Goede communicatie
Goede communicatie, hoge verzendkosten die niet uit te leggen vallen. Verzending werd van de pallet afgehaald, dus verzenden via pallet is nodeloos duur.
Eelke
Den Haag
Laden reviews...
89 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 303 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen de behulpzame medewerkers, duidelijke communicatie en betrouwbare levering. Er is veel keuze en personalisatie mogelijk. Soms kwam een artikel niet op voorraad of duurde de levering wat langer, maar er werd proactief meegedacht om een passend alternatief te bieden. Over het geheel genomen biedt Sanders Gifts een prettige en makkelijke geschenkervaring.
Eelke
Den Haag
Wij hebben een prima samenwerking al meer dan 5 jaar.
Candice
Swolgen
Supervriendelijke klantenservice, en heel goed te bereiken, en denken heel goed mee voor leuke zakelijke Sint en Kerst cadeau's. Ga vlg jaar weer bestellen bij Sandersgifts.nl. Bezorging was ook heel goed en precies op tijd en mooie artikelen. Alle collega's waren erg blij verrast met de rijke chocoladeletters voor de Sinterklaas! Mooie producten. Gewoon alles wat je wil , als je als officemanager al zo druk hebt in die periode, is het heel erg fijn om zo samen te werken. Hele top ervaring!
Jitske
Best
Mark heeft ons goed begeleidt bij het samenstellen van de kerstpakketten en fijn dat er ook werd meegedacht. Tevens voorstellen voor een ontwerp voor een kerstkaart was geen probleem. Ook de levering naar veel adressen ging soepel. Kortom, wij zouden een volgende keer zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
14 January 2026
Tim
Rotterdam
Heel fijn dat er rekening gehouden wordt met kleinere organisaties. Eigen keuze is ook heel fijn. Super goed bevallen.
6 January 2026
Milka
Lelystad
Het concept is geweldig, daarom nog 2 sterren; stel zelf je Kerstpakket samen. Vind ik super: je geeft geen troep wat in de kast blijft liggen. De keuze op de site is goed en groot. MAAR.... Doordat het de voorgaande 2 jaren ook al mis ging, vroeg ik vooraf of de artikelen die ik wilde ook echt leverbaar waren. Ja hoor mevrouw! Ik gerustgesteld besteld en betaald. Op de leverdatum; niets! Twee dagen daarna een telefoontje; er zijn een paar dingen niet (volledig) op voorraad. Maar ik heb wat alternatieven voor je. Op de 18de werd het geleverd; een ratjetoe aan producten. Net als voorgaande jaren was veel niet leverbaar, zijn er andere 'alternatieven' gestuurd die ik niet wilde. Die niet pastte bij het zorgvuldig samengestelde kerstpakket wat ik onze vrijwilligers had willen geven. Met het schaamrood op mijn wangen moest ik hun bedanken voor hun inzet met een kerstpakket wat er niet uitziet. Zonder samenhang, een ratjetoe van kleuren en merken. Ik geloof niet meer in Sanders Gifts.
Beveelt niet aan
6 January 2026
Marya
Velsen-Noord
Na een aantal jaren ervaring met online bestellen zijn we uitgenodigd om naar de showroom te komen. Vriendelijk en erg spontaan was de ontmoeting. De wensen die wij hadden om een geschenk voor team GIJS uit te zoeken werden direct omgezet in een mooi waardevol pakket. Nalevering: door groei van het ons personeel had ik na levering nog 5 pakketen extra nodig. Dit werd snel en in goed overleg gefikst. Erg blij mee!
3 December 2025
Miranda
Azewijn
We zijn al een aantal jaren klant en worden altijd goed geholpen.
3 December 2025
Gert
Veenendaal
Justin heeft ons echt heel goed geholpen en meegedacht!
Jan
Marinus
kapel-avezaath
Het complete plaatje van A-Z wordt je ontzorgt.
Gerco
Gewoon goed!
Wilco
Barneveld
Ondertussen heb ik al meerdere keren bestellingen geplaatst bij Sandersgifts voor de kerstpakketten van Megekko. Het contact is altijd snel en vriendelijk, we worden steeds goed geholpen door Arjen en Mark. Bedankt weer voor het verzorgen van onze bestelling van dit jaar!
3 October 2025
Iris
Breda
Goede service, scherpe prijs, artikelen van hoge kwaliteit en snelle levering! Top!
30 September 2025
Lisanne
Zuidwolde
Wij zochten voor ons bedrijf een leuk pakketje voor de zomer, het fijne van Sandersgifts.nl is dat je de pakketjes ook kunt aanpassen naar eigen wens. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzenden, bij binnenkomst zag alles er netjes en verzorgt uit. Wij hadden er als bedrijf geen extra werk meer aan. Collega's waren er erg blij mee!
20 August 2025
Annemiek
Bleiswijk
Justin heeft ons goed geholpen om een passend geschenk te maken voor bij de bestellingen die geplaatst worden via onze webshop. Goede service en snel geleverd.
11 August 2025
Rutger
Veenendaal
Snelle levering, ondanks mijn last-minute verzoek. Top service en goede communicatie.
8 August 2025
Chyselle
Rotterdam
Snel en makkelijk contact en alles snel en goed geleverd! Top service!
5 August 2025
Juriën
Veenendaal
goede service denken goed mee
30 July 2025
Annèt
Dongen
Namens de personeelsvereniging hebben we zelf een zomerpakket samengesteld, waarvan 2 producten met logo. Goed contact per mail gehad met Justin en steeds snel een reactie ontvangen, erg fijn! Het zomerpakket werd op tijd geleverd en zag er leuk uit. Een aanrader!
Liesbeth
Almelo
Goede communicatie en snelle levering.
Henk
Wilco
Barneveld
Werd goed geholpen ,snelle service.
Jeanette
Apeldoorn
snel en creatief en denken mee!
24 July 2025
Miriam
AMSTERDAM
Mooi op tijd geleverd maar pakket inhoud hadden we meer verwachtingen van
Beveelt niet aan
24 July 2025