Super snel geleverd en keurig verpakt. Had meerdere artikelen en maten besteld, retourneren gaat makkelijk en prima afgehandeld.
Ik draag graag kleding van summum, het is apart, stijlvol, het blijft heel mooi en is draagbaar.
Goede kleding voor een mooie prijs.
Leuke kleding en mooie vrouwelijke jurken
Goede service!!
Heerlijk on line shoppen met Summum om de bank. Vanavond besteld, volgende dag passen, gemakkelijker kan niet. En wat een prachtige zomer collectie weer. Ik ben blij, ik ben fan!
Ik word altijd blij van Summum. De pasvorm is goed en de kwaliteit prachtig. Ik word er gewoonweg blij van. Het is net even iets anders. Prachtige kleuren en mooie stoffen. De services is goed.
Het bestelde item leek wel een cadeautje, zo mooi was deze ingepakt! Ook in een winkel wordt je goed geholpen!
Het product voldoet 100% aan mijn verwachting . De bezorger van de DkHL had het naast de voordeur geplaatst, dat vond ik minder professioneel, Gelukkig zag ik op mijn telefoon dat het geleverd was,
Onlangs heb ik een prachtige blouse van Summum gekocht. De collectie is zó mooi, vrouwelijk maar ook sportief. De gekochte blouse was zo zorgvuldig en mooi verpakt, daar word ik helemaal blij van. En een snelle levering. Dank voor dit alles! Met vriendelijke groet, Jolanda
Gewoon perfect. De foto's komen overeen met de te verwachten bestelling. De stijl is zowel opvallend apart als tijdloos en chic.
Summum heeft helemaal mijn smaak aan kleding. Soms daarom wel lastig kiezen… Ik kreeg er ook nog een mooie tas bij.
Een zomerjurk besteld en deze werd de volgende dag al bezorgd.
Optijd en keurig ingepakt . Echt een kadootje.
Snel en keurig verpakt
Ik heb blij met de collectie van Summum mooie stof en perfecte maatvoering netjes verpakt en snel geleverd.
Bevalt mij goed voor mij altijd de goede maat Mooie jurken, broeken achterkant met elastische band ik draag maat46 ik heb veel kledingstukken van Summum in de kast hangen mooie stoffen viscose en katoen ik zou zeggen ga zo door dan kom ik vaak shoppen
Snelle levering. Kleding is van een goede kwaliteit. Ieder jaar weer een mooie collectie.
Heerlijke stof en pasvorm
Prachtige zomerjurk Goede pasvorm , mooie kwaliteit en snel bezorgd
Mijn ervaring met summum is geweldig...zowel de webshop als de summum store in Rotterdam. Als er iets is met de bestelling dan wordt ik altijd snel en netjes te woord gestaan...de oplossing is ook altijd top dan. Ook in de store...leuk en vriendelijk personeel...je krijgt altijd eeeeen kopje koffie of thee aangeboden. En dan de collectie...wat een geweldige maar vooral super gave collectie is het weer. Echt een feestje om het te dragen...krijg altijd super leuke reacties erop. Nee...echt geweldig!!!!
Altijd goede kwaliteit en pasvorm. Vaak nieuwe items!
De kortingscouchers die je online zou kunnen verzilveren haperen nogal eens, maar het contact via de mail is goed en snel. Kleding je van erg mooie kwaliteit. En modish maar ook tijdloos. Heb elk seizoen wel een prachtig items gekocht.
Superfijn merk; mooi, draagbaar en modieus!
Ik ben al jaren fan van Summum. De kleding is mooi en kun je op diverse manieren dragen. Heel netjes maar ook casual of zelfs sportief. Deze keer zocht ik iets voor een bruiloft, maar wil het natuurlijk ook gewoon naar kantoor kunnen dragen. Ben weer helemaal top geholpen bij het kiezen.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam