Zie hierboven
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van het merk. De kleding zit comfortabel en is altijd prachtig met mooie stoffen en afwerking.
Ik heb meerdere malen bij Summum besteld en kleding is altijd goed van kwaliteit. Retouren gaat ook heel gemakkelijk!
Snelle verzending, snelle eventuele terugbetaling, goede kwaliteit
Summum levert altijd mooie kwaliteit vind ik. Daarnaast is de pasvorm ook vriendelijk!
Kleding van goede kwaliteit, mooi ingepakt en snelle levering. Precies zoals op de foto weergegeven. Echt top!
De levering is snel en het is echt keuzes maken op de website, de collectie is weer erg goed, word ik erg blij van!
Kennelijk door onervarenheid (1e keer)verkeerde kleur besteld. Startte zsm het retourneren op. Na 3 maal contact met klantenservice kwam ik er achter dat ik zelf moest betalen voor een retourlabel. Waardoor ik het proces kon starten. Heel gedoe: uren mee bezig geweest voor ik het pakket af kon geven.
Super mooie kleding! En goede kwaliteit.
Goede kwaliteit, stijlvolle collectie en snelle levering.
Mijn favoriet! Mooie kwaliteit en betaalbaar. Elk nieuw item maakt me blij. Voordeel is dat het ook nog "normaal" valt qua maat
Fijne website, goede kwaliteit kleding en zeer snelle levering!
Wanneer ik in Amsterdam ben moet ik altijd even naar Summum. Het is er altijd heel relaxed.
Mooi merk, welke door mooie materialen en dessins lang mee gaan. Een bewuste keuze, als je voor Summum kiest.
Mijn bestelling was helemaal goed, ik zou eerder zeggen ‘boven verwachting’. En werd ook nog eens heel snel bezorgd. Summum is een echte aanrader!
Jas besteld. Snel geleverd, heel netjes ingepakt, mooie kwaliteit.
Precies op tijd geleverd en heel tevreden
Online Snel gevonden wat ik zocht Na een dag al thuis geleverd!
Altijd correcte leveringen, en vooral ook snelle retourafhandelingen. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer
Mooie collectie
Kleding van goede kwaliteit en goede pasvorm.
In de winkel werkt personeel wat enorm behulpzaam en klantvriendelijk is en oplossingsgericht meedenkt. Kleding is superleuk en onderscheidend. Ik ben enthousiast over het geheel
De producten blijven lang mooi en een fijne klantenservice
Summum heeft een fijne pasvorm, ook in maat 44/46. Dat maakt dat ik ondanks een iets grotere maat, straal in mijn hippe kleding!
De stoffen en ontwerpen zijn niet zoals de vele andere merken. Ze zijn wel authentiek voor summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam