Helemaal top! Liever niet online maar wel in de winkels. Soms kan het niet anders... dus dan is online een goede optie.
Eigentijdse kleding, eigen identiteit en stijlvol. Mooie kwaliteit.
Het materiaal van deze set is heel erg fijn, zacht. Mooie kleur, comfortabel in dragen.
De website is overzichtelijk met duidelijke omschrijving. Levering ook snel
Zoals altijd weer erg tevreden. De kledingstukken voelen luxueus aan en zitten als gegoten. De service is perfect en de reactietijd bij een vraag heel snel. Tot de volgende keer!
Het item was heel goed ingepakt. De jas was effectief zoals op de foto te zien was. Qua maat was deze ook goed, juiste weergave van de maattabel. Het is een prachtige jas die ik nu zeker kan gebruiken.
Draag graag summum
Summum is áltijd een feestje of ik nu online shop of in Utrecht (super aardige dames) of in Den Bosch (fantastisch pand en perfectie service) ....Summum maakt me blij!!! Ik voel me vrouwelijk in Summum kleding:)
Het bestellen van de kleding is gratis en het terugsturen ook. Met een dag was de bestelling binnen.
Ik vind t heel fijn om online te winkelen bij summum, altijd een prettig draagcomfort, goede maatvoering ( vind ik heel belangrijk) net iets luxer dan "gewone" confectie. Daarbij snelle levering, heb nog nooit iets retour hoeven sturen. Het past gewoon perfect. Ga zo door, ben weer benieuwd naar t voorjaar 2025 ! Gr.Christine
Altijd prachtige kleding
Summum heeft verstand van wat vrouwen willen dragen , mooie stoffen verrassende prints & combinaties en mooi gemaakt : ) Ik ben Fan !
Ik heb anderhalve week geleden een sweater via de site besteld, ik had recht op 10 euro welkomst korting. Helaas werkte de code niet. Enige keren mailcontact gehad maar we kregen het niet voor elkaar. Ik heb toen de starter maar zonder korting besteld omdat er nog maar 1 in mijn maat was. Nu ben ik steeds aan het mailen, soms komt er heel snel antwoord maar soms ook helemaal niet. Moet telkens weer de code opnieuw sturen. Na telefonisch contact kwamen we er ook niet uit. Zou terug gebeld worden maar ook dat is niet gedaan. Al met al teleurstellend. De sweater is wel snel geleverd en zit goed.
Je krijgt een blij gevoel als de kleding snel en netjes geleverd wordt en geweldig dat er de maat xs bestaat!
Prima gegaan
Mooie kwaliteit alleen jammer dat een week erna de trui weer goedkoper werd aangeboden
Mooie kleding van goede kwaliteit en draagt bovendien heerlijk.Gewoon net dat beetje meer.
Prima service. Snelle levering en eenvoudige retourprocedure
Al vaker kleding besteld en altijd goed en snel. Ook retourneren gaat makkelijk. En ik hou van de stijl.
Onlangs een bestelling geplaatst bij Summum. De kleding komt in een nette verpakking aan en je ziet dat het zorgvuldig is ingepakt. Ik had helaas pech met een artikel waar een weeffout in zat en dit werd meteen opgelost door een vriendelijk persoon van de klantenservice. De andere aankoop was zoals ik had verwacht met mooie materialen en pasvorm.
Stoere kleding van goede kwaliteit, met een juiste pasvorm en altijd net even anders.
Top ervaring Hier in Budel Verspaandonk mode waar ze summum verkopen
Prima kwaliteit, mooie stijl.
Mooie trui met kristallen erop. Mooi t-shirts met glans stof S gekocht, valt iets ruim, maar vind ik fijn.
De kleding en accessoires zijn comfortabel, mooi en zitten lekker. De site is gebruikersvriendelijk en de service heel fijn.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam