Mooie organisatie

Erg behulpzaam, meedenkend, en ze hebben mooie artikelen.

Het is gewoon goed

Reageren snel, afhandeling perfect

Fijn contact, snelle levering, leuke producten voor een betaalbare prijs

Enthousiast, gedreven en super klantvriendelijk

kerstpakketten, paaspakketten of sinterklaaspakketten servies, pennen en noem maar op, Sandersgifts halen alles voor je uit de kast om iets origineels en goeds te bedenken en te leveren. en dat zeer naar tevredenheid. leuke gedreven en enthousiaste mensen met passie voor hun vak!

Leuke winkel!

Goede en duidelijke offerte, snelle levering. Materiaal zoals op website vermeld.

Fijne communicatie en snelle levering.

Uitstekende service

Reageren zeer snel op email; klantgericht; zeer goede adviezen en flexibel. Zou er zeker nog een 2e keer bij bestellen

Snel geregeld en goed meegedacht

Snel geregeld en goed meegedacht. Fijne korting, mooi meegenomen! Prettig om zaken mee te doen.

Leuke pakketjes

Klantvriendelijk

We worden altijd met een warm welkom ontvangen als we naar de kerstshowroom komen. Er wordt meegedacht.

goed geregeld weer

goed geregeld weer

Vriendelijk, meedenkend en servicegericht

Vriendelijk, meedenkend en servicegericht

Snelle levering en meedenken

Een lastminute verzoek, er werd snel meegedacht en snel en keurig geleverd. Prima ervaring dus!

Ruime keuze, snelle communicatie en levering

Al meerdere gadgets bij Sandersgifts besteld, ook bij de Kerstshowroom geweest, erg veel keuze en we werden goed geholpen. Natuurlijk geslaagd voor een mooi Kerstpakket! Kortom, wij komen terug.

Fijn bedrijf, komen hun afspraken na en lossen altijd alles op. Erg tevreden!

Prettige samenwerking, flexibel en komen afspraken na. Altijd fijn contact en goede prijzen.

Super leuke pakketjes!

Veel keuze om je eigen pakket samen te stellen! Komt al ingepakt aan. Fijn service en overleg. Aanrader.

samen werken

leuk en georganiseerd bedrijf ik ben hier blij mee

kunnen snel leveren.

geweldige service

wij hadden een offerte opgevraagd voor thermosbekers. De offerte was snel binnen, zelfs met voorbeeld. De bestelling was ook netjes op tijd voor ons event bezorgd. super klasse gedaan mensen!

Een flexibel bedrijf met meedenkers

Vlot contact, klantvriendelijk en er wordt meegedacht.

Vlekkeloos

Fijne communicatie!

Perfect, snel en een dikke vijf sterren!

Uitstekende service, snel schakelen, denken graag met je mee en leveren simpelweg de leukste goodies!

Super pakket, super service

Goed geregeld!

Van A (ontwerp) tot Z (aflevering) goed geregeld!

Snelle service en mooi pakket!

Voor het personeel hebben we paas-pakketten bij Sandersgifts. Dat ware super leuke pakketten en het was ook snel geregeld. We kregen het de volgende dag op het bedrijf bezorgd!

Standaardruiter 2

3905 PW Veendendaal