Prettige winkels, fijn geholpen en mooie collectie met een goede prijs/kwaliteit verhouding
Hi Marga, Wat een fijne review, dank je wel! We zijn blij dat je onze collectie en service zo waardeert, graag tot snel in één van onze winkels! ✨ Liefs, Pien
Levertijd duurde 4 dagen. Maar de gevraagde goederen waren netjes en mooi ingepakt.
Hi Myriam, Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling netjes en mooi verpakt is aangekomen. Jammer dat de levertijd wat langer duurde, we hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je aankoop. Liefs Livia
In de winkel kreeg ik het advies om dit aparte jasje te passen. Het stond leuk, maar ik moest aan deze stijl wennen. Het jasje bleef in m’n hoofd zitten. Dus daarom heb ik hem online besteld. Ik ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
Hi Mirjam, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fantastisch om te horen dat het jasje zo goed bij je past en dat je er veel complimenten over krijgt. Geweldig dat je jouw perfecte match hebt gevonden, eerst in de winkel en uiteindelijk online. Liefs Livia
In de winkel ( Utrecht) leuk en warm contact met de stylistes. Lekker kopje koffie en mooie ruime winkel waar de kleding goed tot zijn recht komt en aandacht voor de klanten. Kortom goede sfeer.
Hi Liesbeth, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je het contact in onze Utrecht winkel zo prettig vindt en dat de sfeer en service goed bij je in de smaak vallen. Liefs Livia
Van bestellen tot afleveren prima
Hi Carin, Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat alles soepel verloopt van bestellen tot afleveren. Liefs Livia
Ik ga graag naar de Summum winkel op een rustige dag zodat ik veel outfits kann passen om zo de voor mij beste outfit te creëren. De kleding van Summum is origineel, een eigen stijl en blijft heel goed qua kwaliteit. Ik ben al jaren fan.
Hi Petra, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo geniet van het passen van outfits in onze winkel en dat je onze kwaliteit en originele stijl waardeert. Liefs Livia
Hele mooie kleding! En met kleine details krijgt het item een chic touch
Hi Andrea, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn dat je zo blij bent met de kleding en de subtiele details waardeert. Liefs Livia
Hele fijne ervaring met Summum. De kleding is van prachtige kwaliteit en ziet er precies zo uit als op de foto's. Snelle levering en een supervriendelijke service. Echt een aanrader!!
Hi Diane, Dankjewel voor je enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit, levering en service. Liefs Livia
Kleding is mooi en blijft ook mooi!
Hi Wilma, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de collectie en dat de kleding mooi blijft. Liefs Livia
Summum is een prachtig merk dat me elk seizoen weer verrast. Ga zo door met dit prachtige merk!
Hi Elisette, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te horen dat Summum je elk seizoen weer weet te verrassen. Liefs Livia
het was een snelle levering. Op de site stonden de producten goed uitgebeeld. Het viel zoals ik verwachtte. Mooie kwaliteit.
Hi Marjolein, Dankjewel voor je fijne review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles overeenkwam met de foto en dat de levering zo snel was. Liefs Livia
Binnen 2 dagen in huis. Jasje van heerlijke stof, mooi afgewerkt.
Hi M., Dankjewel voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je jasje en dat de levering zo snel was. Liefs Livia
Fijne website Bestellen zeer goed
Hi H.M., Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze website en bestelproces zo prettig vindt. Liefs Livia
Summum heeft vaak mooie mode van speciale stoffen die niet alledaags zijn. Ook heel fijn dat de maten doorlopen t/m 46. Je vind zelden mode in een maatje meer die zo modieus en mooi is. Het is wel dat ik het de laatste jaren moeilijker vind de juiste maat en model te vinden omdat het vaker te ruim valt. Het is ook zo dat ik vaak bij een andere winkel iets koop van Summum omdat ik daar klant ben. Het spaarsysteem is daar ook debet aan. Dit is nl heel onduidelijk. De website is hinderlijk in het Engels.
Hi Anne, Wat fijn om te lezen dat je al jaren tevreden bent over Summum en dat je onze unieke stoffen en modieuze items waardeert! 😊 Dankjewel ook voor je eerlijke feedback over de maatvoering en de website. We nemen dit mee om het winkelen voor iedereen zo duidelijk en prettig mogelijk te maken. Liefs Livia
De goudkleurige blouse gaf meteen een luxe indruk. Met oog voor details zowel voor de blouse zelf als ook hoe deze was ingepakt. Met dit kledingstuk voel ik me heerlijk comfortabel. De stof is zacht en voelt fijn aan op de huid. Zowel voor een feestje als ook overdag naar mijn werk voel ik me op mijn gemak. Leuk dat ik al zoveel complimenten heb ontvangen. De blouse is veelzijdig te dragen. Op een jeans, maar ook op een mooie pantalon.
Hi Marielle, Wat ontzettend leuk om te lezen! 😊 Fijn dat de blouse zo goed bevalt en dat je er al veel complimenten over hebt gekregen. Het is precies zoals je zegt: een kledingstuk dat zowel chic als comfortabel is en op verschillende manieren te dragen. Dankjewel voor je mooie woorden! Liefs Livia
Mooie stoffen, mooie pasvorm, goede kwaliteit, goede verzending , snelle service! Voor ieder wat wils , ook heel belangrijk Kortom ik koop heel erg graag bij jullie! Ik zou het erg leuk vinden voor 100,- een leuk cadeau uittekiezen voor de feestdagen Groet Sanne
Hi Sanne, Dankjewel voor je geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze stoffen, pasvorm en service. We vinden het leuk dat je zo graag bij ons shopt! Liefs Livia
Ik kende het merk niet. Maar op advies van mijn moeder wat besteld. Mooie kleding, snelle levering, makkelijk op te halen en te retourneren. Al moest ik het wel terug sturen (stuk sticksel ontbrak) en de maat viel aan de grote kant. Ik ben 1.76 en M of 38 zou goed moeten zijn op basis van de maattabel. Toch een S besteld.
Hi Ingeborg, Dankjewel voor je eerlijke review! 😊 Wat jammer dat de maat en het sticksel niet helemaal goed waren. We begrijpen dat het lastig kan zijn met de maatvoering. Goed om te horen dat de levering en het retourneren soepel verliepen, dat is altijd fijn. Liefs Livia
Supe overzichtelijke website en snelle levering.
Hi Petra, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en snelle levering. Liefs Livia
Omdat ik al eerder een Summum-pak had gekocht, was ik op zoek naar een tweede set. De pantalon van dit pak echter, was veel wijder dan mijn eerste aanschaf (1,5 jaar geleden). Met de heel wijde broek ben ik naar een kleermaker gegaan en heb mijn eerste Summumbroek meegenomen en als voorbeeld laten dienen voor broek nr 2. Nu zeer tevreden met mijn aanschaf.
Hi Yolan, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je nu helemaal tevreden bent met je tweede Summum-pak, ook al was de pantalon wat wijder. Goed opgelost met de kleermaker! Liefs Livia
Ik ben heel blij met deze trui die ik bij Gaaf in Valkenburg had gezien. Helaas hadden ze hem daar niet meer in een M dus daarom online besteld. Het lijkt er wel op dat de trui na 1x dragen al begint te pillen. Dat vind ik wel heel zonde van zo’n kostbare trui. Vandaar ook geen 5 sterren. Als het pillen doorzet zal ik contact opnemen met Summum want dat vind ik eigenlijk niet oké van zo’n kwaliteitscontrole trui.
Hi Annette, Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met de trui, maar jammer dat het al begint te pillen. Laat het ons zeker weten als het erger wordt, we helpen je graag om dit op te lossen. Liefs Livia
De kleding van Summum valt mooi en zit fantastisch! De modellen zijn net even iets anders, een andere touch, dan de gangbare collectie van andere merken. Geweldig!!
Hi Angelique, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat de kleding van Summum zo goed valt en dat je blij bent met de unieke touch van onze items. Liefs Livia
Mijn gekozen product was nog beschikbaar in mijn maat dus snel in winkelmandje toegevoegd en gekocht. Daarna supersnel verzonden door Summum, fijn!
Hi A, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling zo snel bij je geleverd werd en dat alles naar wens was. Liefs Livia
Summum heeft zoveel moois, waarbij prachtige stoffen en kleuren worden gebruikt. Ik voel me er zo goed in, op en top vrouw!
Hi Monique, Dankjewel voor je prachtige review! 😊 Wat heerlijk om te horen dat je je zo goed voelt in onze kleding en geniet van de stoffen en kleuren. Liefs Livia
Een broek die net wat extra’s geeft. Mooie stof en pasvorm
Hi Wendeina, Dankjewel voor je leuke review! 😊 Wat fijn dat de broek goed past en je blij bent met de stof en pasvorm. Liefs Livia
Kleding is prachtig, bij de klantenservice zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. Een minpunt is het retourneren; pakketten moeten bij bemande servicepunten ingeleverd, en die zijn schaars in mijn omgeving. Maaaar, de leuke kleding maakt wel dat ik dat op de koop toe neem!
Hi Mona, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met de kleding en onze service. Jammer dat het retourneren niet altijd even makkelijk is, maar super dat de leuke items dit goedmaken! Liefs Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam