fijne en mooie collectie

Altijd een feest als je pakje aankomt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Tijdloos !!

Kleding van Summum blijft altijd draagbaar. Goede en aparte uitstraling. Al heel wat jaartjes vaste aanvulling in mijn kledingkast.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding en snel geleverd!

Uitstekend! Leuke outfits en snel geleverd. Ook weer snel afgehandeld bij retourneren.

Perfecte service!

Snelle levering en probleemloos retourneren!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Jurk fantastisch , super mooie kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel veel nieuwe collecties de hele zomer.

Ik koop summum al heel lang omdat het zo uniek is van stoffen en je iets heel speciaals aan hebt dat je niet veel ziet toch niet waar ik woon.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling gedaan en de levering is altijd snel. Een mooie blouse, zit geweldig en met de aankoop draag ik nog bij aan een goed doel. Mooie combinatie.

Mooie kwaliteit

Nog mooier dan op de site. Heel erg blij met mijn goude broek, kimono, wit afgewerkt met goud siersel . en glimmende shirt. Leuk betaalbaar. Mooie combinatie. In een woord: geweldig.

stoer en vrouwelijk

Summum kleding is tijdloos, elegant en mooi! Vrouwelijk, stoer en elegant, kleding voor elke dag met een mooie pasvorm!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Deze kleding maakt je blij, service is top

Ik koop graag en regelmatig bij summum zowel in de winkel als online. De ontwerpen en pasvorm zijn erg goed. Ik krijg regelmatig complimenten als ik in de outfits van Summum verschijn.En heel belangrijk de kwaliteit van de gebruikte stoffen is goed.

Super goed !!!

Bestelling snel ontvangen. Mooie tijdloze kleding. Krijg altijd complimenten van kennissen en vrienden als ik iets draag van Summum.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

heb deze broek onlangs gekocht en ben er ontzettend blij mee! De stof voelt superzacht en licht aan, waardoor hij heel comfortabel zit – perfect voor zowel een dag op kantoor als een relaxte weekendoutfit. De stijl is modern maar tijdloos. Ik draag hem graag met een T-shirt en sneakers, maar hij kan ook prima met hakken en een blazer. Kortom: een topaankoop! Ik zou deze broek zeker aanraden als je op zoek bent naar iets comfortabels én stijlvols.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een collectie waarvan je alles wilt kopen

Ik maak niet vaak mee dat ik bijna alles van een merk wil aanschaffen, maar van Summum is dat het geval. Grote voordeel: bijpassende tops, jasjes, blouses en pantalons bij alles, waardoor ik een mooie, complete set heb. Wel aan de dure kant, dus ik hoop dat de kwaliteit dit waar gaat maken (net twee sets gekocht)!

Een zelfverzekerde elegantie

Dankzij Summum’s verfijnde collectie verschijn ik altijd gestyled, waarbij elke outfit mijn persoonlijke stijl en zelfvertrouwen perfect weergeeft!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding van topkwaliteit!

Prachtige kleding van topkwaliteit. Tijdloos, vrouwelijk. Klasiek met een moderne twist.

Prachtig jurk komt overeen met de foto en op tijd geleverd volgens de afspraak

Prachtig jurk komt overeen met de foto en op tijd geleverd volgens de afspraak

Net ietsje anders

Mooie kleding & accessoires waar ik lang plezier van heb en waar ik al jaren blij van wordt. De kleding past perfect en is goed te combineren of het casual, chic, of naar het werk, het kan altijd. Ik krijg vaak vragen van vriendinnen en collega’s over waar ik het kledingstuk gekocht hebt. Laatst nog mooi croco riempje met een gouden gesp gekocht. Mijn collega heeft hem nu ook.

Onwijs fijn kleding

Comfortabel en modieus

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik draag een maat 42 met wat volle boven benen. Maar de broeken zitten mij fantastisch en ik voel me er prachtig in.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en mooie producten

Mijn items waren snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Erg blij mee!

Mooie kleding

Prachtige kwaliteit kelding. Netjes verpakt verzonden en goede klantenservice.

Hele mooie kleding

Altijd hele goede collecties met hele draagbare Items die ook met vorige collecties prima zijn te combineren. Bestellen, verzenden, ontvangen verlopen prima.

Leuke outfits

Dames in winkel rotterdam showden nueuwe mode. Heel leuk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit, mooie kleding en betrouwbaar!

Leuke mode, gaat jaren mee. Snelle levering en goede service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Mooie blouse besteld via de website. Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd. Zoals in de winkel wordt ook online je bestelling mooi ingepakt. En de blouse, een cadeautje op zich! Zit lekker, staat mooi en kwaliteit is echt goed! Ik draag mijn kleding van Summum jaren door en alles is in de jaren ook weer goed te combineren. Blij met blouse!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam