Ik ben blij met mijn blouse van India katoen. Zit lekker, draagt fijn en was binnen 1 dag geleverd.
Vlot merk actuele mode invloeden, maar toch typisch Summum. Regelmatig leuke aanbiedingen. De collectie vernieuwt vaak Dat spreekt me aan. Ruilen, retourneren makkelijlk
Ze hebben altijd iets in de collectie wat mij aanstaat, TOP! Zowel zakelijk als prive kan ik mijn items vinden en draag het met veel plezier. Ga met veel plezier naar de winkel of soms kijk ik op de site.
Bij Summum word ik steeds verrast. Ik bestel altijd de kleding online en bij binnenkomst is het altijd veel mooier dan op de site. Hier kan ik zo blij van worden!
Mooie kleding van uitstekende kwaliteit.
Super mooie rok en blouse in de sale besteld!
Keurig ingepakt geleverd! Handige doos plus ook nog in mooi folie papier!! Snelle levering!!
Gewoon dik in orde
Prima ervaring met Summum.
Snelle levering mooi en keurig verpakt en verzonden. De pasvorm en kwaliteit ben ik meer dan tevreden. Ook over de levertijd ben ik erg tevreden. Voor mij dan ook in alle opzichten een dikke 10
Tot nu toe alleen maar fantastische ervaringen mee gehad. Ik ben fan!
Bestellen gaat makkelijk en snelle levering.
Mooie kleding aangeschaft, had niet opgelet bij maatkeuze maar makkelijk opnieuw kunnen bestellen. Verzending gaat snel met goede updates. Prachtig merk!
Wat een parel: de oud-rosé blouse straalt pure klasse uit. De materialen voelen luxueus, de pasvorm is perfect — zomers, lief én een tikje stoer. Ik voel me er zalig in. Echt een tijdloos waar je je altijd goed in voelt!
In de winkel in Maastricht hadden ze mijn maat niet meer. De meneer zei gelijk ik kan jouw maat laten overkomen vanuit een ander filiaal of u kunt deze nog online bestellen. Ik heb voor dat laatste gekozen en binnen 2 dgn had ik de betreffende broek in huis. Meneer zei ook dat de maat groot viel dus het verstandig was om niet een grotere maat te bestellen.
Of ik nou in de winkel iets koop of online de service is altijd goed!! Mooie kleding voor iedere leeftijd heel mooi merk.
Ik kom graag bij Summum. Het is een fijne winkel met mooie betaalbare kleding. Veel keuze, mooie kleuren, en altijd combinaties met verschillende items te maken. Zo blij dat ze nu ook in mijn woonplaats zijn gesetteld.
Summum heeft mooie kleding, goede kwaliteit en pasvorm. Online snelle levering.
Comfortabele mooie topje. Leuk te combineren met zowel een nette broek, rok of een stoere spijkerbroek. Erg tevreden.
De kleding die reeds besteld heb zijn mooi en vlug geleverd
Netjes verpakt en goede kwaliteit kleding
Al jaren kom ik regelmatig terug bij Summum. Veel merken zijn afgezakt naar mindere kwaliteit. De afwerking en stoffen die jullie gebruiken zijn echt fantastisch. De boetiek waar ik jaren kwam is er helaas mee gestopt dus nu ben ik “veroordeeld “ tot online. Aangezien ik een moet het stofje voelen type ben is dat niet altijd makkelijk maar mijn laatste bestellingen hebben mij niet teleurgesteld. Bedankt. Mvrgr jullie nieuwe online junkie ;)
Ik krijg telkens veel complimenten hier in België, zo verspreid ik hier jullie collectie en naam. Zou leuke waardering/ tegemoetkoming zijn met jullie bon en shoptegoed uitkijkend naar de herfst/wintercollectie
Complimenten voor Summum: elke collectie straalt stijl, verfijning en vrouwelijke kracht uit – een ode aan de moderne vrouw.
Het is een krachtige blouse en heel snel verstuurd. Mooi en zorgvuldig verpakt.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam