Dik tevreden over Kussens.nl

Leuke website, mooie spullen ! En vooral heel klantvriendelijk. Mijn bestelling was iets vertraagd, ik werd daar door Paul goed van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk was de vertraging maar drie dagen. De bestelde kussens zijn héél mooi!

Super!!!

Zeer goede communicatie en service. Snelle levering!

Top service! Prachtig resultaat!

Waren op zoek naar buitenkussens voor de boot maar vonden niet onmiddellijk wat we zochten. Bij Buitenkussens hebben we gevraagd een bestaand ontwerp aan te passen aan wat wij mooi vonden met de kleuren die bij ons pasten. We hebben snel een voorstel ontvangen en dan online bestelt. Levering was wat vertraagd maar kregen een extra kussen aangeboden voor de langere wachttijd! Dat is service!! Onze botenburen waren zo enthousiast dat ze zelf ook kussens besteld hebben...

Super kwaliteit kussens

Echt super toffe kussens van een mooie kwaliteit met een geweldige klantenservice. Echt er aanrader als je buiten kussens nodig hebt.

Snel, kundig en vooral mooi.

Snelle levering, goed overleg over een niet gangbaar lettertype. Erg mooi resultaat. Precies wat wij wilden.

Meer dan goed!

Fijne website en makkelijk te bestellen. Ook een heel plezier contact over het verloop van de bestelling.

Super service met echte aandacht voor de klant.

Ik wilde graag het kussen in de kleur van m’n bootkussens en ook nog een extra aanpassing, wat in eerste instantie niet bij de webshop ging. Na een berichtje van mij met het verzoek, heeft de eigenaar de webshop aangepast en kon ik m’n kadootje bestellen. Als verrassing kreeg ik er nog 4 mooie wijnglazen bij. Laat het vaarseizoen maar komen !!

Denkt erg goed mee!! Goede service.

Denkt mee bij wat je besteld. Wist niet welke maat jas ik moest bestellen. Ik kreeg twee maten opgestuurd en kon degene die te klein was terugsturen.

prijs kwaliteit is goed

mooi kwaliteit voor gunstige prijs !!! maatwerk is ook mogelijk

super snel en super attent!

telkens snelle (re)actie & heel top meedenkend! bedankt Paul!

Super geregeld

Van vossen jas besteld, top kwaliteit en een snelle levering. Ik ga zeker nogmaals bestellen bij buitenkussens.nl.

fijne winkel met 'anders dan anders' kussens van mooie kwaliteit

Eindelijk een winkel met een origineel kussen-aanbod in prachtige kleuren. Vooral het visjes-kussen is super leuk voor in de buiten lounge. Ook de klantgerichtheid en het persoonlijk contact valt op.

Goede ervaring

Kwalitatief materiaal en snelle service

Voldoet 100% aan de verwachting

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Levering was sneller dan op voorhand aangegeven. Daarna netjes nagebeld of alles naar tevredenheid is verlopen. Dikke pluim.

Prettig contact, mooi product, goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Prettig contact waarbij leuke ideeen werden aangereikt wat betreft kleurstelling van de bootkussens, gewenste formaat kon ook direct worden aangepast. Prachtige bootkussens voor een mooie prijs !

Goede en correcte afwerking!!!Wij zijn super blij met de kussens!!

Mooie heldere kleuren en prachtige stof!!

Mooie kussen hoezen

Beter dan verwacht!

goede service

Betrokken

Makkelijk te bestellen

De buitenkussens zijn makkelijk te bestellen en bij eventuele vragen wordt je direct geholpen.

2 prachtige kussens mogen ontvangen, helemaal op maat naar onze wensen en kleurstelling. Snelle service en goed mailcontact. Zeker een aanrader.

Snel en goed Product ook prima naar wens

Het ontwerp was lastig, het resultaat is zeer mooi

Zeer goed geholpen en een hele leuke en mooi ontworpen inloopmat

Besser gehts nicht….

Ich habe 8 Kissen mit 4 verschiedenen Dekoren/Mustern bestellt. Wir hatten öfters per E-mail abgestimmt und die Entwürfe grändert. Sehr freundlicher und netter Kontakt mit viel Geduld. Nach 8 Tagen ist die Lieferung von den Niederlanden zu uns nach Bayern gekommen und das in super Qualität. Es war nicht die letzte Bestellung …

Snelle vriendelijke service

Bestelling is snel geleverd. Voorbeeld heb ik snel na de bestelling ontvangen. Dank voor jullie service!

Mooie kussens, wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden van de levering en mogelijke uitloop. Enige jammere is dat pakket erg groot is en vacuüm verpakken van kussens (nog) niet mogelijk is. Verder prima service en mooie kwaliteit.

Ringweg Oost 41

8391 CZ Noordwolde