Helemaal tevreden .Snelle service en goede kwaliteit !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooi spul!

Dik tevreden

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Zeer goede service!

Contact met klantenservice gehad over een retour. Fijn om geen chatbot maar een mens te spreken!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie stijl en fantastische kwaliteit

Ben sinds kort van een ander kledingmerk overgestapt naar Summum. Vind deze stijl mij beter staan en de stoffen zijn prachtig!

Duidelijk, overzichtelijk en snel

In ben blij met Summum! Goede pasvorm, leuke collecties, vaak vernieuwend Online bestellen gaat super handig en snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel verzonden. Goede kwaliteit.

Product kwam snel binnen, mooi ingepakt. Fijne kwaliteit.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Een zeer tevreden klant

snelle levering duidelijk bestel en retourproces kleding wordt op de foto.s goed weergegeven maten kloppen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle service, zoals bezorgen, maar ook retourverwerking.

Goede service van Summum, online besteld, snel in huis, helaas heb ik 1 artikel retour gedaan, en zelfs de afhandeling is heel snel gegaan. Heel tevreden over Summem, ga zeker vaker bij ze bestellen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer snelle levering en prachtige kleding

Mijn bestelling werden heel snel geleverd! Het uitpakken boekt als het uitpakken van een cadeautje! De volgende dag mijn nieuwe outfit aan en echt de hele dag complimenten! Zo blij mee!

Altijd mooie vrouwelijke pasvorm

Altijd is de kleding mooi afgewerkt en goede pasvorm met chique uitstraling. Altijd vrouwelijk en net een klein detail anderz dan bij andere merken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Jas helemaal naar mijn zin en zoals getoond op de foto.

Snelle service. Mooie kwaliteit. Maar eigenlijk is dat altijd het geval bij Summum:)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk bestellen en snel in huis!

Duidelijke website, mooie producten, makkelijk bestellen en snel in huis, kortom, heel fijn!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, snel geleverd en mooi verpakt.

Prettige website met goede foto’s en soms een filmpje. De mogelijke combinaties worden ook getoond. Soms wordt er een suggestie gedaan voor een combinatie, echter is dat kledingstuk dan niet meer te selecteren. Dat is dan een kleine teleurstelling. Mooie prints, stoffen en voor iedere stijl / moment een passend kledingstuk; sportief of elegant en vrouwelijk. Levering gaat snel en het is mooi en met zorg verpakt. Steeds weer een kadootje voor jezelf.

helemaal naar mijn wens.

het is de juiste maat ,goede model en erg mooi materiaal waar het van gemaakt is.

Fijn Nederlands merk

De kleding van Summum is eigenlijk altijd TOP. Ze snappen de maatvoering van de Nederlandse vrouwen. Stoer, actueel en altijd fijne stoffen. Wat ook heel fijn is dat de collecties onderling ook altijd prettig te combineren zijn. Aanrader hoor!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie uitstraling en fijne pasvorm

Kledingkasten alleen gevuld met Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben blij met dit mooie merk prijs kwaliteit is heel goed de maatvoering is goed leuke collectie en een fijne site om te bestellen. De winkels vind ik persoonlijk ook erg mooi.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum past perfect bij mij en geeft me elke keer een blij gevoel.

Mijn ervaring is dat de kleding prachtig staat en mooi valt, hoge kwaliteit heeft en zowel chic als casual te dragen is.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service en mooie kwaliteit

Top Zowel in de winkel als online. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam..

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een apotheose op kleding gebied

Top! Prima advies in de winkels. Overzichtelijke website. Snelle verzorgde levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooi

Mooie gilet, goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super gaaf vrouwelijk Nederlands merk, voor klein en groot.

Stijlvol

Toffe stijl!

Heel tevreden!

Snelle levering goede pasvorm!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kleding en goede sfeer.

Ondanks dat ik in Noord-Holland Noord woon ga ik graag naar Summum in Haarlem omdat ik verkoopsters daar ontzettend prettig vind. Je krijgt eerlijk advies waardoor de kans op een miskoop nihil is. Dank u wel voor deze geweldige service die je tegenwoordig in veel winkels niet meer krijgt!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam