Telkens weer, verbluffend!! Net iets......anders
Mooie kleding
Super kwaliteit kleding en fijne webshop! Heel blij weer met m’n trui!
Zeer fijne webshop
Top!! Mooie materialen en modellen
Hele mooie kleding van goede kwaliteit!
Mijn bestelling kwam heel snel en de top paste perfect. Ik ben heel tevreden met de kleding van Summum. Goeie maatvoering en mooie kwaliteit. Ik koop dan ook graag kleding van Summum online of in de store.
De kop zegt al genoeg. Blij met mijn outfit. Snel geleverd en maten zijn altijd goed.
ik draag mijn aankopen van summum altijd met flair. tip: online de kleur niet laten verschillen met het echte item.
Geweldige, originele en soepelvallende, kleding gemaakt van mooie stoffen. Gecombineerd met de vriendelijkheid en service in de brandstores, maakt Summum het ‘summum’ onder de kledingwinkels.
Het personeel is altijd vriendelijk en ze hebben een mooie collectie
Mijn items van summum zijn wel aangepast aan de mode maar tevens tijdloos .Ik draag ze dus lang met veel plezier.
Iedere keer als ik een bestelling bij Summum plaats wordt alles snel en verzorgd afgeleverd In goede kwaliteit verpakking. Heel blij mee!!
Product wordt netjes verpakt en snel geleverd.
Prachtige mode, prima kwaliteit en snelle online verkoop
Heel blij met mijn sjaaltje. De kleuren zijn perfect en goed te combineren bij verschillende outfits.
Heel fijne kleding om te dragen
Tout les produits que j'ai pris ou acheter chez summum sont principalement de bonne qualité, j'ai eu juste une fois un top qui n'était pas de si bonne qualité, mais en sommes je suis très contente.
Mooi kleding, stoffen, dessins! Qua kleur voor elk wat wils! Goede service, zowel in de winkel als online!
Voor mij was het de eerste kennismaking....maar ben zo vriendelijk en hulpvaardig ontvangen door het personeel dat het echt leuk was om te winkelen. Ben 100%zeker dat ik er terug naar toe ga. Groetjes
Fijn mooi merk . Aparte details. Goeie kwaliteit.
Bijzondere stukken, stijlvol, mooie kwaliteit, en luxueus verpakt.
Unieke kledingstukken. Elke keer als ik ze draag, krijg ik complimenten.
Ik ben al meer dan 15 jaren klant en koop graag bij Summum. Mijn laatste aankoop is na 1x wassen vervaag. Heb er wel verdriet van.
Ik heb nu verschillende items van Summun. Stuk voor stuk blijven ze mooi met wassen. Ook de lengtes van de broeken vallen lang. Ik wordt/ben blij met het dragen van deze items
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam