Correcte levering

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd zoals beloofd. Goed ingepakt en bezorgd. Ben er blij met het bankje. Zelfs bij klein foutje werd het gelijk hersteld.

Goede service , goede levering

Fijn product, goede service en levering

mijn eethoek tafel werd snel geleverd en ook goed verpakt en de tafel ziet er ook heel mooi uit. ben er heel blij mee

Uitstekende service!

Mooie stoelen en de andere dag geleverd! Mooie kwaliteit. Aanrader!

Fijne winkel voor meubels

Fijne ervaring met deze webshop. Netjes en snel geleverd. Ik zou er weer opnieuw bestellen, ze hebben hele leuke items. Daarnaast goede prijs en kwaliteit!

Geweldig!!

Super snelle levering. Mooie meubels. Echt heel tevreden.

Gewoon hel goed.

Vanaf het bestellen tot de levering van het bestelde artikelen ging alles heel soepel.de tafel werdt netjes tot achter de voor deur gebracht.een hele mooie tafel met goede mooie uistraling. Zou hem zo weer bij jullie bestellen

Hele goede service

Mijn complimenten voor de vriendelijkheid van de klantenservice. Gebeld voor advies. Nemen alle tijd voor je en kijken graag met je mee. Na het contact meteen een bestelling geplaatst, deze werd de volgende dag geleverd. Zo blij met mijn nieuwe spullen

Heel goed bedrijf!

Goede producten en snelle levering!

Super service en kwaliteit

Heel blij met de levering en kwaliteit van de producten

Super mooie stevige salontafel van goed materiaal. En ook nog super snel geleverd!

Leveren incomplete bouwpakketten

Dressoir besteld en een halve gare bouwpakket ontvangen. Precies zoals we gewend zijn van AQ living. Beschadigde artikelen en incomplete pakketten leveren is wel hun grootste kwaliteit. Als je belt klopt volgens hun de handleiding niet en moet je het toch anders in elkaar zetten. De manier die ze telefonisch doorgeven en niet op de mail willen bevestigen klopt ook niet dan zou ik door de geleiders van de lades moeten gaan boren en het lijkt mij niet dat ik door metaal heen moet om een lade te plaatsen. Lades missen boorgaten schroeven kunnen dus niet geplaatst worden. En dan wordt er gevraagd kan je die niet zelf er in boren? Je kan hier beter niets kopen!!! Ik heb nog geen probleemloze bezorging van hun gehad.

mindere kwaliteit

Kwaliteit was niet perfect, maar werd nadien door helpdesk wel opgelost

Top bedrijf

Zeer blij met dit bedrijf. We hebben 2 keer besteld. Snel en goed verpakt geleverd. En de artikelen waren van zeer goede kwaliteit. En dat voor een toch wel lage prijs. We zullen zeker meer bestellen in de toekomst.

Slechte ervaring!!

Slechte ervaring!!! 1 ster is nog teveel! Een hoekbank besteld, die je vervolgens zelf moet monteren. Krijg je schuifelementen erbij, geen beschrijving en dan vind een medewerker dat het stond vermeld op de website!? Het stond helemaal niet duidelijk aangegeven. En totaal geen oplossing aanbieden, leuke webshop maar niet heus. NOOIT MEER!

Goede communicatie

Stylevolle tafel, snelle levering

Super mooie ovale mango houten tafel. Mooie kleur en goede kwaliteit. Nette levering zoals afgesproken, vriendelijke bezorgers. Heel tevreden.

Top kwaliteit en snel en goed ingepakt geleverd

Snelle levering ,kast met de chauffeur op zijn plek gezet gelijk.goed ingepakt ,dus uitgepakt en doorgeschoven naar de muur TOPPIE, Wat een mooie kast voor dat geld ! We zijn er echt heel blij mee ,bedankt AQ Living .

Tafel besteld binnen 2 dagen geleverd was te klein(zelf besteld hoor) Nieuwe tafel van 2m40 geleverd en de tafel van 2m gelijk weer meegenomen. Vriendelijk personeel aan de telefoon en snel antwoord via de mail. Mijn volgende aankoop gaat hier weer zijn.

Uitstekende service.

Ik heb vier eetkamerstoelen besteld, die werden de volgende dag al bezorgd. Helaas was er één beschadigd en dus heb ik met de klantenservice gemaild en er is meteen een nieuwe zitting verstuurd. Prima service.

Snelle levering, super mooie stoelen. Zitten heerlijk!

service

goede prijs kwaliteits verhouding en een goede service,

Goede service en snelle levering!

Heel fijn geholpen door klantenservice

Super mooie tafel

Snel geleverd Makkelijk in elkaar te zetten Mooie tafel

Uitstekend.

Goed. Snel. Netjes. Duidelijk uitleg

Wisent 7

5236 PX s-Hertogenbosch

(0)88-22 66 300

Over AQ Living

AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming. AQ-living.com biedt op alle artikelen op deze website standaard een betaalbare prijs voor goede kwaliteit meubelen, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen.