Score: 08

Duurde een weel langer dan 3 weken maar voor de rest ging het goed.

Score: 10

Prima bedrijf. Bij probleem word het instaleren bij de infrarood panelen stap voor stap telefonisch uitgelegt .ook de infrarood producten zijn super mooi en werken prima.ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Score: 10

Goed product! Iets latere levering maar dat kwam door de feestdagen!

Score: 08

Weinig communicatie en lange wachttijd, maar product is heel mooi

snele levering

Score: 08

Geen opmerkingen; gewoon goed.

Score: 10

Redelijk snelle levering, erg mooi produkt en werkt zeer goed. Zeker aan te bevelen

Snelle levering! Goed kontakt

Score: 10

Later dan verwacht maar verder goed

Score: 10

Het Boek hangt mooi, nog geen gebruik kunnen maken van de wifi verbinding. Nadat schade had gemeld aan de verpakking heeft direct goed gereageerd. Misschien Tip; montage tekening was erg klein en bijna niet te lezen, misschien een apart a4 met tekening apart toevoegen ??? Paneel verwarmt prima

Bestelling prima gegaan.

Score: 10

Levering duurt erg lang, en wordt slecht op de hoogte gehouden

Score: 10

Goed contact, denkt mee, snelle levering.

Super service goed geholpen

Score: 10

Prima service, goed advies.

Mooie prijs voor zo’n paneel met 3d wereldkaart en lekker warm

Score: 10

Prima warmtepaneel voor een redelijke prijs en samen met de meebestelde thermostaat is de temperatuur op afstand te regelen.

Snelle levering, mooi materiaal

Delpad 42

6703 AG Wageningen

Over CozyCool

CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers en doe-het-zelf zonnepanelen sets. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!