Mooi merk

Ben altijd zeer tevreden met een kledingstuk van summum. Goede kwaliteit en pasvorm!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

geweldig

Mooie mode voor de vrouw op leeftijd stoer en toch netjes

Smaakt naar meer

Prachtige collecties, snelle levering, Klarna mogelijk, klantvriendelijk retourproces. Kortom een aanrader.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige stoffen en mooie details

Leuke kleding helaas maar tot mt 44

Leuke kleding maar helaas maar tot mt 44 en veel items vallen kleiner uit dus goed passen maar als t past mooie items

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Uitstekende snelle service en prachtige kwaliteit

Bestelling snel ontvangen, heel mooi ingepakt. Echt een cadeau! Mooie stof kwaliteit en zeer goed afgewerkt. Erg blij mee!

Goed product, goede aflevering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De collectie is zo mooi en veelzijdig

Zulke mooie kleren en zoveel keus Gewoon grandioos

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, mooie materialen. Goede service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie top

De basic tops zijn echt super. Kleding heeft hele goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleren voor betaalbare prijs

Prachtige kleren. Zo blij mee pasvorm zoals de foto laat zien. Van deze kleren wordt iedere vrouw blij.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top shirts en goede service

Heel tevreden

Snelle reactie op een vraag en vlotte bezorging. Top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring is goed met summum

Prima ervaring blij met de producten van summun

Comfy en stijlvol !

Draag meerdere kledingstukken van Summum. Goede maatvoering, pasvorm en zit comfortabel door de goede stof keuzes. Kortom, mooi Nederlands damesmode merk!

Heerlijk stuk

Zeer vlotte levering: dag na de bestelling al in huis. Heerlijk zachte stof, pasvorm precies zoals op de website. Heel tevreden mee.

Voelde als een kadootje

Mooi ingepakt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooi en goede kwaliteit Toch anders als wat je in de winkels vind

Mooie kleding

Mooie kleding en een hele fijne klantenservice.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bezorging goed en goede kwaliteit

Prachtig vest

Heel mooi zacht vest met leuke knopen en leuke mouwen. Zit zeer aangenaam en staat erg mooi.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vlotte afhandeling op bestelling.

Wanneer je een bestelling doet is het gegarandeerd binnen enkele dagen in huis.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik heb twee sets bij Summum besteld. Beide waren precies zoals omschreven op de site, de stof is van goede kwaliteit en valt soepel om het lichaam. Ik ben echt superblij hiermee. Het was niet mijn eerste aankoop bij Summum en zeker ook niet mijn laatste. Daarnaast is het een pre dat het een merk is van NL bodem, vrouwelijk maar toch stoer.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

10 ik ben super blij met summum.

Heb een goede ervaring met de bestellingen die ik doe en ben er blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Veel variatie voor ieder wat wils aardige verkoopsters

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam