Mooie kleding, snelle levering
Mooi kwaliteit kleding en super netjes verpakt. Ook is het snel geleverd . Ben heel tevreden.
Beste Summum; door jou altijd goed gekleed. Ik wordt altijd blij van elke nieuwe collectie. Netjes, stoer of een beetje buiten de lijntjes. Bij voorkeur bekijk ik deze in de gezellige winkels. Helaas gebeurd dat niet zo vaak, ik woon niet in de buurt dus bestel ook wel in de webshop of de plaatselijke modeshop die ook Summum in haar collecties inkoopt. . Online bestelling komt netjes verzorgd aan. Webshop zelf kan wat beter. deze loopt vaker vast waardoor bestelprocedure niet altijd een kwestie van 2 klikken is.
Mooie kleding en de maat klopt altijd.
Met mijn nieuwe shirt bij mijn pas gekochte broek ben ik weer helemaal happy!
Elke keer weer fijn de site of de winkel weer bezoeken . Het lichaam van de vrouw word hier gewaardeerd. Je word blij en elke keer weer super tevreden .
Mooie kwaliteit kleding en zeer klantvriendelijk personeel
Ik bestel graag kleding bij Summum. Een prachtig Nederlands merk met hele goede pasvormen, heel maatvast. Iedere collectie brengt nieuwe verrassende styles en van iedere collectie wil ik graag items hebben. Mijn favoriet is nu de collectie voor Orange Babies!
Makkelijk bestellen op de site, artikelen worden snel geleverd. Maten kloppen altijd.
Kleding zit altijd meteen goed, broeken perfect dat heb ik niet verl met andere metken
Zeer tevreden !
Zo blij met mijn aankoop; een prachtige zomerjurk! Door zijn eenvoud, maar in een prachtige stof is deze jurk zowel casual met een slipper als feestelijk met een mooie hak te dragen. Goede prijs kwaliteit verhouding!
ik voel me echt vrouw met de kleding van Summum. Ik heb dit seizoen een mooie collectie aangeschaft en ben bijzonder prettig geholpen door de dames bij Summum Utrecht. De kleding is mooi, elegant, betaalbaar en zit erg comfortabel.
Het is een ontzettend mooi, creatief en kwalitatief merk! Iedere collectie blijft mij weer verrassen!
Kleren passen perfect, opvallen mooie kleuren
Het artikel wat ik had gekocht kon niet meer worden geleverd omdat het uitverkocht was. Heb uiteindelijk na 3 werkdagen bericht naar klantenservice verzonden wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Toen bericht ontvangen dat het artikel niet geleverd kon worden. Kreeg uiteraard het geld teruggestort.
Zit altijd goed, zeer goede kwaliteit
Online leuke combinaties gezien gekocht in de maat die ik altijd heb bij summum . Zat als gegoten !
Mooie kwaliteit, conform het plaatje. Fijn contact
Ik draag niet anders dan dit merk. Perfect gemaakt, zit altijd goed, kwalitatief uitstekend. Of het nu shirtjes jurken broeken of schoenen zijn. Love it! Bestellen is eenvoudig, levering snel en goed.
Shoppen bij Summum is altijd een fijne ervaring. Zowel online als in de winkel. De kleding ziet er prachtig uit en je voelt je er enorm zelfverzekerd en vrouwelijk in. Ik hoop nog vele shopmomenten te mogen gaan beleven!
Niet alledaagse, smaakvolle kleding van goede kwaliteit - perfekt!
De broek was in het echt heel tuttig, meer iets voor een tachtigplusser. Ook jammer dat je bestellingen niet in de winkel terug mag brengen of kan ruilen. Wel drie sterren vanwege de nette verzending en de kwaliteit van de broek.
Prachtige kleding
Heb een paar keer moeten retourneren, was geen enkel probleem. Zeer mooi aanbod van kleding.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam