. Van mij de volle vijf sterren Edwin Gorinchem

Bezorgdienst was niet correct

Het pakje is aangekomen, ik kan het product niet beoordelen omdat ik al met vakantie ben. De klantenservice werkt goed.

Goede communicatie snelle levering

Na de bestelling geplaatst te hebben voor Zonnepanelen, is er telefonisch contact geweest. Hierbij is de leveringsdatum afgesproken Op de afgesproken dag kwamen de Zonnepanelen binnen. Kortweg super geregeld

Score: 08

Goede service duidelijke uitleg

Compleet pakket zonnepanelen en makkelijk te installeren.

Voldoet zeker aan de verachting. 10 aeg panelen geïnstalleerd en binnen een dag gerealiseerd. Geen uitzoek werk, bestellen en gaan met die banaan. Ik ben wel technische onderlegd wat het uiteraard makkelijker maakt.

Score: 10

Fijn contact en goede levering

Goed telefonisch contact en snelle levering

Score: 10

Contact is super goed, kreeg telefonisch veel informatie en de levering was ook goed in overleg.

Score: 08

Score: 10

Uitstekende en snelle service bij vragen.

Delpad 42

6703 AG Wageningen

Over CozyCool

CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers en doe-het-zelf zonnepanelen sets. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!