Topppp kleding

Koop er veel Alleen jammer als iets niet past dan ben je printer nodig voor retourneren Dat is het enige jammer wat ik vindt

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Nvt

Nvt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Je wordt zowel in de winkel als in de webshop goed geholpen

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Zeer vriendelijk geholpen

In 1 woord geweldig!

Prachtige kleding, goede pasvorm en een mooie kwaliteit. Zodra ik een mooie outfit aantrekt van Summum, voel ik mij goed en mooi.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding, mooie stoffen.

De kledng van Summum draag ik al jaren. Ben elk seizoen weer benieuwd wat er komt!

Geweldige collectie

Mooie kleding passen én goed en eerlijk advies krijgen, óók als het niet mooi staat. Dát is wat je noemt aandachtig personeel en dan kom je gráág terug. Top winkel: Summum in Eindhoven.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vindt Summum een heerlijke winkel. Voel me er altijd welkom maar nooit gepusht om iets te kopen. Laatst langs geweest, deze keer met mijn zus en een vriendin. En alledrie prachtige outfits gekocht terwijl we echt heel verschillende types zijn. Echt mijn favoriete winkel in Haarlem

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer slechte klantendienst, service is nvt.

Wow, wat een slechte service! Ongeïnteresseerde klantenservice, er ging 2x wat fout. Maar met een normaal antwoord komen ho maar. Zelfs AI geeft normaler antwoord! Had dit echt niet verwacht van jullie. De kleding kan dan leuk zijn, maar er zijn wel meer leuke merken….

Prachtige originele kleding

Altijd mooi ontworpen en gemaakte dameskleding. Originele kleuren en printen, zeker niet standaard. Draagt comfortabel en de maat is altijd goed. Ik ben niet zo groot, 165cm, dus de broeken zijn vaak te lang, maar de pasvorm is geweldig. Ben al jaren fan van Summum

Besteld snel bezorgd Zeer tevreden

Prachtige blouse stof Super

Mooie stoffen

Kwaliteit van stof is fantastisch. Ik had allen de pech dat de ritsen er scheef in waren gezet.

Kleurijk

Mooie kleding, kleurrijke stoffen. Een feestje om het te mogen dragen.

Altijd snelle levering.

Zo fijn dat de levering altijd snel is. Je wilt toch je nieuwe kleding graag snel in huis hebben :)

Geweldige mode!

Hele leuke kleding, mooie stoffen en prima service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Perfecte levering en kwaliteit zoals altijd.

Positief, kwalitatief en aan verwachtingen voldaan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig fijne jurk voor de zomer

Ik had dit jurkje al in het blauw (mijn eerste blauwe kledingstuk) en die is zo fijn luchtig voor de zomer, en toch heel netjes en classy, dat ik ‘em ook in het bruin heb besteld.Prachtig met een grote ketting, simpel en verfijnd zonder sieraden.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Snel en verzorgd verpakt

Mijn ervaring met summum is dat het snel geleverd wordt en verzorgd verpakt. Je hebt de tijd om te passen om alsnog evt retour te doen. Daarna is de afhandeling ook snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Had mijn bestelling snel binnen en hemdje heb ik in verschillende kleuren. Zit goed en blijft mooi en heeft net dat beetje extra

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Fijn winkelen op een mooie moderne website

Snel de broek gevonden waar ik al lang naar op zoek was voor de vrije tijd, voor op kantoor en straks gaat de linnen broek mee naar Costa Rica!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele fijne mode en kleuren in prachtige stoffen

Bij summum slaag ik eigenlijk altijd. Zeer vrouwelijke kleding in erg mooie kleuren en fijne stoffen.

Geweldige webbshop

Snelle levering super mooie kleding mijn favoriete merk

Mooie kleding

Leuke hippe kleding,goede kwaliteit

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Prachtige kleding.

*overzichtelijk *betaling duidelijk *vlotte levering *tenslotte: prachtige kleding Een lieve groet, Gerda

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en leuke vlotte ontwerpen

Terugsturen van artikelen gaat via een andere minder gangbare bezorgingsdienst en is niet heel gebruikersvriendelijk en kost veel geld. De artikelen zijn altijd supersnel uitverkocht. Ik zou zeggen meer maken…

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam