Prachtige blouse van topkwaliteit met een perfecte pasvorm, prachtig verpakt en een feestje om uit t

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. De blouse is prachtig afgewerkt, gemaakt van een mooie kwaliteit stof en heeft een fijne, flatterende pasvorm. Je merkt direct dat er veel aandacht is besteed aan zowel het ontwerp als de afwerking. Ook de verzending was een positieve verrassing: de bestelling werd heel mooi en zorgvuldig ingepakt geleverd, waardoor het echt voelde als een cadeautje om uit te pakken. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, uitstraling en een fijne winkelervaring.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik voel me vooral heel vrouwelijk mooi in de kleding van Summum

Ik kom ook bij Mies in Houten waar ze ook summum verkopen dan kom ik ook bij veel summum winkels Utrecht Bergen Alkmaar en online maar toch vooral liever in de winkel zodat je alles lekker kan passen en kijken wat het mooiste staat!!! Voel me altijd vrolijk vrouwelijk en echt mooi in de kleding van summum Mooie stoffen en leuke jurken veel leuke kleding raad deze ook veel aan bij vriendinnen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke mode, je kunt van de maat op aan

Vooral de broeken zijn voor mij goed op maat en lang genoeg.

Originele ontwerpen van kwaliteit

Mooie en kwalitatieve originele kleding

Mooie mode, goede kwaliteit

Top! Mooie kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede site en vlotte levering

Ik ben zeer positief over Summum. Snelle levering.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vrouwelijk, modern én altijd net even anders!

Summum is mij op het lijf geschreven! Ik hou van de kleuren, de stoffen en de superdraagbare snitt. En natuurlijk van de wat ruimvallender modellen, die ook een vrouw met maat 42/44 er heel vrouwelijk laten uitzien.

Redelijk

Vind als je wat terug stuurt dat je moet betalen niet fijn!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Besteld en snel geleverd.

Mooie webshop en de bestelling werd snel geleverd. Erg blij mee.!

Slecht geholpen

Ik had een code ontvangen voor mijn verjaardag. Deze code werkte niet. Degene waar ik mail contact had suggereerde dat ik het niet goed goed had ingevuld. Na een aantal dagen reageerde er een ander persoon, toen was het snel geregeld. Ik vind het jammer hoe er in eerste instantie op mijn mail werd gereageerd.

Altijd mijn smaak

Wil ik wat nieuws? Summum heeft altijd mooie keuzes die je goed kunt combineren! Mijn kledingkast ligt vol met dit prachtige merk .

Geweldige kleding

Super leuke kleding, sportief en netjes!

Mooie kleding

Mooie kleding met fijne pasvorm.

Zeer mooi, past perfekt

Steeds een zeer mooie collectie Wat ik super vind aan Summumis dat de tailles altijd perfect zijn,en zeer goed passen

SUPER

Prachtige kleding, leuke website

Prachtige kleding

Vriendelijke mensen in alle vestigingen die actief meedenken.

Origineel

Comfortabel en origineel

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum tilt urban chic naar luxe niveau met topkwaliteit en tijdloze stijl voor elke vrouw

Summum is fantastisch omdat het kleding maakt die meteen goed voelt, met hoogwaardige materialen en een vleugje urban chic dat je moeiteloos stijlvol laat zijn. Mooie winkels en personeel helpt je met advies, maten etc, zonder opdringerig over te komen. Summum begint een van mijn favoriete merken te worden.

altijd een welkom gevoel met goede aviezen in de winkel in de 9 straatjes

altijd een welkom gevoel met goede aviezen in de winkel in de 9 straatjes. Een prettig shop gevoel door de sfeer en leuk personeel . Je voelt bij je Summum weer thuis in Amsterdam . Ik ga liever naar de winkel dan via de site kopen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Supermooie kledinglijn

Heel mooie kleding die je op verschillende manieren kan combineren! Ik ben 75 en kan nog steeds slagen naar mijn zin! Krijg ook complimenten voor mijn kledingkeuze

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eén van mijn favoriete merken

Ik ben absoluut fan van dit merk. Elk seizoen zijn er wel een paar stukken stukken die ik niet kan laten hangen. Nu voor het eerst online besteld en ook dat was een fijne ervaring. Alleen jammer dat het merk in België niet zo vlot te vinden is. Een brand store in Antwerpen is misschien een goed idee?

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding met een goede kwaliteit

Summum hangt al heel lang in mijn kledingkast. Zeer goede kwaliteit en mooie collecties. Kan er elk seizoen goed slagen.

Mooie en aparte kleding

Altijd snelle levering en service! Top

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super vrouwelijk en giga pasvorm

Het merk SUMMUM is voor mij HET summum voor kleding. Het staat voor zelfverzekerd, uniek, met een uitstekende pasvorm voor de Nederlandse vrouw. De winkels van Summum zijn mooi ingericht en het verkopend personeel zijn vriendelijk, hulpvaardig met een grote dosis knowhow!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd

Goede ervaring. Artikelen goed gefotografeerd, dus duidelijk wat te verwachten. Makkelijk om te bestellen via de website, snelle levering

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam