Kopen of bestellen altijd op een fijne of snelle wijze

Ik ben ontzettend tevreden over de kleding/ kwaliteit van Summum. In de winkel wordt ik goed geadviseerd op een prettige manier. Het bestellen gaat ook top en de bestelling ontvang ik altijd zeer snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Hipenhappening voor vlotte vrouwen!

Mijn zus en ik gaan altijd naar binnen zonder verwachting, maar keer op keer worden we verrast en loop ik met een tasje vol naar buiten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kwaliteit vrouwelijk en modieus

Ik word hier heel blij van, prachtige stoffen en prints

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bij summum online vind ik bestellen heel fijn.

Dit is de eerste keer dat ik bij summum online heb gekocht. Meestal koop ik summum in een winkel. Ik twijfelde over een artikel. Het bleef in mijn hoofd zitten en toen dacht ik , ik ga online eens kijken Vandaar dat ík besloot het online te bestellen Het is mij goed bevallen temeer ik het snel in huis had. Keurig verpakt. Het fijne van een winkel vind ik dat ik het kan passen en kijken hoe het staat. Ik ben niet zo’n snelle beslisser.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Superleuke broek, mooie kwaliteit, snel ontvangen in verzorgde verpakking!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn hele kledingkast hangt vol met Summum.

Geweldige collecties. Ben verslaafd aan Summum. Mijn kledingkast hangt er vol mee. Zodra ik naar een grote stad ga om te shoppen is Summum de eerste winkel waar ik naar binnen ga. Altijd zeer vriendelijk personeel, kopje thee erbij en heerlijk passen. En Altijd weer met teveel gekochte kleding naar buiten.

Goede ervaringen met Summum

Wat een mooi merk en hele goede service, heel blij mee. Zou nog veel meer kunnen kopen van jullie collectie zoveel mooie items

Super en geweldig.

Ik ben super blij met mijn bestelling. Het ziet er nog mooier uit als op de foto. En een hele snelle levering van het pakket. In 1 woord geweldig.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige winkel met gastvrij team

Prachtige winkel. Het team was zeer gastvrij en behulpzaam, maar niet opdringerig zoals je wel vaak ziet als je in je eentje winkelt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snelle levering, met zorg ingepakt.

Pakketjes worden snel geleverd, met liefde ingepakt volgens mij. Altijd een cadeautje om te ontvangen. En leuk om uit te pakken.

Mooie kleding

Mooie kleding giede kwaliteit en mooie pasvorm. Overzichtelijke site en snelle levering.

Fijn!

De kleding is van fijne kwaliteit, mocht er al een probleem ontstaan wordt het altijd netjes opgelost. Prettige website, snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Levering was super snel en de kleding kwam netjes aan. Perfect toch!

Helemaal goed

Product makkelijk kunnen bestellen, snel binnen, helaas klopte maatvoering niet. Item was veel te groot. Retour. Nieuwe bestelling gedaan. Was wederom snel

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede fit en krijg altijd complimenten Sportief toch netjes Leuk om ook te combineren met meerdere items

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het is een uitstekend label. Pasvorm en materiaal maken het luxe en net even anders waardoor het vlug in het oog springt.

Top bedrijf

Prachtige kleding ben helemaal weg van summum.

Altijd goed!

Al jarenlang trouwe fan van het merk. Word zelden teleurgesteld. Mooie ontwerpen!

Zeer fijn..

In het verleden was ik niet zo.n Summum fan. Maar de kleding gaat me steeds meer aanspreken. Mijn vriendinnen delen gek genoeg de zelfde mening. Op ons laatste feestje waren 2 vriendinnen ook in het Summum gekleed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Voel me altijd goed in de kleding van summum

De eerlijk van de verkoopsters. De mooie combinaties die te maken zijn met de kledingstukken. Altijd net even anders. Goed pasvorm. Heb niks op aan te merken Het zoeken op de website is niet altijd makkelijk. De oude website vond ik prettiger.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum en de zomer, een uitstekende combinatie!

Summum heeft hele draagbare kleding voor alle dames. Zelf omschrijf ik het als casual/chic. De accessoires zijn ook ieder seizoen weer te leuk! De prijs/kwaliteit verhouding is prima. De maten vallen bij mij altijd goed prima.

Fijn merk

Leuk om een Nederlands merk te dragen. Meestal zijn de collecties mijn smaak. Absoluut een van mijn favoriete merken!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Superfijn merk met goede prijs en kwaliteit

Makkelijk bestellen, maatvoering klopt en mooie stijlvolle kleding die ik kan combineren met werk en privé outfits

Gied

Snelle levering in Spanje!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding met een twist!

Een ontzettend aardige verkoopster (Eva) die goed ziet wat past en daar uiterlijke en eerlijke uitleg over geeft. Alle reden om terug te komen! De kleuren spreken me aan, de modellen hebben net wat extra’s. Ik ben 71 maar vind zeker kleding die mij goed past en leuk staat.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam