Overzichtelijk en duidelijk webshop

Slechte service

N.a.v. een bestelling van 4 ledkaarsen, blijkt er 1 krom en vervormd te zijn. Een bericht gestuurd met de vraag hoe dit op te lossen, krijg ik geen antwoord. Helaas voor mij geen volgende bestelling meer.

Snelle levering en prima product.

De bestelling (wandbeugel) voor in de badkamer snel geleverd. Product was goed verpakt.

Alleen die gast van DHL zie ik op de beveiligingscamera aan komen rijden stop even voor de flat gaat stukje achteruit en vervolgens rechtsaf en volg de weg. Aantal minuten later komt er email dat ze het pakketje niet kunnen afleveren. Kutvolk. Ik DHL belluh maar wat kunnen ze doen of wat gaan ze doen?

Goede website snelle bezorging

Goede website en snell bezorging. Uitvoering moet nog gebeuren.

Bestelling snel geleverd.

Afspraken worden snel nagekomen!

Snel geleverd, topkwaliteit voor een redelijke prijs

Telkens blij met bestellingen, betrouwbaar en klantgericht

Snelle levering en communicatie met klantenservice was perfect.

goede tape,snelle levering en een goede prijs.

Goede service, breed assortiment veiligheidsladders

Helaas paste de veiligheidsladder niet. Ik heb hem probleemloos kunnen retourneren en kreeg meteen het aankoopbedrag teruggestort. Prettig contact met de klantenservice toen ik een vraag had.

De bestelling werd snel geleverd en de prijzen zijn gunstig. Ook een goede bereikbaarheid per telefoon als er iets is.

Bestelling snel in huis

Goed en snel bezorgd

Goed materiaal en optijd bezorgd

Ben blij met het product en goede kwaliteit

Netjes en op tijd geleverd

Alles is goed verlopen op tijd geleverd en ontvangsten een aanrader

Snelle bezorging en product volgens omschrijving

Helaas paste het geleverde product niet en moest ik terugsturen. De terugbetaling duurde echter langer dan in toegestuurde mails werd toegezegd en dat vond ik storend.

Veilig en snel

Veilig en snel en product zoals omschreven.

Loqed oplader

Makkelijk in gebruik, extra lang snoer voor het opladen.

Uitstekende levering

De producten zijn heel snel en goed verpakt binnengekomen

Snelle, goede, vriendelijke service en snelle levering

Snelle, goede, vriendelijke service en snelle levering.

Prima bedrijf

Goede levering

Alles perfect product afhandeling betalingsmogelijkheid PERFECT

Tevreden over services

Prima website, duidelijke informatie en communicatie. Product naar verwachting en snel en netjes geleverd.

Binnen 24 uur geleverd. Product voldoet.

Zeer tevreden.

Groot assortiment met scherpe prijzen. Ik had mijn bestelling snel in huis.

Nà verwerking

Na verwerking van het gekozen product is het ‘n veiliger douchen met ‘n douche voorzien van tegels

Zomerdijk 70

3143 CT Maassluis

Over Veilig.nl

Veilig.nl was een Nederlands e-commerce platform gericht op veiligheid, beveiliging, en gezondheidsproducten. Het bood oplossingen voor verschillende levensfases, van kindveiligheid tot woningbeveiliging, met een overzichtelijk assortiment dat samengesteld was door specialisten. Het bedrijf richtte zich op gemak en betrouwbaarheid door gecertificeerde producten aan te bieden die eenvoudig te bestellen waren via de webshop. Helaas zijn de activiteiten van Veilig.nl inmiddels beëindigd, en de webshop is permanent gesloten​.