Erg tevreden over de communicatie en producten van Sandersgifts.nl

Afgelopen kerst voor het eerst kerstpakketten bij Sandersgifts.nl besteld. Dit is goed bevallen. Communicatie verliep erg goed (er waren meerdere dingen niet op voorraad en dat werd goed opgelost) en de medewerkers zijn erg tevreden over de inhoud van het pakket.

De producten zijn snel geleverd en waren van goede kwaliteit.

Alles is goed gecommuniceerd en correct geleverd. De ontvangers van de producten waren er ook super blij mee.

Op het randje voor kerst nog een bestelling geplaatst voor 15 cadeau pakketjes. Voor de zekerheid nog even gebeld of het mogelijk was. Na contact gehoord dat het pakketje op de website niet helemaal meer op voorraad was, daar voor in de plaats een vergelijkend pakketje ontvangen(na overleg). Voor gevoel totaal niet verschillend van het te verwachte pakketje. Op afgesproken dag geleverd en geheel compleet. Erg tevreden

Vriendelijke service met mogelijkheid op maatwerk, ook op kleinere schaal.

Ik heb een prima kerstpakket kunnen samenstellen, ook op een iets kleinere schaal. Levering prima geregeld, kleine transport beschadiging prima afgehandeld.

Topservice

Super fijne service. Wanneer er iets niet beschikbaar was, kreeg ik direct een gelijkwaardig alternatief aangeboden.

Tevreden, leuke pakketjes

Tevreden over service en pakketsamenstelling

Makkelijk contact te krijgen, leuk om hier producten te bestellen.

Ruime keuze om een pakket samen te stellen. Ik werd telefonisch heel goed en vriendelijk geholpen. De datum van aflevering wordt nog een keer gemeld in een mail. Netjes verpakt en afgeleverd.

Zeer snelle en nette afhandeling!

Wij moesten voor het werk op het laatste moment nog een aantal pakketten bestellen, en de snelheid waarmee dit geregeld kon worden was fantastisch. Het pakket was naar wens, en we houden Sandersgifts zeker in ons achterhoofd.

Tijdens het uitzoeken van het pakket zijn we super goed geholpen. Het eindresultaat was een ontzettend leuk pakket! Bij de levering miste er één doos, maar dit is door Arjen snel en keurig opgelost. Kortom: een dikke aanrader!

leuke producten en goede service.

Positief.

Snelle en duidelijke communicatie en top levering en product.

Bij vragen altijd snel geholpen. Levering is op tijd en precies zoals gewenst.

Snelle service!

Je eindejaarsgeschenken in 1 telefoontje geregeld! Top!

Alle kaarten op tafel: Top!

Supersnel geleverd, prachtig ontworpen speelkaarten en Justin is gewoon een fijne gozer. Sanders Gifts speelt het spelletje perfect.

goed geregeld.

Snel schakelen ook last minute nog dingen kunnen wijzigen. Prima bedrijf

Goed geholpen door Justin!

Justin heeft een leuk pakket samengesteld en volgens afspraak geleverd. Bedankt!

Mooie parketten met heerlijke kwaliteit geschenken erin.

Sanders Gift heeft weer een goed product afgeleverd. Ook een aantal last minute parketten waren snel geregeld met mooie en kwaliteit producten

Prettig en professioneel

Ze nemen ruim de tijd om alle wensen door te nemen en dan in de showroom samen te kijken naar de beste oplossing. Ook is er goede communicatie tijdens het bestel en leverproces.

Persoonlijke service maakt het een feestje om pakket samen te stellen

Voor de tweede keer hebben we ons kerstpakket laten samenstellen bij Sandersgifts.nl, en opnieuw een top ervaring. Samen met Arjen door de showroom lopen, ideeën opdoen en tot een mooi pakket komen is echt leuk om te doen. De afstemming daarna is helder en prettig, alles wordt ingepakt en wel geleverd en wij kunnen meteen aan de slag. De reacties van onze klanten zijn ieder jaar enorm enthousiast. Dit smaakt zeker naar meer dan alleen kerstpakketten!

Goede contacten met Sanders Gifts, prima service en een mooi pakket

Bestelling voor Sinterklaas en Kerstpakketten gedaan, mooie pakketten voor een prima prijs en een goede service. De keuze is echt reuze!

super service!

Ik was door omstandigheden laat met het bestellen van de kerstpakketten. Bij Sanders Gifts geinformeerd, en heel goed geholpen. En leuke pakketten gescoord!

zeer positief en meedenkend

zeer positief en meedenkend

Prima samenwerking!

Kreeg veel aandacht van de accountmanager en dacht mee om de gewenste bestelling financieel ook naar wens te maken!

TOp

Men denkt mee is proactief en alles wordt volgens afspraak prima uitgevoerd. Helemaal top!

Fijn geholpen

Afgelopen kerst weer fijn geholpen en een mooi pakket samengesteld. Deze werd goed gewaardeerd door onze medewerkers.

Heel goede service

Wij hebben onze Paas- en Sinterklaaspakketjes via brievenbuscadeautjes opgestuurd en dit is heel vlot verlopen. Onze contactpersonen waren heel snel met opvolging van vragen en stonden ons steeds met een glimlach te woord.

Standaardruiter 2

3905 PW Veendendaal