Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de kussens en de professionele service. Er wordt geregeld vermeld dat bestellingen snel verwerkt en verzonden worden, met duidelijke communicatie. Het contact met het bedrijf wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Over het geheel genomen is de ervaring positief, met sterke nadruk op kwaliteit en service.
Een verhoogkussen besteld in een bepaalde kleur, met de vraag of het toch niet in dezelfde kleur als mijn bootkussens kon en dit was geen probleem. Geen extra kost of langere levertijd, top service. Bedankt
22 July 2026
Patrick
Merksem
Ik moest een kussen laten maken om op te zitten voor onze boot en was niet helemaal zeker van de kleur maar dit hebben ze na wat extra informatie perfect gemaakt. Het kussen is exact de kleur van onze andere kussens. Binnen een week binnen gekregen. had nog een klein beetje haast en vroeg of het een dag eerder bezorgd kon worden zodat ik het in een weekend kon gebruiken en zelfs dat is gelukt. Echt op en top geregeld.
20 July 2026
Ar
Poeldijk
Nette communicatie en afwikkeling, goed product
17 July 2026
C.
Vlaardingen
Super snelle top service
6 July 2026
F.
Oud-Beijerland
Daar waar de leverancier van mijn boot eindeloos op zoek was naar de juiste armsteun / bekerhouders in de stof en kleur van mijn tender-sloep waren ze binnen een week leverbaar via buitenkussens.nl Toppers!
2 June 2026
Marco
De Hoef
Snelle en goede service, de betaling site werkte even niet maar naar na 1 telefoontje was alles geregeld en snel thuisbezorgd
2 June 2026
M.
Kudelstaart
Aantal producten besteld bij deze site, had wat vragen over de bestelde producten en kreeg snel antwoord. Alles werd zeer snel gemaakt en verzonden.
29 May 2026
Paul1962
IJsselstein
Bij Paul zijn wij zeer goed geholpen. Wij gaan hier zeker vaker naartoe als wij kussens e.d. nodig hebben voor onze boot.
19 May 2026
V.
Uithoorn
Prachtige Zitverhoger en heel snel heleverd
11 May 2026
Albert
Hilversum
Top kwaliteit en perfecte service
11 May 2026
Glenn
Volendam
Dit bedrijf levert bootkussens van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende klantenservice.
3 May 2026
Fabian
Etten-Leur
A.
wilp
Mooie gepersonaliseerde hoes besteld voor mijn Van Vossen sloep. Blij mee!
Cees van Putten
Alblasserdam
Zeer professioneel bedrijf die geen uitdaging uit de weg gaat. Zeer blij met onze nieuwe buitenkussens.
Peter
Benissa
Zie bovenstaande
W.
Amsterdam
Door twijfel over de kleur, ben ik nog netjes gebeld om even af te stemmen. Goede kwaliteit kussen. Netjes verpakt voor verzending.
20 April 2026
Willie
Aalsmeer
Goede ervaringen en service
16 April 2026
B.
Assendelft
We hebben een sta zit kussen besteld vier van vossen kussens en een van vossen vlag We kregen info en het is keurig gemaakt Echt een aanrader
16 April 2026
Iwan
Uitgeest
Goede producten en uitstekende service. Wij waren gestopt met het plaatsen van de bestelling voor een zitverhoger voor de boot en toen werden we persoonlijk gebeld of we hulp nodig hadden. Toen is onze order telefonisch opgenomen. Keurig bedrijf! Website werkt helaas wat traag.
6 March 2026
C.
Goirle
prima service vriendelijk en meedenken super
20 February 2026
B.
wijchen
Ik heb een aantal Boot kussens laten maken en daarbij ook mijn bootnaam erin laten borduren. Het contact tijdens het hele proces was uitstekend, heb goed advies gekregen over kleuren. inmiddels de kussens ontvangen en die zien er perfect uit. Zeer tevreden over de communicatie en advies. Een aanrader.
20 February 2026
Bart
Geldrop
Snelle reacties op mail, goede kwaliteit van de kussens, ze zijn het echt waard.
18 February 2026
Gerard
Hank
De kwaliteit en service die dit bedrijf biedt is een 5 sterren review waard.
3 August 2025
L.
De Lier
Twee kussens met logo online besteld. Gekozen voor de Sunbrella Solids en Stripes met een geborduurd logo. Het contact was goed en snel. Dezelfde dag was er een reactie op je vraag. De kussens werden volgens afspraak geleverd. De uitstraling van de kussen zijn boven verwachting en van een mooie kwaliteit. Ik ben meer dan tevreden.
30 June 2025
H.