Ik ben inmiddels in meerdere filialen geweest. Het valt mij op dat je overal hele persoonlijke aandacht krijgt zonder dat men opdringerig is.
Fijne kleding, goede pasvorm, betrouwbare maten. Ik kies bij voorkeur natuurlijke stoffen, dat zou nog iets meer beschikbaar mogen komen.
Al jaren klant bij Summum. Heel tevreden over de kwaliteit en originaliteit van de kleding. Mooie pasvorm, goed afgestemd op het vrouwenlichaam. Enige minpunt is het betalen van een retourzending, vind ik minder klantvriendelijk.
Fantastisch leuke mode, goede kwaliteit en snelle levering
Ik ben ontzettend blij met deze tanktop van Summum. De kwaliteit voelt direct goed aan: de stretchy ribstof sluit mooi aan zonder strak of oncomfortabel te zitten. Wat deze top echt bijzonder maakt, zijn de breed afgewerkte boorden langs de hals en armen – dat geeft een luxe en verzorgde uitstraling. De subtiele, allover glimmende foilprint maakt het geheel net even anders. Het vangt het licht op een mooie manier zonder overdreven te zijn, waardoor de top zowel casual als iets chiquer te dragen is. Perfect te combineren met een jeans, maar ook heel geschikt onder een blazer. Na meerdere keren dragen blijft de stof mooi in vorm en behoudt de print zijn uitstraling. Dit is zo’n item dat je steeds weer uit de kast pakt. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een comfortabele basic met een stijlvolle twist.
Ben altijd benieuwd naar de nieuwe collectie. Vooral de bloesjes en jurken zijn mijn favoriet De stoffen zijn mooi en blijven na vaak wassen ook mooi. Makkelijk te dragen chique of cassual.
Fijne en plezierige ervaring!
De blouse is in het echt vele malen mooier dan op de foto. Super leuke mouwen met een sparkling de pasvorm is iets oversized maar daardoor juist leuk. Al veel complimenten gekregen.
Ik heb in de winkel een blazer gekocht en vervolgens eenzelfde alleen in een andere kleur online besteld (ivm een cadeaubon die alleen online) geldig is. Allebei de blazers in maat 38. Na ontvangst van de blazer thuis is ie veel kleiner dan de andere. Na diverse pogingen tot contact, heb ik iemand aan de lijn gekregen en de enige optie die er is, is retour sturen en een andere bestellen. Het was niet mogelijk om dat via de klant te regelen. Als er nu 1 soort cadeaubon zou zijn zou het een stuk makkelijker zijn. Dan had ik gewoon naar de winkel kunnen gaan en kunnen passen.
Fijne en duidelijke website. Snelle levering. Het belangrijkste is de mooie kleding. Prachtige prints en veel keuze. Comfortabele kleding die eigentijdse stijl heeft met mooie details.
Kleding van Summum past bij wie ik ben, net even anders.
Mooie site , makkelijk bestellen en snel geleverd
zowel in de winkel in Rotterdam waar ik regelmatig kom als besteld op internet; het geheel wordt met aandacht ingepakt en meegegeven/verzonden. In de winkel in Rotterdam voel ik me altijd welkom. Dit wordt nog eens ondersteund door het gastvrije drankje dat altijd wordt aangeboden. Met aandacht voor de wensen en oog voor detail wordt ik altijd vriendelijk geholpen. Dit zorgt ervoor dat ik heel graag bij Summum koop.
prima merk wat goed op maat valt
Kleding is mooi, fijn om te dragen en je voelt je er bijzonder prettig en comfortabel in!
Summum snapt het! De kleding heeft net de juiste tinten bruin, de juiste snit en pasvorm. Snelle levering is ook fijn. Een nadeel kan ik wel bedenken; het is veel te snel uitverkocht;)
Summum draag ik graag, goede kwaliteit, blijft jaren mooi, trendy uitstraling, seizoen na seizoen
Summum is een heel fijn merk, lekker relaxt Zachte stoffen, heerlijke kleding!
Ik had een zonnebril gezien op de site en hij was zo besteld en snel in huis. Geen gedoe of poespas maar duidelijkheid.
Samen met mijn zus, schoondochter en vriendinnen, gaan we vaak naar de winkel van Summum in Heemstede. Niet ieder seizoen is de collectie passend voor ons, maar de service is altijd zeer persoonlijk, behulpzaam en begripvol. Inmiddels bestaat mijn garderobe bijna uitsluitend uit Summum kleding. Zeer comfortabel eb trendy. Kortom grote fan van Summum
Makkelijk retourneren
zowel via de webshop alsmede in de fysieke winkels erg overzichtelijke goede service en custumor experience is goed. Personeel erg vriendlijk meedenkend en adviserend
Altijd fijn om een bestelling van Summum zeer snel bezorgd te krijgen. Heerlijke comfortabele kleding waar ik mij goed en zelfverzekerd in voel!
mooie blouse, precies wat ik verwachtte
Ik heb al vaak kleding besteld via deze webshop en steeds een snelle levering en alles zeer mooi verpakt! Ik heb al eens een verloren levering gehad, fout van de transporteur, maar Summum heeft vriendelijk gereageerd en alles netjes terugbetaald. Dus van mij krijgt deze webshop een verdiende 5/5!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam