Altijd net even anders

Betaalbaar net even anders, aparter en mooier. Mooie stoffen met een prachtige uitstraling.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie collectie

Mooie jeans besteld, snel in huis. Goede pasvorm, weer blij mee.

Wat een fijne sweater!

De stof is heerlijk zacht en het iets glanzende logo op de voorkant maakt de sweater exclusief! Ik wil ze wel in alle kleuren die er zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super easy om te bestellen

Super makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle bezorging Keurige verpakking, echt een cadeau Van de maten kun je altijd op aan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super service & een stijlvolle collectie!

Altijd super geregeld bij Summum. Mooie, stijlvolle collectie en ook voor de iets grotere maat, erg blij mee.

Geweldig!

Duidelijke website. Goede informatie betreffende de status van je bestelling. Duidelijk retour beleid.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Goede service en mooie kleding

De bestelling verliep vlot. Het prachtige kledingstuk was met zorg verpakt en verstuurd.

Fantastisch!

Leuk merk, valt ruim, mooie collectie

Waanzinnig

Is als thuiskomen. Mooi ingericht maar vooral allround personeel. Mijn man krijgt koffie en ik word meegenomen. Heb twee knieprotheses dus soms hulp nodig bij passen. Erg behulpzame medewerkers. Wat ik fijn vind is dat je niets wordt opgedrongen. Wel laten ze zien wat voor setjes bij elkaar passen. Zo fijn winkelen in Den Haag bij Summum. Ga ook met tassen vol stijlvolle kleding naar huis. Ik blijf terugkomen. Fijne Feestdagen en tot volgende week toegewenst door trouwe klant ❤️

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

goed verzorgde snelle levering van mooie kleding

geweldig

Blouse valt erg tegen

De ene blouse ziet er zeker niet uit als de foto. De voorpanden kloppen totaal niet met elkaar. Ik had hem beter terug kunnen sturen. Dat vind ik ook zo'n gedoe. Nu denk ik iedere keer, ik bestel niet meer bij Summum.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

mooie kwaliteit van eigen bodem

foto's kloppen met het echte geleverde product, goede kwaliteit, snelle levering, mooi verpakt. heel blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie winkels met vriendelijk personeel

Altijd goed geholpen in de winkels,goede adviezen. Vriendelijk personeel altijd zorgen zij voor een gastvrij ontvangst net dat beetje extra . Mooie kleding van goede kwaliteit .Ik ben fan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

mooie fijn zittende luxe kleding

Kan het niet laten om altijd even te kijken wat er te koop is. Ik denk dat dit mijn favoriete merk is, veel originele kledingstukken en van goede kwaliteit. Geen statische elektriciteit als je een trui uit doet, maar heerlijk zacht en blijft goed na het wassen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik koop regelmatig Summum in Noordwijkerhout, bij Mix.af en toe online via de mailtjes die ik ontvang super leuke kleding.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Fijne stof en pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Netjes afgeleverd een keurige verpakking en zeer snelle levering ik ben zeer tevreden op het product dat bij mij is afgeleverd chapeau summum

Heel blij mee

Ik vind de kledinglijn heel leuk, mooie materialen!! Heel blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

super mooie kleding qua snit, kleuren en designs

Ik ben enorme fan van Summum. Kwalitatief goede kleding, mooie designs en kleuren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik wordt altijd blij van Summum!

De kwaliteit van de kleding is altijd goed. Mooie stoffen en goede pasvorm. Ik weet hoe mijn maat valt en kan daarom gerust online bestellen zonder dat ik de kleding hoef te retourneren. Heel fijn!

Super fijne kwaliteit

Ik shop graag bij Summum zowel online als fysiek. Het is een fijne kwaliteit kleding en hele mooie stoffen en prints.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel in huis ,prachtige kwaliteit!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne winkel met mooie kleding

Prettig personeel, mooie website en ruime winkels die overzichtelijk zijn. Kleding is uniek en van mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Summum is echt ‘mijn’ merk: Mooie kwaliteit, pasvorm en stoffen. Mooie kleding voor enn mooie prijs.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne en mooie winkel, ik kom er graag

De kleding is van mooie kwaliteit, en ik kan gewoon bellen naar Den Bosch en ze hangen het apart voor mij. Wie doet dit nog in deze tijd? Summum Den Bosch wel. Hele fijne winkel en hele aardige verkoopdames. Ik kom er graag!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam