Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. De blouse is prachtig afgewerkt, gemaakt van een mooie kwaliteit stof en heeft een fijne, flatterende pasvorm. Je merkt direct dat er veel aandacht is besteed aan zowel het ontwerp als de afwerking. Ook de verzending was een positieve verrassing: de bestelling werd heel mooi en zorgvuldig ingepakt geleverd, waardoor het echt voelde als een cadeautje om uit te pakken. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, uitstraling en een fijne winkelervaring.
Ik kom ook bij Mies in Houten waar ze ook summum verkopen dan kom ik ook bij veel summum winkels Utrecht Bergen Alkmaar en online maar toch vooral liever in de winkel zodat je alles lekker kan passen en kijken wat het mooiste staat!!! Voel me altijd vrolijk vrouwelijk en echt mooi in de kleding van summum Mooie stoffen en leuke jurken veel leuke kleding raad deze ook veel aan bij vriendinnen!
Vooral de broeken zijn voor mij goed op maat en lang genoeg.
Mooie en kwalitatieve originele kleding
Top! Mooie kwaliteit
Ik ben zeer positief over Summum. Snelle levering.
Summum is mij op het lijf geschreven! Ik hou van de kleuren, de stoffen en de superdraagbare snitt. En natuurlijk van de wat ruimvallender modellen, die ook een vrouw met maat 42/44 er heel vrouwelijk laten uitzien.
Vind als je wat terug stuurt dat je moet betalen niet fijn!
Mooie webshop en de bestelling werd snel geleverd. Erg blij mee.!
Ik had een code ontvangen voor mijn verjaardag. Deze code werkte niet. Degene waar ik mail contact had suggereerde dat ik het niet goed goed had ingevuld. Na een aantal dagen reageerde er een ander persoon, toen was het snel geregeld. Ik vind het jammer hoe er in eerste instantie op mijn mail werd gereageerd.
Beste Ine, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je in eerste instantie niet het gevoel hebt gehad dat je goed geholpen werd. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven, zeker niet bij iets leuks als een verjaardagscode. We begrijpen dat dit vervelend is geweest en nemen je feedback serieus. Fijn om te horen dat het uiteindelijk alsnog snel is opgelost, maar we hadden dit vanaf het eerste contact zorgvuldiger moeten oppakken. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. Zo kunnen we blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Summum
Wil ik wat nieuws? Summum heeft altijd mooie keuzes die je goed kunt combineren! Mijn kledingkast ligt vol met dit prachtige merk .
Super leuke kleding, sportief en netjes!
Mooie kleding met fijne pasvorm.
Steeds een zeer mooie collectie Wat ik super vind aan Summumis dat de tailles altijd perfect zijn,en zeer goed passen
Prachtige kleding, leuke website
Vriendelijke mensen in alle vestigingen die actief meedenken.
Comfortabel en origineel
Summum is fantastisch omdat het kleding maakt die meteen goed voelt, met hoogwaardige materialen en een vleugje urban chic dat je moeiteloos stijlvol laat zijn. Mooie winkels en personeel helpt je met advies, maten etc, zonder opdringerig over te komen. Summum begint een van mijn favoriete merken te worden.
altijd een welkom gevoel met goede aviezen in de winkel in de 9 straatjes. Een prettig shop gevoel door de sfeer en leuk personeel . Je voelt bij je Summum weer thuis in Amsterdam . Ik ga liever naar de winkel dan via de site kopen.
Heel mooie kleding die je op verschillende manieren kan combineren! Ik ben 75 en kan nog steeds slagen naar mijn zin! Krijg ook complimenten voor mijn kledingkeuze
Ik ben absoluut fan van dit merk. Elk seizoen zijn er wel een paar stukken stukken die ik niet kan laten hangen. Nu voor het eerst online besteld en ook dat was een fijne ervaring. Alleen jammer dat het merk in België niet zo vlot te vinden is. Een brand store in Antwerpen is misschien een goed idee?
Summum hangt al heel lang in mijn kledingkast. Zeer goede kwaliteit en mooie collecties. Kan er elk seizoen goed slagen.
Altijd snelle levering en service! Top
Het merk SUMMUM is voor mij HET summum voor kleding. Het staat voor zelfverzekerd, uniek, met een uitstekende pasvorm voor de Nederlandse vrouw. De winkels van Summum zijn mooi ingericht en het verkopend personeel zijn vriendelijk, hulpvaardig met een grote dosis knowhow!
Goede ervaring. Artikelen goed gefotografeerd, dus duidelijk wat te verwachten. Makkelijk om te bestellen via de website, snelle levering
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam