Heel mooi fijngebreid vestje. Ik heb er al eentje in een andere kleur en die blijft ook heel mooi. Ben er blij mee
Lieve Linda, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe vestje! :) Groet, Livia
Makkelijke website en snelle levering
Lieve Joke, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Bestelling was snel en netjes binnen. Uiteraard is de kleding van SUMMUM helemaal top. Zwarte korte broek besteld, zit heerlijk
Lieve Laura, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Een snelle levering!!!
Lieve Dina, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Bestelling kwam netjes verpakt en op de afgesproken tijd afgeleverd.
Lieve Ingrid, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Das Paket ist wirklich besonders ansprechend verpackt. Es macht viel Spaß es zu öffnen.
Liebe Katja, Vielen Dank für deine nette Bewertung! Wir freuen uns, dass wir dich mit unserer Kleidung und unserem Service so zufriedenstellen konnten. Viel Spaß mit deinen neuen Outfits! :) Liebe Grüße, Livia
Ik ervaar de producten van summum als heel mooi en met een hoge kwaliteit, toen de maat te klein was en ik terugstuurde ging dit heel vlot en zonder probleem. Met andere woorden perfecte ervaring
Lieve Sandra, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Ik vind veel kleding van Summum erg mooi. steeds weer andere prints en stoffen maar altijd weer die goede kwaliteit. Ik prijs het graag aan bij anderen.
Lieve Spies, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Mooie spullen, mooie kwaliteit, mooie mensen.
Lieve Dorien, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Snelle levering en hele mooie kleding
Lieve Bjorna, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Had broek besteld was helaas niet goed wat me opvalt is dat de pas vorm niet meer is zoals het was nu zit ik tussen 2 maten in de een net aan en de g de ander te groot dat het ik nooit bij summum wist blind wat de juisten maat was dat ervaar ik nu niet zo misschien wordt de kleding nu door een andere ontwerper ontworpen of ergens ander geproduceer Heel snel was met retour behandeld
Lieve Breggit, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Bedankt ook voor je feedback over onze maatvoering, dat gaan we meenemen voor toekomstige collecties! :) Groet, Livia
Snelle service, mooie spullen. Altijd blij als er een mooie doos van summum binnen komt.
Lieve Danielle, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Voor mij is summum HET merk dameskleding. Vrouwelijk , stoer, elegant, sportief er is altijd wel iets te vinden wat ik leuk vind en de pasvorm is voor mij ook perfekt. Kortom geweldig. Ik kijk weer uit naar de vlg collectie
Lieve Tineke, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Super blij met mijn nieuwe broek. Al veel complimenten gehad met de vraag van wie deze broek is. Zit lekker comfortabel, goede stof, origineel model
Lieve Mithra, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe broek! :) Groet, Livia
Fijn! en prettig gezellig personeel
Lieve Janneke, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Vorige week dit merk ontdekt en nu al fan. In de winkel hadden ze mijn maat niet meer dus direct op internet besteld. De volgende dag was het er al!
Lieve Floor, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
De kleding die ik zoek…. Vind ik bij summum. Goede pasvorm, leuke stoffen. Ik hou van Summum. Kast hangt er vol mee
Lieve Diana, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Summum is al jarenlang mijn favoriete kledingsmerk, zowel in de winkel als online.
Zowel de website en de fysieke brandstore in Heemstede hebben een fijne look- en feelbeleving. De uitgebreide collectie is zo samengesteld dat er altijd wel iets tussenzit voor je. Het meest fijne vind ik de keuze van de stoffen en de kleuren. Hiermee kun je de meest leuke, nette en stoere creaties maken.
Lieve Chris, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Zowel in de webwinkel als in de reguliere winkel aankopen in (en buiten) de sale gedaan. De webwinkel is straightforward, makkelijk te filteren, en snel in huis. Verpakt als een cadeautje, altijd heerlijk. In de winkel (ondanks dat het druk was) met volle aandacht geholpen, weer een superfijne ervaring.
Lieve Kom, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Ik krijg regelmatig mail van Summum en dan ga ik altijd even kijken, want altijd mooie artikelen. Ik ga regelmatig naar de winkel in Bergen, aanrader, leuke mensen daar. Maar ik bestel ook online. Altijd blij mee. Favoriet merk van mij.
Lieve M., Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Na bestelling snel in huis. Mooi verpakt. Altijd mooie kleding bij Summum
Lieve Carolina, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Summum is helemaal mijn stijl. Erg leuke en unieke mode. Zodra ik iets van Summum draag krijg ik complimenten
Lieve Claudia, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
De service van winkelen via de webshop is prima. Makkelijke website, de kleding is vernieuwd en apart. Ik krijg vaak complimenten als ik iets van Summum draag. Nadeel…. Straks loopt mijn halve vriendenkring in kleding van Summum en val ik niet meer op!
Lieve Marleen, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat we jou (en je vriendinnen...) zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe outfits! :) Groet, Livia
Topje besteld en de volgende dag had ik het al in huis.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam